صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 37 , از مجموع 37

موضوع: وایرلس با برد بالا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    914
    تشکر تشکر شده 
    2,780
    تشکر شده در
    1,757 پست

پیش فرض پاسخ : وایرلس با برد بالا

بله جناب افراوب ، میدونم که نمیتونم بدون هزینه، کیفیت خوبی تهیه کنم. ولی نمیخوام هزینه هایی بشه که بیهوده باشه بلکه میخوام با مناسبترین قیمت کارم راه بیفته. و گرنه الان هم میتونم مثلا بگم 10 میلیون میذارم و فلان و فلان میگیرم 100% برای 10 کیلومتر که چه عرض کنم 100 کیلومتر هم جواب میده.

حالا من یه توضیح کلی از اونچه فهمیدم میدم تا برسیم سر مسائل دیگه. لطفا اگه جایی رو اشتباه متوجه شدم رو بهم اعلام کنید اگر هم درسته صحتش رو تایید کنید.

شبکه ای که میخوام راه بندازم سه تا نقطه اصلی داره. یکی مرکز هست که قرار اونجا تجهیزات نصب بشه. دو تا دیگه هم مراکزی هستن که قراره از مرکز وایرلس رو دریافت کنند.
    این سه نقطه روی یک پاره خط هستن. یعنی شعاع 180 درجه. به طوری که مرکز شبکه وسط پاره خط هست و دو محل دریافت کننده دو راس پاره خط. به شکل زیر:

1 ------------------------- 0 ------------------------- 2

در شکل بالا نقطه 0 مرکز شبکه یعنی جایی که آنتن ها و تجهیزات دیگه قرار میگیره هست.
    نقاط 1 و 2 هم جاهایی هستند که یک یوزر در اونجا هست و میخواد از مرکز 0 وایرلس رو به وسیله کارت وایرلس لپ تاپش دریافت کنه.
    فاصله نقاط 0 تا 1 برابر با 6 کیلومتر هست . و همین طور 0 تا 2 هم 6 کیلومتر.

علاوه بر این دو نقطه حساس که دریافت کننده هست نقاط دیگری اطراف 0 هستند که 3-4 کیلومتر از اون فاصله دارن در جهات مختلف (اینجاست که به 360 نیاز میشه) که اینها هم دریافت کننده هستند.

حالا ما تو قسمت 0 یک آنتن امنی قرار هست روی پشت بام ساختمان قرار بدیم. این آنتن قرار هست یک شعاع 10 کیلومتری را ساپورت کنه که شامل کلیه کلاینت های ما میشه. پس اگر آلودگی خاصی وجود نداشته باشه که مزاحم کار ما نشه همین آنتن پاسخگوی کار ما هست. اما اگر آلودگی خاصی باشه که نتونه به صورت 100% دو فاصله 6 کیلومتری ما رو جواب بده ما به دو آنتن فلت احتیاج پیدا میکنیم که به دو نقطه مورد نظرمون هم وایرلسمون رو برسونیم . اون آنتن امنی هم فقط کارش ساپورت کردن یوزرهای نزدیک باشه.
    یه چیز دیگه هم اینکه استفاده از این آنتن ها هم در فرکانس 2.4 نیاز به مجوز نداره خدا رو شکر.

حالا چرا ما که دورترین نقطه مون 6 کیلومتر هست اینقدر حرف 10 کیلومتر و 15 کیلومتر میزنیم ؟!
    خوب یکی از دلایلش اینه که یه خورده بیشتر در نظر بگیریم تا با مشکل مواجه نشیم.
    یکی دیگه از دلایلش هم اینه که در بین نقاط 6 تا 15 کیلومتر هم بعضی جاها لازم میشه ما به شبکه مون دسترسی داشته باشیم. اما اون نقاط خیلی واجب نیستند که اگر ساپورت نشدن ما ناراحت نمیشیم اما اگه بتونیم ساپورتشون کنیم خوشحال میشیم.

درست متوجه شدم قضیه رو ؟

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

اگر به این راحتی بود که یه انتن اومنی میبستیم و 6 کیلومتر رو ساپورت میکردیم این روش شما به نتیجه نمیرسد . این انتن برد نهایی که به شما بده 1000 متر هست بدون مانع و امواج مزاحم البته شاید کمتر شاید هم بیشتر .
    بهترین راه این هست که شما از یک دکل استفاده کنید و نانو ها و پاور ها رو روی دکل قرار بدید و مشتریان شما هم برای اتصال به شما از نانو استفاده کنند این روش پوینت تو پوینت مطمعن باشید راحت ترین و امن ترین روش برای دسترسی هست . روی کل تعدادی نانو و پاور با انتن در جهات مختلف قرار میدید . و برای هر مشتری هم نانو وصل میکنیم تا دید مستقیم داشته باشند و یتونن همدیگر رو ببینند .
    البته منظور از دکل این نیست که یه دکل با ارتفاغ زیاد ببندید در تهران ارتفاع ساختمان ها زیاد هست و باید ارتفاع دکل ها هم زیاد باشد میتونید از یک دکل کوچیک استفاده نمایید و بالای ساختمان قرار بدید . اگر میخواهید اینترنت خود را شییر کنید و به مشتریان ارائه کنید باید از نرم افزار ها ( ترم افزار اکانتینگ سیب ) استفاده کنید و یک سری لوازم و تجهیرات دیگر . خلاصه باید هزینه نسبتا زیادی کنید . با یه انتن اومنی مشکل شما حل نخواهد شد .
    فکر میکنم تو فروم پرشین ادمین این سوالات رو بپرسید تخصصی تر بهتون پاسخ میدن و میتونید اطلاعات بیشتری بدست بیارید .
    ویرایش توسط AfraWeb.net : April 1st, 2010 در ساعت 06:19
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

