سلام
خب ظاهراً تو این چند ساعتی که نبودم اینجا کولاک اومده !
من چند تا نکته تو مطالب دوستان دیدم که برام جالب بود و نقل قولی جواب میدم تا دیگه بیش از حد این قضیه کش پیدا نکنه :
البته اینکه ما از چه راهی خرید می کنیم زیاد مهم نیست. اما خودتان هم می دونید دو راه هست که عرفه ! یکی اینکه شخصی خارج از ایران این کار رو براتون انجام و متداول ترینش اینه که برای خودتون یه هویت ساختگی و یا نیمه ساختگی بسازید و با حسابهایی مثل paypal یا کارتهای اعتباری خرید کنید!این مطلب رو توضیح بدید که دقیقا چه شرایطی را پیدا کردید ؟ رزیدت امریکا شدید . گرین کارت گرفتید . یا از طریق فردی در خارج از ایران خرید میکنید
بله کاملاً حق با شماست. از این نکته ی سنجیتون سپاسگزاری می کنم. اما دوست محترم نکته اینجاست که این آفری که من زدم برای ریموت دسکتاپهایی هست که میخواهند دانلود/آپلود داشته باشند! یعنی کاری که از بیخ غیرقانونی هست و سایتهای دانلود ایرانی معمولاً به این سرورها احتیاج دارند. براشونم تنها چیزی که در الویت قرار داره قیمته که ما براشون کار رو آسون کردیم!این حق مشتری هست که بدونه با چه شرایطی داره از امریکا سرور میخره
پس مشتری ای میتونه ادعای قانون داشته باشه که کار از ریشه قانونی انجام شده باشه نه این مدلی!
خب مشخصاً طرف حسابش شرکت توسعه نسل وب و مدیرانشه. تو شرایط سرویس دهی تنها موردی که ما ازش مبری هستیم حوادث طبیعی و غیرمترقبه هست. که در تمام دنیا نیز به همین صورته. در مورد تحریم هم ما مسئول نیستیم چون اعلام کردیم که کشور ما تحریمه و اگر مشکلی پیش اومد گردن خودتونه ! پس مورد مجهولی وجود نداره. تقریباً 99% همکاران هم همینطور سرویس میدهند جز آنهایی که از به کلی کارشون رو کشیدن به ایران مثل: میهن نیک!فردا اگه بسته شد طرف حسابش کیه
البته من از شما خورده نمیگیرم چون ظاهراً در ایران تشریف ندارید و به همین خاطر براحتی چنین کلماتی رو بکار می برید!دو تا کتاب نوشتید ولی خودتون بهتر از هر کس میدونید که دارید رسماً مزخرف میگید!
در مورد این cpu کاملاً حق با شماست. و اشتباه از من بوده که شفاف سازی نکرده بودم. عذر میخوام100% اطمینان داریم که سیستم خانگی رو به عنوان سرور تحویل ملت نمیده ! همین !
به سن شما نمیخوره و بعیده که در کلام اشخاص به دنبال اشتباهات لفظی باشید.جوک های دیگه از قبیل VPS کمتر از 1 مگ ( ؟؟؟ ) بهتون نمیدم و ... بگید و خودتون رو مضحکه کنید.
واقعاً در این شفاف سازیتون متشکرم. امروز خودم دچار شک شده بودم و رفتم همین جا. دیدم اکثراً که سوالی نمی پرسند اما اگر هم بپرسند از این دست هست :Web Hosting Offers - Web Hosting Talk
بهتره اینجا رو ببنید و معنی فروم و پرسیدن سوالات رو بدونید . هر کسی حق داره سوال بپرسه چه بخواد سرویس را خریداری کنه چه نکنه . و فروشنده موظف هست که به تمامی سوالات جواب بده
Do you own your servers?
Also, what's your URL?
ور در جواب خیلی کوتاه :
We rent our servers from GigeNet (fully managed). Our url is: Vps Hosting
البته در این بین کسانی هم هستند که سوالات خاص و شبهه انداز می پرسند که البته در اکثر موارد ندیدیم جوابی هم بگیرند. اصلاً تحویلشون نمی گیرند!
