شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
چون خودم باهاش کار نکردم فقط تونستم بگردم مقالات مربوط به نصب رو پیدا کنم که توی آموزش ها منابع هم پایینش زدم تا بتوانید رجوع کنید و یا اگه نوشته ها به هم ریخته بود بتوانید اصلش رو پیدا کنید
البته باز هم میگم اکثر دیتا سنتر ها به صورت رایگان براتون نصب میکنند نیازی نیست شکا خودتان نصب کنید
به لینک های زیر مراجعه کنید:
Online Servers|ارائه سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاستینگ ، دامنه ، هاست دانلود|آنلاین سرور
Online Servers|ارائه سرور مجازی ، سرور اختصاصی ، هاستینگ ، دامنه ، هاست دانلود|آنلاین سرور
اون 2تا آموزش اول که انگلیسی هست واضح هست چون با عکس هستش
کمکی بود که از دست ما بر می آمد
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021 | onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
بخش ویندوز:
چگونگی فعال کردن Telnet در ویندوز 7
چگونگی اضافه کردن یک آدرس IP در ویندوز
تغییر DNS در ویندوز 7
ساخت فایل نصب بوسیله ویندوز XP
غیرفعال کردن ***** در مرورگر FireFox
آموزش هایی که می خواهین بگین تا در این بخش اضافه کنیم
شاید بگین چه ربطی به بخش هاستینگ داره باید خدمتتون عرض کنم که می خواهم یک مرجع کامل کامپیوتری بگذارم که توش هم خودم بیشتر یاد بگیریم هم کاربران بیشتر یاد بگیرند
ویرایش توسط majidisaloo1 : November 10th, 2012 در ساعت 08:50
سلام
بی زحمت میخواستم ببینم آیا امکانش هست آموزش تصویری sql server2008 رو بذارید واسم؟
درد هاتو "دورت" نچین تا دیوار بشن ...
زیر ِ پات بذار تا "پلّه" بشن ...
گروه فناوری اطلاعات آرتین
شماره همراه : 09135248944- E-mail:morteza.aalam@gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)