نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 60

موضوع: چه سایتی بزنم که بگیره ؟؟؟

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    20 پست

پیش فرض پاسخ : چه سایتی بزنم که بگیره ؟؟؟

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    ببین داداش من تاحالا بازار شهرتون رفتی؟ دقت کردی طلا فروشی ها رو؟ یکدفعه 100 تا طلافروشی چسبیدند به هم مغازه هاشون!! یا مثلا سوپر مارکت ها... هر 100 متری یک بقالی و سوپرمارکتی هست!! به نظرت آنها هم فکر شما رو داشتند؟ یا مثلا به هم میگفتن چون بغلمون این مغازه هست ما نزنیم؟ نه داداش من.. سایتها هم همینطوری هستند.. شما سایت رو که دلت میخواد رو بزن سعی کن بتونی رقبا رو از میدان به در کنی!! نه اینکه چون فلان هست ما دیگه کارمون نمیگیره.. فقط اگر سایت میزنی قبلش بدون نابرده رنج گنج میسر نمیشود..تمام ماهایی که از سایت داریم نون میخوریم اشک ها و بدبختی ها براش کشیدیم.تا پای ورشکستگی رفتیم و برگشتیم..اگر یک سایتی بزرگ هست حتی آن بزرگتریناش مطمعن باش زندگی و عمرش رو به پاش داده.. کار یک شب و دو روز نبوده.. اگر شما همچین جرعتی رو نداری و تحملش رو نداری بیخیال سایت شو.پولت رو دور نریز..
    منم موافقم با حرفات

p30world چند سال بعد از persiantools راه افتاد ولی الان از هر جهت از persiantools جلو تر هست.

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    179
    تشکر تشکر شده 
    309
    تشکر شده در
    185 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط ali.n نمایش پست ها
    منم موافقم با حرفات

p30world چند سال بعد از persiantools راه افتاد ولی الان از هر جهت از persiantools جلو تر هست.
    واقعا به نظرت از هر نظر از پرشین تولز جلوتره؟
    موضوع این 2 سایت با هم فرق داره نمیشه مقایسه کرد. p30world تمرکزش روی نرم افزاره. البته شاید منظور شما انجمنشون باشه ! ؟
    اما موافقم با منظورت، ممکنه سایتی 1 ساله به جایی برسه که یعضی سایت ها چند ساله برای رسیدن به اون جایگاه زحمت میکشند.

موفق باشید.

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    57
    تشکر تشکر شده 
    21
    تشکر شده در
    20 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط GharbHost نمایش پست ها
    واقعا به نظرت از هر نظر از پرشین تولز جلوتره؟
    موضوع این 2 سایت با هم فرق داره نمیشه مقایسه کرد. p30world تمرکزش روی نرم افزاره. البته شاید منظور شما انجمنشون باشه ! ؟
    اما موافقم با منظورت، ممکنه سایتی 1 ساله به جایی برسه که یعضی سایت ها چند ساله برای رسیدن به اون جایگاه زحمت میکشند.

موفق باشید.
    الان درسته که p30world بیشتر درآمدش از نرم افزار هست...ولی فکر کنم اول که استارت زد با موضوع هائی مثل persiantools شروع کرد ... یعنی انجمن های اینترنتی و کامپیوتری... بعدا که ترافیکش زیاد شد بتدریج رفت تو کار نرم افزار و الان فکر کنم هم از نظر ترافیک و هم از نظر در آمد از persiantools جلو تر هست..

---------- Post added at 08:20 PM ---------- Previous post was at 08:03 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 0060 نمایش پست ها
    اگر مثل بقیه سایتهای فیلم دارید کار میکنید انتظار زیادی نداشته باید یه نگاه به این سایت بندازید ایده های جدیدی که توی سایت به کار برده رو ببینید دسته بندیهاشو ببنید

سایت جالبیه من جزء کاربراش شدم... ولی هدف از سایت زدن اینا چیه ؟ از این راه درآمدی دارن ؟
    به نظر میرسه وقت و هزینه هم می کنند...

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)