نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 37

موضوع: وایرلس با برد بالا

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    90
    تشکر تشکر شده 
    897
    تشکر شده در
    560 پست

پیش فرض پاسخ : خریدار مودم وایرلس با برد بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط sajad نمایش پست ها
    اصلا دو تا ساختمان نیست !!!!

اینطور که من متر کردم یه ساختمون 40*20 متری هست !!!!!!!!!! که دو طبقه هست... اطلاعات غلط داده بودن....
    حالتش هم طوری که گفتن سرتا سر راهرو هست و کناراش اتاق هست و در همه اتاق ها هم بازه معمولا....
    جنس دیوارها هم فکر کنم آجر گری باشه ساختمانش رو ندیدم!!!! ولی فکر کنم نه زیاد جدید باشه نه زیاد قدیمی.... نرمال هست....
    همون آنتن 8db کارمونو راه میندازه . نه ؟

آره ، ولی می دونی ، تو کار شبکه هیچ کس معادل رو در نظر نمی گیره ، یعنی اگه با 100 لیتر بنزین می شه رفت اصفهان ، همیشه 130 لیتر بنزین کنار می زارند !
    اونوقت یه مشکل دیگه اینه این آنتن ها معمولا باید بهشون جهت دهی داد تا بهترین نتیجه رو گرفت !

---------- Post added at 06:45 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------

من باشم ، ریسک این کارو نمی کنم ! چون اگه نشه آبروم می رفت !

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

پیش فرض پاسخ : خریدار مودم وایرلس با برد بالا

نقل قول نوشته اصلی توسط lovelife نمایش پست ها
    آره ، ولی می دونی ، تو کار شبکه هیچ کس معادل رو در نظر نمی گیره ، یعنی اگه با 100 لیتر بنزین می شه رفت اصفهان ، همیشه 130 لیتر بنزین کنار می زارند !
    اونوقت یه مشکل دیگه اینه این آنتن ها معمولا باید بهشون جهت دهی داد تا بهترین نتیجه رو گرفت !
    انتن اومنی هستند و زاویه 360 درجه کار میکنند البته مقداری تغییرات جزئی مفید هست ولی تغییرات اساسی در انتن های پارابولیک هست که باید در دید مستقیم باشند .

فکر میکنم اگر یک نانو استیشن در راهرو بزارید جواب بده چون قدرت نانو زیاد هست البته در فضای بسته اگر باشید و نانو کار کنید فرکانس بالا مخصوصا 5 باعث بوجود امدن سردرد و خستگی خواهد شد . ولی رو بحث وایرلس نمیشه هیچ چیزی را دقیق اندازه گیری کرد یک موقع میبینید دیوار بتن هست و هیچ سیگنالی رد نمیشه یه موقع میبینید دیوار معمولی هست و تا 2 طبقه مشکلی ندارید . #
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)