تایید میشه ، آسیاتک از ۲ماه پیش شروع کرد به داغون شدن و سرعت کم کرد و گرون کرد و بعدم که اون طرح های مسخره رو گذاشت.
نخرید که پشیمون میشین ، من که تخلیه کردم.
تایید میشه ، آسیاتک از ۲ماه پیش شروع کرد به داغون شدن و سرعت کم کرد و گرون کرد و بعدم که اون طرح های مسخره رو گذاشت.
نخرید که پشیمون میشین ، من که تخلیه کردم.
بله ، با Fair Use Policy آشنا هستم. اما باید این قانون رو واضح برای مشتری توضیح بدن. در حالی که من وقتی خرید کردم ، هیچ اسمی هم از این قانون بهم نگفتن چه برسه به توضیحش... من به اسم نامحدود خریدم در حالی که نامحدود نبود. بعد بهم توضیح دادن که نامحدود برنزی یعنی این .... . خوب اینا با پنهان کردن قانون مصرف منصفانه پشت کلمه برنزی سعی در بهتر جلوه دادن سرویس هاشون دارن و حتی تکلیف مشتری رو قبل خرید بهش توضیح نمیدن و این خوب نیست.
در کل آسیاتک شرکت رو راستی نیست! و این در موارد متعددی بهم ثابت شده.
اصلا این ها FUP رو نداشتن ، یک دفعه شب خوابیدیم صبح بیدار شدیم دیدیم گذاشتن و واسه مشتری های قبلی هم اعمال کردن ،
کلا شرکت ***ی هست.
۵۱۲ میخری بعد کند که میشه میگه اگه زیر ۸ kb بود سرعتت زنگ بزن ، خب دایل آپ بهتره که :D
محمد رضا جان شما خودت بزار جای آسیاتک هر مگ 200 بگیره چطوری به شما یوزر بده 45 ؟ اگه شرکت آسیاتک می تونست خودش پهنای باند وارد کنه و به شما یوزر بده قطعا مطمین باش چیزی به اسم اینترنت بی کیفیت در ایران نداشتیم مخابرات برداشته انحصاری کرده دیگه بهتر از این نمی شه
یک مثال ساده می زنم وقتی فقط همراه اول بود چطوری بود هیچ خدماتی نبود ولی از وقتی ایرانسل اومد می بینی همراه اول داره چیکار می کنه این همه تبلیغ و...
مخابرات داره هر مگ پهنای باندی که نهایت 20 دلار براش تموم می شه با هزینه *****ینگ و ... داره به شرکت ها میده 200 هزار تومان
جدیدا اومده هزینه اجاره پورت ها رو اضافه کرده تخفیف شرکت های pap رو برداشته همه اینها در نظر بگرید مشکل اینترنت ایران انحصاری بودن هست همین .
بنده 1 مگابیت نامحدود گرفتمماه اول هست که از این شرکت سرویس میگیرم10 روز اول 20 گیگ دانلود کردم سرعت توی این مدت 160 بود حدودابعد از اون به بین 40 تا 70 تغییر پیدا کرده می ثابت نیستالبته به من اطمینان دادن که از این کمتر نمیشه و هر چقدر که بخوام می تونم استفاده کنمالان حدود 30 گیگ استفاده داشتم این مدتمبلغ پرداختی هم ماهیانه حدود 45 هزار تومانبد نیست در مجموعپینگ هم با گوگل حدود 270 - فقط گاهی قطعی کوتاهی داره که فکر کنم اون هم بخاطر مدیریت پهنای باند باشه
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
من نمایندگی اسیا تک به صورت تلفنی گرفتم
نه از ما چیزی گرفتن و نه اموزشی یا .... دادن
فقط قصد فروش دارن
بعد چندین ماه 1 کاربر هم براش نیاوردم!
آسیاتک واقعا د ز د و کلاهبر دار هست الان اینترنت آسیاتک به وقت ایران از ساعت ۱۲ تا ۷ صبح رایگانه نه ۱ تا ۸ یعنی یک ساعت ساعت سرور رو عقب نکشیدن این کارشون دیشب از من ۲ گیگ از ترافیکم رو خورد یعنی آسیاتک از من دیشب ۷۰۰۰ تومان د زدی کرد
د ز د ی که از دیوار بالا رفتن نیست که
ویرایش توسط !@$#)_+%^"<*&%^$ : September 25th, 2013 در ساعت 09:35
دوستان این رو هم در نظر داشته باشید هر isp تو هر استان و هر شهرستانی یه کیفیت متفاوتی داشته باشه
ممکنه یکی با سرویس دهنده مشکا داشته باشه اما یکی دیگه با همون سرویس دهنده تو یه استان دیگه مشکلی نداشته باشه
شاتل بهتره یا پیشگامان؟
درود
بنده از وضعیت آسیاتک توی اصفهان اطلاعی ندارم اما خودم مشترک خط 4 مگ آسیاتک توی شیراز هستم
سرعت دانلود توی بدترین حالت روی 500 کیلوبایت برثانیه و توی شرایط نرمان 800 کیلوبایت تا 1 مگ بر ثانیه هست و از سرور میهن دانلود که توی isp آسیاتک میزبانی میشه حدود 1.5 مگ دانلود میکنم
البته 1 ماهی هست که قعطی های کوتاه مدشتون زیاد شده
HUM ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)