تشکر حرف من رو یه انتقاد یا یه پیشنهاد فرض بدونید
تشکر حرف من رو یه انتقاد یا یه پیشنهاد فرض بدونید
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
ممنون از آموزش ها استفاده کردم
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
خوب دوستان عزيز امروز دو تا pdf در مورد امنيت هاست وSSH مي زارم براي دانلود شايد بدردتون بخوره اگر اموزش ديگه خواستين بگين از اون ها
لينك دانلود
Download shateldownload.ir.zip
اقا بزار يك اموزش ديگه درباره امنيت لينوكس بزارم ديگه بريم سراغ يك چيز ديگه اين اموزش اموزش كاملي هست اميد وارم خوشتون بياد
( كسي ديگه نيست اينجا همكاري كنه تا يك منبع خوب درست كنيم به انجمن ؟ ) درباره مجازي ساز و ... نحوه كانفيك اگر كسي نذاشت خودم مي زارم
لينك دانلود
Download shateldownload.ir.rar
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)