لطفا لينك رو هم اصلاح كنيد
لينك خراب است
لطفا لينك رو هم اصلاح كنيد
لينك خراب است
باگ جدیدی در نسخههای ۱.۵۶ و ۱.۵۷ فریر گزارش شدهاست. درجه اهمیت این باگ بسیار بالا میباشد و باید در اولین فرصت باید نسبت به رفع آن اقدام نمایید. به خاطر جلوگیری از سوء استفادههای احتمالی اطلاعات بیشتری منتشر نمیشود.
برای رفع این باگ کافی است که فولدر smarty در مسیر include/libs را کامل حذف کنید و محتویات این فایل را به جای آن آپلود کنید
لينك كار نمي كند لطفا اصلاح كنيد
سلام دوستانی که مشکل دانلود فولدر اسمارتی رو دارند لطفا برن سایت فریر و نسخه 1.58 رو دانلود کنن .
درونش فولدر این کلود هستش و لیبس و بعد اسمارتی ... این از این.
دوستان من یه مشکل دارم . با استفاده از این باگ سایت من چند وقت پیش هک شد متاسفانه .... یعنی این که نفوذ کردن و کلی اطلاعات ***یدن .
الان دوتا سوال دارم . یه یوزر نیم تو فریر من درست شده که مربوط به فرد هکر هست میخوام اون رو پاک کنم باید چیکار کنم دقیقا ؟
دو اینکه میخوام کد رمز نگاریه بخش کارت رو هم چنج بدم و عوض کنم ممنون میشم راهنماییم کنید .
- - - Updated - - -
دوستان تو نسخه 1.58 باگ شناخته شده ای وجود نداره که ؟ انشاالله :دی
حداقلش اینه که نتونن به لیست کارت ها نفوذ کنن کافیه !
درود
اتفاقا نسخه ی 1.58 دارای باگ Sql هست ، پیشنهاده بنده همون 1.57 هست برای این که کلید رمز نگاری رو عوض کنید کافیه به این مسیر برید
include/configuration.php
خط 17 رو ویرایش کنید
برای پاک کردن یوزر نیم فرد اطلاعات هاست رو برام پ.خ کنید تا فیکس کنم براتون'salt'=>'admin',
میتونید به جای ادمین هر چی دوست داشتید بزارید
(: Enjoy loyalty
سلام من میخواستم یک فروشگاه کارت شارژ با اسکریپت فریر راه اندازی کنم.میخواستم بهم یه سایتی معرفی کنید که ازش هاست و دامنه بخرم که با اسکریپت فریر نسخه 1.57 و 1.58 مشکلی نداشته باشه و دوم اینکه چقدر فضا برای نصب و راه اندازی این اسکریپت لازمه.فقط میخواهم فروش شارژ داشته باشم یعنی نیاز به فضای زیادی ندارم.لطفا یک سایت با قیمت مناسب و سرعت بالا که با این اسکریپت مشکلی هم نداشته باشه معرفی کنید ممنون
دوستان من قبلا این اسکریپت فریر را روی هاست رایگان ایکس زد ان (www.xzn.ir) نصب کرده بودم با یک دامنه رایگان tk که از سایت www.dot.tk دامنه را گرفته بودم و یه مدتی هم از طریق همین هاست و دامنه رایگان شارژ میفروختم و برای دروازه پرداخت هم از جهان پی استفاده میکردم و بدون مشکل کار میکرد.الان بعد 6 ماه هر که دوباره اومدم فروشگاه را راه اندازی کنم به سایت بانک وارد نمیشه و خطای اتصال به درگاه جهان پی را میده و اصلا وارد سایت بانک نمیشه.در صورتی که توی این مدت هیچ تغییری در کدهای فریر و یا جهان پی نداده بودم.اسکریپت را به 1.58 هم ارتقا دادم بازم مشکل حل نشد.میخواستم بدونم ایا مشکل از هاست xzn می تونه باشه.یا کسی روی این هاست به صورت امتحانی این اسکریپت را نصب کرده ببینه جوای میده یا خیر؟؟؟؟؟؟
روی هاست رایگان درست کار نمیکنه
(: Enjoy loyalty
سلام
دامین dot.tk رو چند ماهه ثبت کرده بودید؟
شما میتونید از سایت زیر خرید کنید
قیمت هاست : http://shop.novinserver.net/cart.php?gid=4
قیمت دامین : http://shop.novinserver.net/domainchecker.php
ویرایش توسط amir011 : August 7th, 2015 در ساعت 23:00
قبلا درست کار میکرد و روی همین هاست و دامنه رایگان نزدیک 3 میلیون فروش داشتم.ولی یه مدت نبودم و فروشگاهو بسته بودم.هیچ تغییری توی کدها ندادم که بخواهد از کار بیفته ولی بعد این مدت که اومدم دوباره راه اندازیش کنم دیدم به سایت بانک وارد نمیشه از دروزاه پرداخت جهان پی و پی لاین هم استفاده میکردم.نمی دونم مشکل از کجاست چون قبلا بدون مشکل کار میکرد.
- - - Updated - - -
دامین 12 ماهه ثبت شده بود و هنوزم مهلت داره.چون سایت بالا میاد ولی به سایت بانک وصل نمیشه.همین الانم خیلی ها روی دامنه های TK و هاست های رایگان دارن با همین اسکریپت قند شکن می فروشند.بدون هیچ مشکلی
ممنون بابت معرفی هاست
در حال حاضر 2 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 2 مهمان ها)