واقعا به نظرت از هر نظر از پرشین تولز جلوتره؟
موضوع این 2 سایت با هم فرق داره نمیشه مقایسه کرد. p30world تمرکزش روی نرم افزاره. البته شاید منظور شما انجمنشون باشه ! ؟
اما موافقم با منظورت، ممکنه سایتی 1 ساله به جایی برسه که یعضی سایت ها چند ساله برای رسیدن به اون جایگاه زحمت میکشند.
موفق باشید.
الان درسته که p30world بیشتر درآمدش از نرم افزار هست...ولی فکر کنم اول که استارت زد با موضوع هائی مثل persiantools شروع کرد ... یعنی انجمن های اینترنتی و کامپیوتری... بعدا که ترافیکش زیاد شد بتدریج رفت تو کار نرم افزار و الان فکر کنم هم از نظر ترافیک و هم از نظر در آمد از persiantools جلو تر هست..
---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------
سایت جالبیه من جزء کاربراش شدم... ولی هدف از سایت زدن اینا چیه ؟ از این راه درآمدی دارن ؟
به نظر میرسه وقت و هزینه هم می کنند...
باسلام
اگه بخواید سایت رو پیشرفته اش کنید و امکانات بی نظیر رو بهش بدید زیاد فرقی نمیکنه. البته اگه برنامه نویسی بلد باشید میتونید خودتون اسکریپت طراحی کنید و بفروشید و یه سایت اسکریپت هم باز کنید. در این صورت هم درامد خواهید داشت و هم بازدید و هم کاربر و...
درکل اگه بخواید جزء اولی ها بشید باید تلاش کنید
درضمن کاربران کمتر میان به چیزی پول بدن
پیروز باشید
هر سایتی میتونی بزنی با هر موضوعی مهم محتوایه سایتته شما یه سایت نرم افزار بزن مطالب رو کپی نکن و خودت شروع به تولید محتوا کن قول میدم سر سال به یه مرجع درست حسابی تبدیل میشی
حرف یوزر دلتا تایید میشه !
شما کاربر پسند باش و تمیز کار کن . عجله نکن همه مشتری شما میشن.
در ضمن سعی کن تو وب انگلیسی کار کنی . خیلی برای کار هات ارزش قائل هستند . نمیاند عین چی سرشون رو بندازن پایین از یک طرف کپی کنن برن تا اخر .
اگه شما هم می خوای کپی کنی یا همون وارز باشی بیخیال انگلیسی باش. چینی یا فارسی ! ( یک کیبورد چینی هم پیدا کن البته )
کلا اگه می خواهی تولید محتوای مفید داشته باشی انگلیسی کار کن که ارزش داشته باشه . اگه فارسی کار کنی فردا درپیت ترین وبلاگ های بلاگفا هم مطالبتو میزارن.
یک اشنا تو خارج هم داشته باشی حله
میتونی از ادسنس استفاده کنی - تبلیغ بگیری با پیپال پرداخت کنن یا حتی محصول مورد نظرت رو بفروشی و پورسانت بگیری !
اگر تو کارتون نوآوری داشته باشید ، موفق می شید .
اکثر سایت های ایرانی مشابه هم هستند از یک دیگه کپی می کنند ، ایده جدید ندارند.
تو همه زمینه های همینطوره ، سایتهای دانلود ، خبری ، تفریحی و...
دوست عزیز
سایت اسکریپت هم خوبه واسه زدن اما چند تا پیش نیاز میخواد !
1 - تخصص داشته باشی در زمینه های طراحی وب سایت / نوشتن اسکریپت و ...
2 - سایت اسکریپت بزنی - نه سایت منتشر کننده قالب سایتهای مردم !!
الان به هر کی میگی آقا میخوام سایت اسکریپت بزنم - میگن تو هم میخوای بشی مثل فلانی که قالب مردم رو ریپ میزنه و منتشر میکنه - خجالت بکش !
این روزا آبرویی واسه سایت اسکریپت نمونده !!
به زودی ...
سایت های تخصصی میگیره. مثلا آندروید، فوتبال و ... هر سایتی که تخصصی کار کنه.
این سایت که هیچی... چرا بعضی وقت میزارن لینوکس رو توسعه میدن؟ یا جوملا و وردپرس مفتی میدن بیرون؟ یا قالب رایگان میسازن؟ یا افزونه رایگان؟سایت جالبیه من جزء کاربراش شدم... ولی هدف از سایت زدن اینا چیه ؟ از این راه درآمدی دارن ؟
به نظر میرسه وقت و هزینه هم می کنند...
امام صادق - عليه السّلام - فرمود: برادر خود را خدمت كن، اما اگر تو را به خدمت كشيد (سوء استفاده کرد)، خدمتش نكن و وقعي بدو مگذار.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)