ایشون جوابی قبلا در این ضمینه دادن
با این حال منتظر باشید تا بیان جواب بدن
WeHostWebsites دیتاسنتر نیست. بلکه فقط سایت گزارشات تخلف یک NOC است.
ایشون هم اگر Colo دارند نباید آنرا به داشتن دیتاسنتر در آمریکا و مواردی که در پست http://www.webhostingtalk.ir/showpos...1&postcount=17 عنوان کردند نسبت بدهند.
مسابقه رمان نویسی که نیست!
سلام.
دوستان فکر کنم سو تفاهم شده!
من جایی اعلام نکردم که *صاحب* دیتاسنتر هستم!
در ضمن، Colo هم ندارم البته !
دلیل اینکه سایت فروش نداریم قبلاً گفته شده ولی یکم دیگه توضیح میدم.
ما در اصل Network Provider هستیم تا دیتاسنتر. (Multi-Homed base)
یعنی دیتاسنتر هایی که در اطراف ما هستند، از ما شبکه می گیرند. چرا ؟
چون ما با تمام شرکت های Network ای که نام بردم قرارداد داریم و تفاوت DC با Network Provider در این هست که ما تمامی دستگاه های مرکزی شبکه رو از هر شرکت طرف قرارداد تحویل گرفتیم و به شرکت منتقل کردیم و در واقع از طریق Link های دیگه به شرکت های تامین کننده شبکه وصل نیستیم !
حالا این موارد توضیحات طولانی داره و یه جورایی دوست نداریم که در ایران زیاد از این موارد داخلی در مورد ما بدونند.
در هر حال ممنون از نظرات شما.
نکته:
من کارمند کسی نیستم و نمیشم و این یک اخلاق خانوادگی هست.
مدیران شرکت میزبانی هاست ایران هم از دوستان صمیمی من هستند و من مدیریت سرور های ویندوز شرکت هاست ایران رو به عهده دارم.
با تشکر.
تو آمریکا و شرکت هایی که فرمودید شبکه دارید باهاشون بنده می دونم که ریسللر به اون معنا نمی دهند! و این قضیه که از شما شبکه می گیرند منتفی هست! چرا از شما بگیرند وقتی خودشون می تونند بگیرند ! مگه این که شما ارزون تر بدید که توضیح دادم ریسللر خاصی وجود نداره!
از شما بعید بود بگید Network Provider ! شما خودتون می دونید استاندارد این مبحث چی هست ؟ استاندارد های این موضوع رو دارید ؟ اجازه حقوقی این کار رو دارید ؟
در ضمن اون دوست(تو فروم) گفت خود شما اومدید باهاش تو ساپورت هاست ایران صحبت کردید !
سلام.
ببخشید دوست عزیز ولی هر چقدر فکر می کنم، به این نتیجه میرسم که دلیلی واسه بحث با شما ندارم.
من حرفی از Reseller نزدم !
اصراری نیست که شما حتماً صحبت های من رو قبول کنید، ببخشید ولی اصلاً نیازی نمی بینم!
نظر شما متین ولی لطفاً شما پاسخ من رو با دقت بشتری بخونید و ببینید که من در کل چی گفتم و بعد بفرمایید که منتفی هست یا نیست یا هرچیز که عملاً زیاد هم مهم نیست! (تاکید زیاد)
در ضمن، من عرض کردم، من مدیریت سرور های ویندوز شرکت هاست ایران رو به عهده دارم (حدود 4 ماه هست البته) و خوب در نتیجه تیکت هم جواب میدم، درسته ؟
به هر حال سعی کنید پاسخ من رو با دقت بیشتری بخونید و بعد جواب بدید، باشه ؟
با تشکر.
قصد توهین ندارم خدایی نکرده !
بنده تو مساله Network Provider گیر کردم ! و این که چرا از شما باید بگیرند ؟
http://en.wikipedia.org/wiki/Network_service_provider
عجب ...
اینجور که از توضیحات جناب آریا برمیاد ، شرکتی که ایشان در آمریکا پارتنر هستند یک مرکزتجمع پهنای باند در منطقه جغرافیایی خودشان هست و سایر دیتاسنتر ها از شرکت ایشان به عنوان شبکه پشتیبان پهنای باند استفاده می کنند و ظاهرا دیتاسنتری هم در این شرکت وجود دارد که خدمات سرور میدهد .
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)