با سلام قربان در خدمت هستیم برای اطلاعات بیشتر میتونید با ما تماس بگیرید .
- 37 - 93 - 333- 0611
با سلام قربان در خدمت هستیم برای اطلاعات بیشتر میتونید با ما تماس بگیرید .
- 37 - 93 - 333- 0611
وب سایت : www.irhosting24.com
تلگرام : OURWEB@ - تلفن تماس : موبایل : 09999978820
آقا قیمت هاست های این شرکتو ببینید من خودم دارم استفاده میکنم و راضی هستم به منم یکی از رفیقام معرفی کرد
ارزون هاست - صفحه اصلی پورتال
وقتی خریدار در بسته خریداری شده را باز کند و یا از هاست مصرف کند شما می توانید به اینماد بگید که به این دلیل که مصرف داشته و .... برگشت نمی دهیم. اما وقتی طرف هیچ استفاده ای نداشته شما هیچ دلیلی برای بازگشت وجه ندارید.
برای ما این مورد پیش آمده و طرف آمده ایمیل انبوه فرستاده و بعد درخواست کنسل کرده! ما هم نکردیم! و طرف به اینماد شکایت ما را کرده و ما هم لوگ های ایشان را برای اینماد ارسال کردیم و اینماد قانع شد.
کلا اینماد برای همین بوجود آمده. بگذارید ایشون به اینماد گزارش دهند بعد اینماد با شما تماس بگیرند و ببینیم شما چه دلیل قانع کننده ای برای پس نداد پول دارید!؟ چون ایشون هیچ استفاده از سرویس نکرده اند.
پرشین اندروید شما زودتر گزارش بده و اجازه ندهید که از 7 روز بگذرد. کافیه روی علامت enamad در سایت ایشون کلیک کنید و در صفحه ای باز می شود در پایین صفحه جلوی هشدار 1 روی اینجا کلیک کنید. توضیحات کامل هم بنویسید.
راستی ما اول راه اینماد نیستیم و بیش از یکسال هست که موقت داریم. دلیلش را هم اینماد در جریان هست که تمدید کرده! و دلیل اصلی آن هم تغییر آدرس جدید و ارسال مدارک جدید است. ضمن اینکه برای خیلی از مشتریانمان هم کارهای گرفتن اینماد را انجام داده ایم و برایشان گرفته ایم.
جناب I-whost
با بنده هم این کار را سه ماه پیش کردی در حالی که قبلش من بهت گفته بودم به این شرط میخرم
زشته به خدا ارزش نداره برای این پول ها اون دنیا را خراب کنیم
و اما خطاب به دوست عزیز شما همین لینک ها را به اینماد ارسال کنید صد در صد نمادشون را باطل میکنن
منم فردا صبح تماس میگیرم و کاری با ایشون میکنم تا انقدر سواستفاده نکنت
گزارش برای enemad ارشال شد.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)