-
December 14th, 2011, 17:57
عضو جدید
پاسخ : بررسی دقیق شرکت های هاستینگ ایرانی
از لحاظ گرافیگی خیلی داغونه آدم فکر میکنه یه جور الکی سرهم بندی شده
در کل خیلی کار داره ولی اگه به اون پرداخت بشه حداقل واسه شرکتهای تازه تاسیس یا کوچیک میتونه خوب باشه
در ضمن تو سایتهای شبیه به این یه ویژگی وجود داره که شرکتها پروفایل خودشونو توی سایت شرکتشون قرار میدن تا مشتری بتونه واسشون review بذاره
با بهترین انتخاب جزء بهترینها باشید
-
تعداد تشکر ها از elyas.as به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011 17:57
# ADS
-
December 14th, 2011, 18:02

نوشته اصلی توسط
elyas.as
در کل خیلی کار داره ولی اگه به اون پرداخت بشه حداقل واسه شرکتهای تازه تاسیس یا کوچیک میتونه خوب باشه
در ضمن تو سایتهای شبیه به این یه ویژگی وجود داره که شرکتها پروفایل خودشونو توی سایت شرکتشون قرار میدن تا مشتری بتونه واسشون review بذاره
البته این هم فراموش نکنید که اول کار هست
اما ایده قشنگی هست و من هم استقبال کردم ازش اما هنوز خیلی کار داره همونطوری که شما گفتید که ایشالا حل میشه به مرور زمان.
-
تعداد تشکر ها از 1oveless به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 18:43
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
elyas.as
از نظر گرافیک خب بمرور زمان بهتر خواهد شد.
در مورد پروفایل هم فعلا زوده. تا سایت معروف و پربار نشه شرکتی لینک ما رو نمیزاره
-
-
December 14th, 2011, 19:01
این یعنی چی؟
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
چرا مجبور کنید سایت هایی که تو سایت شما ثبت میشن مثل زرین پال لوگو تایید کننده ی شما رو بذارن
-
تعداد تشکر ها از maryam1 به دلیل پست مفید
-
December 14th, 2011, 23:35
عضو انجمن
اگه میشد هر review که ارسال میشه به مدیر سرویس دهنده (کسی که دربارش نظر داده شده) یک ایمیل ارسال میشد خیلی خوب میشد.
اینطوری بررسی میکرد و اگه کسی مشتریش نبود و نظر داده بود ، پس از اثبات این مورد review اون شخص حذف میشد.
-
تعداد تشکر ها ازMohammad_reza به دلیل پست مفید
-
December 15th, 2011, 00:17
دامین مشکل داره باید میزاشتید 
HotingRate
You Can Get That, Or You Can Get This
You Can Go To Work, Or You Can Be The Boss
You Can Go Hard, Or You Can Go Home
-
-
December 15th, 2011, 01:48
عضو انجمن
ببینید دامین webhostingreview.ir مال کیه ؟ :دی کسی اگه صاحبش رو میشناسه به من پ.خ. بده
ممنون
پ.ن : اگه بتونید این دامین رو بخرید خیلی خوب میشه
-
-
December 15th, 2011, 01:51
منتقل شد به بخش متفرقه
ربطی به شبکه نداره (بخش پیشین) !
-
-
December 15th, 2011, 02:44
دوست داشتید سایت ماهم میتونید بزارید
وی پی اس فارس - پشتیبانی
-
-
December 15th, 2011, 03:24
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
maryam1
این یعنی چی؟
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
چرا مجبور کنید سایت هایی که تو سایت شما ثبت میشن مثل زرین پال لوگو تایید کننده ی شما رو بذارن
اجازه بدید یک مقدار معروف بشیم....
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
اگه میشد هر review که ارسال میشه به مدیر سرویس دهنده (کسی که دربارش نظر داده شده) یک ایمیل ارسال میشد خیلی خوب میشد.
اینطوری بررسی میکرد و اگه کسی مشتریش نبود و نظر داده بود ، پس از اثبات این مورد review اون شخص حذف میشد.
همانطور که قبلا گفتم بزودی یک انجمن مختص این کار و پاسخگویی مدیران و رفع ابهام ها ایجاد میشه.
امشب بالاخره تونستم کاری کنم که ip نظردهنده ها را به بخش مدیریت سیستم اضافه کنم تا بتونیم از نظر ip نظردهنده های اسپم را شناسایی کنیم.
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Mohammad_reza
همانطور که قبلا گفتم بزودی یک انجمن مختص این کار و پاسخگویی مدیران و رفع ابهام ها ایجاد میشه.
امشب بالاخره تونستم کاری کنم که ip نظردهنده ها را به بخش مدیریت سیستم اضافه کنم تا بتونیم از نظر ip نظردهنده های اسپم را شناسایی کنیم.
---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------

نوشته اصلی توسط
Sir.DarKNesS
دامین مشکل داره باید میزاشتید
HotingRate
حتی hotingrate.com هم ثبت نشده تا حالا.... پس مال خودمون بهتره.
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------

نوشته اصلی توسط
PENOIL
سرویس دهندگان خدمات هاستینگ جهت ثبت مشخصات خود در وب سایت ما آمادگی خود را از طریق ایمیل به info@hostratings.ir اعلام نمایند تا یک ایمیل حاوی اطلاعاتی که لازم است برای درج در سایت ارائه نمایند دریافت کنند.
-