سرور در کمتر از 10 دقیقه تحویل داده شد
کیفیت بسیار بسیار عالی
من از چندین تا سرور داشتم و دارم ولی واقعا این سرور تکه
یک وی پی اس با رم یک گیگابایت ازشون گرفتم، تست اولیه وی پی اس خوب بود.
ایشون خیلی محترم هستند
با سلام و تشکر از لطف شما امیدوارم کیفیت و سرعت بتواند نظر شما را جلب نماید تکمیل شده های امروز 3 عدد سرور رم یک فروش ویژه بوده است که متاسفانه با متوجه شدن اعلام وضعیت فروش امروز متوجه شدم زمانی که اعلام می کنم چند سرور به فروش رفته است اسپم در پست فروش محسوب می شود به همین دلیل دیگر اعلام نمی کنم چه تعداد سرور در چه زمانی تحویل داده شده است پیروز و موفق باشید داود بادپیما مدیریت ام اس ام هاست
هزينه هارد اضافه چقدر ميشه ؟؟؟
ميخواستم بدونم تا چه اندازه پشتيباني داريد ( چون خودم زياد وارد نيستم )
ميخوام براي دانلود استفاده كنم براي سايتم و چون ميخوام آرشيو درست كنم حجم هارد برام مهمه
پهناي باند تا چه مقداري نامحدود هست
در كل من خاطره خوشي از گرفتن سرور ندارم يه سرور بود با 4 گيگ م كه دو روز اول باهاش كاري نكردم رفتم داخل ديدم ميزان مصر رم 3 گيگ شده ( با اون رور هيچ كار نتونستم بكنم و كلي هم ضرر كردم )
با سلام دوست عزیز پهنای باند به صورت نامحدود است هر 100 گیگ هارد 9 هزار است و در مورد رم و میزان مصرفی تمامی منابع اختصاصی است پشتیبانی 24 ساعته و 17 ساعته تیکت صورت می گیرد در مورد پشتیانی باید عرض کنم تا جایی که در توانم باشه به کاربر کمک می کنم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
سرعت دانلود از سرور هاي شما براي آي پي هاي ايران چطوره ؟؟
تا چه مقدار هارد رو ميتونيد ساپورت كنيد ؟؟؟
قيمت هاتون خوبه
ميخوام مثلا" از سرور به عنوان dl.mydomain.com استفاه كنم اين چه مواردي رو ميخواد كه آماده بكنم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)