بنده از ایشون هاست 5گیگ تهیه کردم، اما به دلیل وجود دو مشکل (1. غیر فعال بودن advanced dns zone editor در cpanel و عدم امکان فعال کردن آن از طرف ایشون و 2. محدودیت upload_max_filesize در تنظیمات php سرویس به 2مگابایت و عدم موافقت با افزایش آن از طرف پشتیبانی، و همچنین غیرفعال کردن امکان تغییر آن از طریق فایل .htaccess و صدور خطای 500 در صورت تلاش برای افزایش آن از طریق فایل .htaccess ) نتونستم با ایشون به همکاری ادامه بدم (که البته هر شرکتی در مورد تعیین سیاستهای تجاری خودش مختار هست و من هم به سیاست های کاری این شرکت احترام میذارم).
اما در همان چند ساعتی که از ایشون سرویس داشتم، چند نکته رو متوجه شدم که بد ندیدم اینجا ذکر کنم:
1. پس از سفارش پلن هاستینگ، در کمتر از 5 دقیقه سایت رو به سرورشون منتقل کردند.
2. پشتیبانی خدمات ایشون فوق العاده قوی هست و به اکثر تیکت ها در کمتر از 1 دقیقه پاسخ میدن.
3. تقریبا بیشتر ساعات ID یاهو ایشون آنلاین هست و با حوصله و خوشرویی به سوالات جواب میدن.
4. رفتار و اخلاق ایشون قبل و بعد از واریز وجه به حسابشون (مثل بعضی ها!) تغییر نمیکنه و دارای ثبات شخصیت هستند.
5. وقتی متوجه شدند که سرویس دریافتی به کارم نمیاد، بی هیچ بهانه و ایرادی مبلغ واریزی را تمام و کمال به حسابم برگشت زدند.
اگر به اون دو موردی که در بالا بهشون اشاره کردم نیازی نداشتم، و یا اینکه ایشون میتونستند سقف اون مقدار 2مگابایت را بیشتر کنند و advanced dns zone editor را فعال کنند، باعث افتخار بود که بتونم باهاشون به همکاری ادامه بدم؛ و صد البته شاید در آینده در زمینه ی دیگه ای بتونیم با هم همکاری داشته باشیم.
به همه ی دوستانی که دنبال یک هاستینگ عالی با پشتیبانی قوی هستند (و به اون دو آپشن بالا نیازی ندارند) قویا توصیه میکنم که ایشون و سرویس هاشون رو به عنوان یک گزینه ی ایده آل در نظر داشته باشند.