یک اکانت خریداری شدسرعت پاسخ گویی مناسب بود و نیم ساعته سایت انتقال پیدا کرد منتظر ست شدن دامین هستم خدا کنه قدرت خوبی داشته باشه
یک اکانت خریداری شدسرعت پاسخ گویی مناسب بود و نیم ساعته سایت انتقال پیدا کرد منتظر ست شدن دامین هستم خدا کنه قدرت خوبی داشته باشه
مرکز میزبانی وب نیک سرور NikServer.COM | شماره تماس : 9109.9713-021
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
از ایشون سرویس دارم و واقعا راضی هستم.
هاست و نمایندگی هاست لینوکس | هاست و نمایندگی هاست دانلود | سرور مجازی ایران و اروپا
بنده از ایشون هاست 5گیگ تهیه کردم، اما به دلیل وجود دو مشکل (1. غیر فعال بودن advanced dns zone editor در cpanel و عدم امکان فعال کردن آن از طرف ایشون و 2. محدودیت upload_max_filesize در تنظیمات php سرویس به 2مگابایت و عدم موافقت با افزایش آن از طرف پشتیبانی، و همچنین غیرفعال کردن امکان تغییر آن از طریق فایل .htaccess و صدور خطای 500 در صورت تلاش برای افزایش آن از طریق فایل .htaccess ) نتونستم با ایشون به همکاری ادامه بدم (که البته هر شرکتی در مورد تعیین سیاستهای تجاری خودش مختار هست و من هم به سیاست های کاری این شرکت احترام میذارم).
اما در همان چند ساعتی که از ایشون سرویس داشتم، چند نکته رو متوجه شدم که بد ندیدم اینجا ذکر کنم:
1. پس از سفارش پلن هاستینگ، در کمتر از 5 دقیقه سایت رو به سرورشون منتقل کردند.
2. پشتیبانی خدمات ایشون فوق العاده قوی هست و به اکثر تیکت ها در کمتر از 1 دقیقه پاسخ میدن.
3. تقریبا بیشتر ساعات ID یاهو ایشون آنلاین هست و با حوصله و خوشرویی به سوالات جواب میدن.
4. رفتار و اخلاق ایشون قبل و بعد از واریز وجه به حسابشون (مثل بعضی ها!) تغییر نمیکنه و دارای ثبات شخصیت هستند.
5. وقتی متوجه شدند که سرویس دریافتی به کارم نمیاد، بی هیچ بهانه و ایرادی مبلغ واریزی را تمام و کمال به حسابم برگشت زدند.
اگر به اون دو موردی که در بالا بهشون اشاره کردم نیازی نداشتم، و یا اینکه ایشون میتونستند سقف اون مقدار 2مگابایت را بیشتر کنند و advanced dns zone editor را فعال کنند، باعث افتخار بود که بتونم باهاشون به همکاری ادامه بدم؛ و صد البته شاید در آینده در زمینه ی دیگه ای بتونیم با هم همکاری داشته باشیم.
به همه ی دوستانی که دنبال یک هاستینگ عالی با پشتیبانی قوی هستند (و به اون دو آپشن بالا نیازی ندارند) قویا توصیه میکنم که ایشون و سرویس هاشون رو به عنوان یک گزینه ی ایده آل در نظر داشته باشند.
مورد اول advanse dns zone editor به دلیل حفظ سرعت لود سرور غیر فعال کرده بودیم که با توجه به اینکه چندین درخواست مشابه داشتیم بر روی سرور فعال شد.
در مورد مشکل دوم هم به هر حال جزء سیاست کارمان است
سپاس از نظر شما نسبت به ما
ما سعی کردیم حداکثر توان خود را در بخش پشتیبانی به مشتری ارائه بدیم و خداروشکر تا به امروز سعی کرده ایم مشتری از خدمات ما رضایت داشته باشه و در صورت عدم رضایت هزینه به صورت کامل و بدون مشکل برگشت زده بشه
باسلام
2 سوال:
1- شما دامین ir. برای فروش ندارید؟
2- هاست دانلود چه طور؟
چون پلن های شما کاملا مطابق میل منه اما دامنه ir. و هاست دانلود هم میخواستم.
سلام
دامنه ir خیر نداریم ولی میتونید از مراکز معتبر مثل ****** تهیه کنید و DNS ما رو ست کنید
هاست دانلود نداریم اما اگر مصرف متوسط هست میتونید از سرور مجازی ویندوز استفاده کنید تا با توجه به حجم هارد به صرفه تر خواهد بود( کانفیگ های آن نیز به صورت راگان انجام میشود)
سوالی داشتید.
ID : NikServer90
test
فروش سرور مجازی
http://www.maroonhost.net/vps-hosting.html
مارون هاست
برای خرید سرور تماس بگیرید 09123773197
پست اول به همراه قیمت ها به روز شد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)