با سلام
میانگین سرعت دانلود که بنده همین حالا تست کردم
از 70 مگ تا 45 مگ متغییر بود
بیشتر روی 62 مگ قرار داشت...
گاهی اوقات تا 108 مگ هم میره
با تشکر
با سلام
میانگین سرعت دانلود که بنده همین حالا تست کردم
از 70 مگ تا 45 مگ متغییر بود
بیشتر روی 62 مگ قرار داشت...
گاهی اوقات تا 108 مگ هم میره
با تشکر
سلام
قبلا بارها توضیح دادم در مورد ایدی یاهو : به خاطر مشکلاتی که به وجود اومده و اصلا قابل استاند نیست حرف های بین دو طرف با ایدی یاهو کار نمیکنیم
و در مورد نکته دوم: ما ایرانی ها تو تخمین زدن و تحمیل کردن نظراتمون به همدیگه خارق العاده ایم باین مشترکینی که اعلام کردند و این دوستانی که اعلام کردند من واقعا فقط یه چیز میتونم بگم چون نه وقتش رو دارم و نه حوصله که هر بار که شده در این موارد توضیح بدم در حالی که همکاران بارها باز هم در حال توضیح هستند
1- با دلیل و مدرک اعلام کنند که ما مشتری زیاد دادیم و اگه اون مشتری یا مشترک سرعتش پائینه به خاطر ازدهام زیاد مشترکین هستش
2- اگه اینطوری هستش باید شاهد کاهش چشمگیر سفارشات و اماج انتقادات در انجمن باشیم
3- سرعت دانلود و اپلود کاملا بستگی به کانکشن های دو طرف و ارتبای بین دو طرف داره طرف مثلا لینک یه سایت دانلود فیلم رو برای من ارسال میکنه که اصلا نه تنها برای من برای که ایرانیم دیتاسنتر هم قابل استناد
نیست که از یه سایت دانلود سنتر یا اپلود سنتر یا لینک هاشون از سایت های ارائه میشه که برای سرورهای امریکا سرعت بهتری دارند در حالی که مشتری هلند سفارش داده ! و برعکس خیلی توضیح میتونم کامل و با مدرک قرار بدم
تو همین تاپیک افر شما هم یکی از همکاران یه توضیح کوچیکی در مورد سرعت داده که فردا روز ازش انتظارا نچنانی نداشته باشید اگه لینک از اسان دانلود مثلا تست کردید !
نمونه نظرات برخی کاربران:
نمونه نظرات کاربران:
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2012 در ساعت 17:59
Www.aramhost.com
سرعت بستگی به محل سرور ؛محل زندگی صاحب سرور و سروری که در ان اپلود/دانلود میشود؛سوالی بود باشماره تلفن ۰۹۳۵۳۳۷۰۴۰۶
ای دی یاهو: gsrobot
512 ماهانه 18000 تومان سرور المان با پینگ مناسب
سلام.
از آمریکا در خدمتم:
پلن اول
نوع پردازنده: Intel Xeon E3-1220
حافظه رم : 256 مگابایت
فضای دیسک : 20 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
ماه اول 8500 تومان - ماه های بعدی 17000 تومان
سفارش دهید.
پلن دوم
نوع پردازنده: Intel Xeon E3-1220
حافظه رم : 512 مگابایت
فضای دیسک : 40 گیگابایت
پهنای باند : نامحدود
سیستم عامل: ویندوز / لینوکس / میکروتیک /...
ماه اول 11500 تومان - ماه های بعدی 23000 تومان
سفارش دهید.
50% تخفیف برای ماه اول
http://www.webhostingtalk.ir/f15/39013/
آفری هنوز وجود داره یا خیر
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)