که البته شما با این ارسال باعث شدید که ارسال قبلی تون هم کمی دچار نقض بشه:نکته 1 - بر اساس قوانین امریکا هر گونه فروش و معامله با شرکت ها و مردم ایران ممنوع هست .
مثلا شرکت کارو در امریکا واقع هست ولی تو سایتش نوشته که نمایندگی رسمی فروش در ایران داره و این اصلا محرمانه نیست
پس شرکت کارو هم ریگی به کفش داشته؟!
صد در صد نفسِ این حرفتون رو تایید می کنم. مثلاً من برای مشترهای طراحی سایتمون نمونه کار و دمو نشون میدم و ثابت می کنم که فلان سایت رو ما طراحی کردیم اما هیچ وقت نمیام یک سری مسائل داخلی و حرفه ای کارم رو نشونش بدم. خب در واقع بروز برخی مسائل محرمانه و داخلی میتونه منو خیلی آسون زیر سوال ببره. (نکته: هیچکس نمی تونه ادعا کنه که بدون کوچکترین موردی داره سرویس و یا محصول و یا خدمات به مشتری ارائه میده!)نکته 2 - هیچ چیزی اینجا محرمانه نیست و اگر قرار هست سرویسی را بفروش برسانید باید اطلاعات دقیق را به مشتری اعلام کنید .
در مورد ثبت و سایر مسائل هم حق با شماست. ببخشید! همین جا هم شفاف بگم که به تازگی شرکت رو با نام توسعه نسل وب ثبت کردیم که البته دلایلی داشتیم. چون ما نمایندگی سخت افزار هم داشتیم و مدتها با پروانه کار می کردیم زیاد در فکر ثبت شرکت مجزا نبودیم. اما خب امسال تصمیم گرفتیم یک شرکت هم ثبت کنیم.نکته 3- اگر شرکت معتبر و قانونی هستید اطلاعات کافی در مورد خودتون تو سایت قرار بدید از ثبیل شماره ثبا - ادرس شرکت - تاریخ فعالیت - و ....
Iranian Official Journal
البته شاید شماره 4 رقمی ثبت ما هم قابل توجه برای برخی دوستان باشد که سنشون از حمید و بنده بالاتره.
مخصوصاً از زمانی که خرید یک vps با قیمتهای ویژه هم آسونتر شده! شما چند ساله دارید فعالیت می کنید؟!واقعا جای تاسف داره که کار هاستینگ اینطوری شده هر فردی به راحتی واردش میشه و هر طور دوست داره رفتار میکنه .
از اونجایی که این دختر ما خیلی خاطرخواه پیدا کرده مجبورم که یه چشمه از هنرش رو نشون خواستگاران قلابیش بدم:فکر کنم سوال اول که هنوز بهش جواب داده نشده باشيد ip سرورتون باشه !
38.99.171.14
البته ببخشید که ip سرور اصلی رو ندادم . این مال همون سروری هست که cpu اش رو اون بالا نوشتم و از سافت هم نیست. اما خب سرور دیگری که داریم آپ می کنیم و مشخصاتش رو حمید جان لینک دادن رو انشاءالله بعداً خدمتتون ارائه میدم.
خدا وکیلی به چشم خواهر و مادر به این دختر ما نگاه کنیدااا !
از اینکه پر چونگی کردم از همه ی دوستان عذرخواهی میکنم. پرچونه آفریده شدم!
در آخر هم عرض می کنم قبل از اینکه اینقدر یک تاپیک فروش رو به چالش بکشید یه نگاهی هم به پیشنهاد دوستمون (afraweb.net) و لینکی که از wht اصلی دادن بندازید کمی با نوع بیان سوالات و به چالش کشیدن تاپیکهای فروش آشنایی پیدا کنید.
از تمامی انتقادها ، پیشنهاد ها و سوالات هم تشکر می کنم و امیدوارم هر روز شاهد پیشرفت باشیم. و ما هم کنار سایر دوستان یاد بگیریم.
ارادتمند شما
احدی نژاد