-
March 30th, 2010, 19:09
عضو انجمن
پاسخ : کاملا آماتوری
مثلا کامل کنید که لود سرور رو چه طوری میشه کنترل کرد . چون مانیتورینگ لود سرور خیلی کار حساسی هست و من خودم هنوز کامل بلد نیستم که دقیق چه طوریه . با htop خیلی کار راحت میشه . اما گاهی لود سرور خیلی بالا میره تا 40 50 میره و تقریبا پردازش های سرور می خوابه در صورتی که نه ddos هست و نه در htop چیزی بالاتر از 70 80 % سی پی یو رو مصرف می کنه . یعنی لود بالای سرور تا جائی که من دیدم فقط پروسس هایی که مصرف سی پی یو دارند نیست و بسته به یک سری مسائل دیگر هم هست که من هنوز نمیدونم دارم تحقیق می کنم ببینم چرا این طوری میشه گاهی بعضی از وی پی اس ها .
-
-
March 30th, 2010 19:09
# ADS
-
پاسخ : کاملا آماتوری

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
ساعت 3.30 صبح دنبال یاد گیری و علم و دانش هستید . جواب همه این سوال ها تو فروم هست اگر پیدا نکردید تو گوگل سرچ بزنید به جواب تمامی سوالات می رسید
با عرض سلام و پوزش!
اگه هدف تو گوگل گشتن بود هیچ کدوم از دوستان اینجا حضور نداشتن! پس لطفا یا جواب سوال دوستان رو بدید یا آفر گوگلی ندید خواهشن! باز هم شرمند منظور به شخص خاصی ندارم کلی عرض کردم!
---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:30 PM ----------

نوشته اصلی توسط
AfraWeb.net
اینها اماتوری هستند . بهتون قول میدم که معنی هیچ کدوم از این لغات و اصطلاحات رو نمیدونند .
باز هم شرمنده که اینطوری جواب میدم!
دوست عزیر و پرفکت:
1- حداقل لطفی که این دوستمون با استفاده از این اصلاحات کردن اینه که دوستان آماتورمون بیشتر تشویق میشن و سعی می کنند اطلاعاتشون رو آپدیت کنند و راحتر می تونن سرچ کنن مخصوصا شما که مدام آفر میدید به گوگل!
2- فقط این دوستان به ظاهر آماتوری که شما می گید دنبال این مطالب رو نمی گیرند و کسان دیگه ای هم هستند که از این مطالب استفاده می کنند!
3- شما ظاهرا از این قضیه که کسی اطلاعاتش رو اینجا در اختیار دیگران قرار میده خوشحال نیستید؟؟؟!!!
-