این یعنی چی؟
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
چرا مجبور کنید سایت هایی که تو سایت شما ثبت میشن مثل زرین پال لوگو تایید کننده ی شما رو بذارن
این یعنی چی؟
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
چرا مجبور کنید سایت هایی که تو سایت شما ثبت میشن مثل زرین پال لوگو تایید کننده ی شما رو بذارن
اجازه بدید یک مقدار معروف بشیم....
---------- Post added at 03:17 AM ---------- Previous post was at 03:14 AM ----------
همانطور که قبلا گفتم بزودی یک انجمن مختص این کار و پاسخگویی مدیران و رفع ابهام ها ایجاد میشه.
امشب بالاخره تونستم کاری کنم که ip نظردهنده ها را به بخش مدیریت سیستم اضافه کنم تا بتونیم از نظر ip نظردهنده های اسپم را شناسایی کنیم.
---------- Post added at 03:18 AM ---------- Previous post was at 03:17 AM ----------
همانطور که قبلا گفتم بزودی یک انجمن مختص این کار و پاسخگویی مدیران و رفع ابهام ها ایجاد میشه.
امشب بالاخره تونستم کاری کنم که ip نظردهنده ها را به بخش مدیریت سیستم اضافه کنم تا بتونیم از نظر ip نظردهنده های اسپم را شناسایی کنیم.
---------- Post added at 03:21 AM ---------- Previous post was at 03:18 AM ----------
حتی hotingrate.com هم ثبت نشده تا حالا.... پس مال خودمون بهتره.
---------- Post added at 03:24 AM ---------- Previous post was at 03:21 AM ----------
سرویس دهندگان خدمات هاستینگ جهت ثبت مشخصات خود در وب سایت ما آمادگی خود را از طریق ایمیل به info@hostratings.ir اعلام نمایند تا یک ایمیل حاوی اطلاعاتی که لازم است برای درج در سایت ارائه نمایند دریافت کنند.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)