عزیز یک طرفه داری می ری شاتل fup داره دانلود زیاد محدود می شی
فرقی نمی کنه سرعت 100000 کیلوبایت هم باشه شما می ری بالای 30 گیگ شدید محدود می شی .
عزیز یک طرفه داری می ری شاتل fup داره دانلود زیاد محدود می شی
فرقی نمی کنه سرعت 100000 کیلوبایت هم باشه شما می ری بالای 30 گیگ شدید محدود می شی .
دوست عزیز شاتل که معیار و مرجع نیست! اگه شاتل هم اینطوریه ، شاتل هم دروغگو هست. چون اسم این دیگه نمیشه نامحدود. باید کاملاً واضع طوری که کاربر به راحتی بتونه قضیه رو درک کنه توضیح بدهند. نه اینکه با استفاده از اصلطلاحات من در آوردی برنزی و طلایی و ... سعی در پنهان کردن حقیقت و مناسب جلوه دادن سرویسشون داشته باشن.
مورد دیگه ای هم که من نسبت به عملکرد آسیاتک باید به کاربراش متذکر بشم ، اینه که هر مشکلی به وجود بیاد ، حتی الامکان سعی در فرا فکنی و پاس دادن به عوامل خارجی دارند.
مثلاً سرعت کم بشه ، میگن خط نویز داره!
یه سرویس رو دلشون نخواد به کاربرشون بدن ، میگن مخابرات منطقه پشتیبانی نمی کنه!
مورد دیگه ، من با پشتیبانی تماس گرفتم ، به من گفت یه دقیقه گوشی ، نزدیک 5 دقیقه اونور خط با کس دیگه ای صحبت می کرد بدون توجه به بنده و هزینه ای که دارم بابت این تماس پرداخت می کنم. در حالی که شاتل در چنین مواردی ، ضمن عذرخواهی به کاربر میگه شما قطع کنید ، من 10 دقیقه دیگه خودم باهاتون تماس میگیرم (با هزینه شاتل).
متأستفانه شاتل از نظر تعداد پورت یکم ضعیفه و پورت خالی در منطقه ما نداره ، وگرنه یک دقیقه هم آسیاتک رو تحمل نمی کردم.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)