نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 50

موضوع: ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

پیش فرض پاسخ : ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++

با سلام
    بنده سرویس ویژه 28 تومنی رو سفارش دادم و خیلی زود به من تحویل داده شد
    با توجه به اینکه برای کار با رموت دسکتاپ نیاز داشتم . فعلا خوب عمل کرده.
    فایر فاکس رو به راحتی روش نصب کردم و یک فایل 600 مگی رو 5-6 ثانیه ای دانلود کرد که نشون دهنده ی پورت پر قدرتش هست.
    فقط برای من سرعت رموت دسکتاپش خیلی کند هست و با اینکه بنده 2 نوع اینترنت دارم یکی adsll و یکی wimax بعضی اوقات با یکی از این دو شبکه جواب نمیده و نمیتونم به رموت متصل بشم که فکر کنم بیشتر تقصیر اینترنتم هست.
    یک سوال هم دارم و اون اینکه آیا سرور های مجازی msmhost.net امکان اینو دارن که یه کاری بهشون بدی فرداش بیای ببینی تمام شده یا نه.
    چون چند بار که رموت رو بستم و دوباره کانکت شدم انگار ویندوز رو از نو بالا اورد و دانلودم هم قطع شده بود.؟؟؟؟؟

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

پیش فرض پاسخ : ++ || فروش ویژه فاز دوم سرور مجازی با تخفیف ویژه برای ماه اول رم 1 گیگ 18 هزار تومان || ++

نقل قول نوشته اصلی توسط skydl2011 نمایش پست ها
    با سلام
    بنده سرویس ویژه 28 تومنی رو سفارش دادم و خیلی زود به من تحویل داده شد
    با توجه به اینکه برای کار با رموت دسکتاپ نیاز داشتم . فعلا خوب عمل کرده.
    فایر فاکس رو به راحتی روش نصب کردم و یک فایل 600 مگی رو 5-6 ثانیه ای دانلود کرد که نشون دهنده ی پورت پر قدرتش هست.
    فقط برای من سرعت رموت دسکتاپش خیلی کند هست و با اینکه بنده 2 نوع اینترنت دارم یکی adsll و یکی wimax بعضی اوقات با یکی از این دو شبکه جواب نمیده و نمیتونم به رموت متصل بشم که فکر کنم بیشتر تقصیر اینترنتم هست.
    یک سوال هم دارم و اون اینکه آیا سرور های مجازی msmhost.net امکان اینو دارن که یه کاری بهشون بدی فرداش بیای ببینی تمام شده یا نه.
    چون چند بار که رموت رو بستم و دوباره کانکت شدم انگار ویندوز رو از نو بالا اورد و دانلودم هم قطع شده بود.؟؟؟؟؟
    با سلام و تشکر از لطف شما دوست عزیز دلیل شما این بود که رم داده شده به شما 2 گیگ بود که متاسفانه اشتباه از طرف من بود و بعد برای تبدلیل به 1 مجبور شدم ریستارت کنم از اینکه اطلاع ندادم ببخشید در مورد سرعت ریموت هم دلیل اینترنت شما است که محدود شده است و اختلال و در مورد اینکه سرور پایدار باشد باید عرض کنم دلیل این موضوع که دیدید از نو راه اندازی شده است این بود که خودم خاموش کردم پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما
    ویرایش توسط msmhost.net : May 27th, 2013 در ساعت 18:25

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    5
    تشکر تشکر شده 
    2
    تشکر شده در
    2 پست

بله مهندس . فهمیدم
    چون بعدش که گذاشته بودم برنامه نصب بشه. نصبش کامل شده بود.
    تشکر بابت سرور .

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    66
    تشکر تشکر شده 
    1,223
    تشکر شده در
    1,049 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط skydl2011 نمایش پست ها
    بله مهندس . فهمیدم
    چون بعدش که گذاشته بودم برنامه نصب بشه. نصبش کامل شده بود.
    تشکر بابت سرور .
    با سپاس از ازائه نظر شما پیروز و موفق باشید مدیریت ام اس ام هاست داود بادپیما

5. تعداد تشکر ها از msmhost.net به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)