دوست عزیز نوین سرور !!! شما یک آیدی یاهو ندادین که از یاهو با شما حرف بزنیم.
درضمن بعضی از دوستان میگن که شما یک سرور با مشتریان زیاد دارین و سرعت پایینه ولی الان میگین سرعت دانلود از 10 تا 70 هست. واسه من اگر همین باشه خوبه.
دوست عزیز نوین سرور !!! شما یک آیدی یاهو ندادین که از یاهو با شما حرف بزنیم.
درضمن بعضی از دوستان میگن که شما یک سرور با مشتریان زیاد دارین و سرعت پایینه ولی الان میگین سرعت دانلود از 10 تا 70 هست. واسه من اگر همین باشه خوبه.
سلام
قبلا بارها توضیح دادم در مورد ایدی یاهو : به خاطر مشکلاتی که به وجود اومده و اصلا قابل استاند نیست حرف های بین دو طرف با ایدی یاهو کار نمیکنیم
و در مورد نکته دوم: ما ایرانی ها تو تخمین زدن و تحمیل کردن نظراتمون به همدیگه خارق العاده ایم باین مشترکینی که اعلام کردند و این دوستانی که اعلام کردند من واقعا فقط یه چیز میتونم بگم چون نه وقتش رو دارم و نه حوصله که هر بار که شده در این موارد توضیح بدم در حالی که همکاران بارها باز هم در حال توضیح هستند
1- با دلیل و مدرک اعلام کنند که ما مشتری زیاد دادیم و اگه اون مشتری یا مشترک سرعتش پائینه به خاطر ازدهام زیاد مشترکین هستش
2- اگه اینطوری هستش باید شاهد کاهش چشمگیر سفارشات و اماج انتقادات در انجمن باشیم
3- سرعت دانلود و اپلود کاملا بستگی به کانکشن های دو طرف و ارتبای بین دو طرف داره طرف مثلا لینک یه سایت دانلود فیلم رو برای من ارسال میکنه که اصلا نه تنها برای من برای که ایرانیم دیتاسنتر هم قابل استناد
نیست که از یه سایت دانلود سنتر یا اپلود سنتر یا لینک هاشون از سایت های ارائه میشه که برای سرورهای امریکا سرعت بهتری دارند در حالی که مشتری هلند سفارش داده ! و برعکس خیلی توضیح میتونم کامل و با مدرک قرار بدم
تو همین تاپیک افر شما هم یکی از همکاران یه توضیح کوچیکی در مورد سرعت داده که فردا روز ازش انتظارا نچنانی نداشته باشید اگه لینک از اسان دانلود مثلا تست کردید !
نمونه نظرات برخی کاربران:
نمونه نظرات کاربران:
ویرایش توسط novinvps.com : January 22nd, 2012 در ساعت 17:59
Www.aramhost.com
سرعت بستگی به محل سرور ؛محل زندگی صاحب سرور و سروری که در ان اپلود/دانلود میشود؛سوالی بود باشماره تلفن ۰۹۳۵۳۳۷۰۴۰۶
ای دی یاهو: gsrobot
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)