سلام به همه

چند تا سئوال دارم ممنون ميشوم دوستان راهنمايي كنند

1- ميخوام از يك شركت كه دكل انها با من 2 كيلومتر فاصله دارد اينترنت بگيرم ( وايرليس ) از پشت بام ديد وجود دارد حالا چه انتني بايد تهيه كنم
    2- نميخوام زماني كه انتن را نصب كردم به وسيله سيم اينترنت بگيرم . لپ تاب دارم ميخوام از همانجا بدون سيم وايرليس بگيرم و در ضمن پريز برق هم در پشت بام ندارم
    3- ميخوام پوشش وايرليس حدود 4 كيلومتر شعاع را پشتيباني كنه
    4- ميخوام به كاربران و دوستان اطراف خودم سرويس بدهم چون تمام خطوط منطقه psm هست حالا با چه نرم افزاري ( سرعت - باندويت - زمان - نام كاربري ) بدون تنطيم دستي ip و dns
    5- ساختمان ما مسكوني هست ولي شركت دارم ميتون ارائه بدهم به اطرافيان منع قانوني دارد يا نه
    6- هزينه دكل و .... چه قدر هست و از كجا بايد مجوز تهيه كرد و به چه عنوان

ممنون از همه

4. تعداد تشکر ها ازmibfa به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mibfa نمایش پست ها
    سلام به همه

چند تا سئوال دارم ممنون ميشوم دوستان راهنمايي كنند

1- ميخوام از يك شركت كه دكل انها با من 2 كيلومتر فاصله دارد اينترنت بگيرم ( وايرليس ) از پشت بام ديد وجود دارد حالا چه انتني بايد تهيه كنم
    2- نميخوام زماني كه انتن را نصب كردم به وسيله سيم اينترنت بگيرم . لپ تاب دارم ميخوام از همانجا بدون سيم وايرليس بگيرم و در ضمن پريز برق هم در پشت بام ندارم
    3- ميخوام پوشش وايرليس حدود 4 كيلومتر شعاع را پشتيباني كنه
    4- ميخوام به كاربران و دوستان اطراف خودم سرويس بدهم چون تمام خطوط منطقه psm هست حالا با چه نرم افزاري ( سرعت - باندويت - زمان - نام كاربري ) بدون تنطيم دستي ip و dns
    5- ساختمان ما مسكوني هست ولي شركت دارم ميتون ارائه بدهم به اطرافيان منع قانوني دارد يا نه
    6- هزينه دكل و .... چه قدر هست و از كجا بايد مجوز تهيه كرد و به چه عنوان

ممنون از همه
    1 - اولا بستگی داره به فرستنده ، اگر منطقه شما رو پوشش بده باید یک آنتن outdoor تهیه کنید
    که بتونید امواج رو دایافت کنید ، حالا بسته به کارتون ممکنه پارابولیک آنتن یا فلت آنتن نیاز باشه

2 - این کاری که شما می فرمایید اصلا منطقی نیست ، آنتن به تنهایی کاری نمیکنه و شما نیاز
    به گیرنده و ... دارید ، پس حتما باید هم سیم کشی کنید هم برق دستگاه ها رو تامین کنید !

3 - وایرلس برای برد 4 کیلومتر ! میشه گفت غیر ممکن هست ... مگر اینکه دکل خود ایستا بزنید
    یا از چندین آنتن اومنی استفاده کنید که مطمئنا هزینه هنگفتی خواهد داشت

4 - این کار هم غیر ممکن هست ! چون حالتی که شما در بعضی شرکت ها و ... می بینید بر
    روی تکنولوژی wifi هست که میشه بدون یوزر نیم و پسورد کانکت شد ولی برای وایرلس هم
    نیاز به مودم مجزا هست هم باید تنطیمات انجام بشه

5 - برای کلیه این کارها نیاز به مجور isp دارید وگرنه کار شما غیر قانونی خواهد بود !

6 - هزینه ها که با توجه به مواردی که گفتید خیلی متغییر میتونه باشه ، مجوز رو هم که گفتم ...

6. تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    249
    تشکر تشکر شده 
    314
    تشکر شده در
    248 پست

كسي نبود جواب ما را بده

8. تعداد تشکر ها از mibfa به دلیل پست مفید

عضو انجمن kamkar آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    231
    تشکر تشکر شده 
    655
    تشکر شده در
    273 پست

سلام

من میخوام یه شبکه بی سیم به شعاع 700 ذمتر درست کنم...از چی باید استفاده کنم؟ میشه مدل دقیق رو به من بدید؟

10. تعداد تشکر ها از kamkar به دلیل پست مفید

عضو دائم TukaNet آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    898
    تشکر تشکر شده 
    3,419
    تشکر شده در
    1,984 پست

1 مجوز لازم داره ، ولی زیاد مهم نیست ...
    2 باید یه آنت اُمنی داشته باشی ، البته بسته به پستی بلندی منطقه ممکنه دکل هم نیاز باشه !
    3 مدل دقیق هم نمیشه گفت ، خون کسی زیاد نمیاره این قطعات رو استُک کنه ... پس باید بری بازار ببینی چی گیر میاد

12. تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)