اون مطلبی رو که روی وب سایتشون مبنی بر واگذاری زده بودند رو حذف کردند
در این صورت واگذاری منتفی شده فکر کنم!!!
اون مطلبی رو که روی وب سایتشون مبنی بر واگذاری زده بودند رو حذف کردند
در این صورت واگذاری منتفی شده فکر کنم!!!
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
سلام. من به شخصه تا تاپیک واگذاری رو دیدم بهشون زنگ زدم اما خوب گفتند واگذار کردند و قصد تمدید ندارند من عرض کردم که پس بگیرید و تمدید کنید و وقت کافی به مشتریا بدین . دیدم دارن عصبانی میشن گفتم به من چه ربطی داره - خودش میدونه ! انگار رسم شده بعضیا اصلا کوچکترین ارزشی برای مشتریاشون قائل نیستند. ( واقعا همینطوره )
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
ایـــــــــران هـــاســـتـــیــــنــــگ
بـــه زودیـــــــــــــــ
مشغله درسی درست تره ! من مشتری سرور اختصاصی هامو خوب میشناسم. امیدوارم اونشب که تلفنی صحبت کردید ( تماس گرفتید با من ) وی پی اس هاتون رو منتقل کرده باشید ( چون فرمودید ایشون بهتون نگفته که میخواد واگذار کنه )حتما به دلیل مشغله ی کاری با شما بد صحبت کردند
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
خدا رحمت کنه وی پی اس ها رو پس !
تماس گرفتید سلام ما رو هم بهشون برسونید !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
سرورها به کولو سرور فکر کنم واگذار شد البته چه واگذاری :دی ایشون پول اجاره ها رو جمع کردن و در آخر 2 روز مونده به تمدید میخواستند به کسه دیگه ما میخواستیم بگیریم یعنی حدود 1.5 میلیون ماه اول از جیب بدیم برای تمدید کار داشت تا آخر تموم میشد خدا رو شکر نگرفتیم !
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)