سلام.
دوست عزیز من از شما IP خواستم برای بررسی موارد دیگر.
درضمن، دیتاسنتر Softlayer سیستم های Desktop نداره و CPU 9300 Quad Core هم جزو دسته دسکتاپ هست !
با تشکر.
سلام.
دوست عزیز من از شما IP خواستم برای بررسی موارد دیگر.
درضمن، دیتاسنتر Softlayer سیستم های Desktop نداره و CPU 9300 Quad Core هم جزو دسته دسکتاپ هست !
با تشکر.
سلام
البته که حق با شماست. منم نمی تونم IP سرور مردم رو بدم به شما ! البته امیدوارم با قوانین مربوط به حریم خصوصی و موارد IP آشنایی داشته باشید!
اگر هم نیاز به تراک دارید بگید تا یه گزارش تراک بدم بهتون.
در مورد cpu هم حق با شماست. چنین موردی جزو لیستی که سافت ارائه کرده موجود نیست. البته در لیستی که شما می بینید! باز اگر در این مورد هم شک و شبهه ای داشتید بگید تا جور دیگه ای به اثبات برسونم. گرچه که دلیلی نمی بینم چنین مورد کم اهمیتی رو به شما اثبات کنم اما باز با این حال ok.
ارادتمند شما
نیما احدی
سلام.
چند نکته در اینجا لازم به ذکر هست:
1. از کوچکترین شرکت ها گرفته تا بزرگ ترین دیتاسنتر ها، هیچ کدام مشکلی در ارئه IP تست ندارند و موضوع تنها Tracert (همون چیزی که شما بهش میگید "تراک" ) نیست و یک سری چیزای دیگه هم هست.
2. این نتیجه چت یک دقیقه پیش من با بخش فروش شرکت Softlayer هست:
توضیح ای دارید ؟
با تشکر.
ویرایش توسط Aria : January 28th, 2010 در ساعت 21:46
ممنون از پیگیری که انجام دادید. خوشحالم که وقت میذارید و اینطور مسائل رو شفاف سازی می کنید. البته فهمیدن علت این کارتون بسیار آسونه اما نکته ای رو در نظر داشته باشید، اونم اینکه اگر من ip تست ندادم جوابتون هم غیرمستقیم دادم (ip سرور مردم!) یعنی اینکه ip آزاد فعلاً در سرور نداشتم که بخوام اعلام کنم تا شما دوستان تست ازش بگیرید.
در مورد چتتون هم خدمتتون بگم : سرور از این دیتاسنتر نیست!
ارادتمند شما
نیما احدی
ویرایش توسط nasleweb : January 30th, 2010 در ساعت 21:26 دلیل: اشتباه از من بود! ویرایش شد
سلام.
دوست عزیز اینجا انجمن تخصصی هست. لطفاً بچه گانه رفتار نکنید و جواب با مدرک و دلیل بدید.
من مخصوصاً به این مورد پا فشاری می کنم چون دیتاسنتر ما بیشتر از 6 سال هست که با شرکت Softlayer رقابت داره و در این رقابت چیزای زیادی از این شرکت دستگیر ما شده و من هم مطالعات و مرابدات زیادی با این شرکت دارم.
در هر حال لطفاً پاسخ صحیح بدید تا برداشت غلط از صحبت هاتون نشه.
با تشکر.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)