نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: آیا با افزایش نرخ به صورت درصدی موافقید؟

رأی دهندگان
12. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
  • بله

8 66.67%
  • خیر

4 33.33%
صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 89

موضوع: قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    153
    تشکر شده در
    139 پست

پیش فرض پاسخ : قابل توجه هاستینگها - افزایش 30 درصدی نرخ

من هم اگر بیشتر از 30 نفر بشین تا 30% پایه ام و حاضرم بعدا هم همکاری کنیم!

2. # ADS

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط mofthost.com نمایش پست ها
    من هم اگر بیشتر از 30 نفر بشین تا 30% پایه ام و حاضرم بعدا هم همکاری کنیم!
    چرا 30 نفر؟

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    351
    تشکر شده در
    281 پست

من با هر تعدادي باشه همكاري ميكنم

براي خودمون هم بهتره چون حد اقل ميشه رو قيمت ها تمركز كرد

و مشتري گفت اين قيمت اين جوريه

10 تا سايت بهش ميديم ميگيم اينا هم قيمت هاشون اينجوريه

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

دروود
    من سخنان دوستان را می پذیرم اما باز هم می پندارم که 30 درصد بار افزونی بر دوش مشتری باشد و از سویی،فردا باز هم می بینیم که شرکت های کوچکی که به تازگی کار را آغاز کرده اند،بهای خود را به زیر این بهای هماهنگ شده می رسانند و خود را برتر می دانند!
    البته باز هم می گویم،باید با بررسی و حساب کردن هزینه های نخستین و جانبی،به یک افزایش نرخی دست یافت و نه مانند هندوانه فروشان امروز یک نرخ فردا یک نرخ!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

سعید جان برادر من قرار نیست که طرف روزنامه بخره که قیمتش کم باشه قیمت هاست همینه.
    دردسر + خرید کردیت و واریز + هزینه وی پی ان + فحش کشیدنها و برخوردهای ناشایست + میگرن و هزار درد و مرض دیگه هم جمع بزنی خرجش والا بیشتر از 30% من نمیدونم چرا شما اینو میگی.
    البته کسانی که در شهرستان هستند میتونند قیمت کمتری داشته باشند ولی دیگه نه خیلی کم باشه !! تا یه حدی میتونند کمتر قیمت بدهند چون قدرت خرید شهرستان خوب بله کمتر از تهرانه ولی اینو دیگه قبول ندارم که به همین وضعیت ادامه بدیم.
    چه برای هاست چه برای طراحی و غیره. دوست دارم کوچیک و بزرگ این فروم همگی با هم هماهنگ بشوند.

در ضمن به نکته خوبی اشاره کردی کسانی که تازه کار هستند و کوچک هستند ادعا میکنند و قیمتشون رو به اندازه ما میارند. باشه مهم نیست ولی شما توجه کردی که اعتبار + سابقه در خرید بیشتر مورد ملاک هست ؟ اینجاست که دوباره مشتری مجبور میشه از ما بگیره.
    ولی همونطوریک ه گفتم هاستهای ارزون هم بزارید که قدرت انتخاب رو داشته باشه هاست اروزن و بی کیفیت هم هست که باری کسانی که میخوان سایت کوچک داشته باشند مناسب باشه.
    مرسی

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:04 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط 021teh نمایش پست ها
    من با هر تعدادي باشه همكاري ميكنم

براي خودمون هم بهتره چون حد اقل ميشه رو قيمت ها تمركز كرد

و مشتري گفت اين قيمت اين جوريه

10 تا سايت بهش ميديم ميگيم اينا هم قيمت هاشون اينجوريه
    اینو باید طلا بگیری بزنی سر در تمام شرکتهای خدمات وب از هاست بگیر تا دیزاین
    مرسی

7. تعداد تشکر ها ازmaroofi به دلیل پست مفید

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    3,506
    تشکر تشکر شده 
    966
    تشکر شده در
    721 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط khomar نمایش پست ها
    در ضمن به نکته خوبی اشاره کردی کسانی که تازه کار هستند و کوچک هستند ادعا میکنند و قیمتشون رو به اندازه ما میارند. باشه مهم نیست ولی شما توجه کردی که اعتبار + سابقه در خرید بیشتر مورد ملاک هست ؟ اینجاست که دوباره مشتری مجبور میشه از ما بگیره.
    ولی همونطوریک ه گفتم هاستهای ارزون هم بزارید که قدرت انتخاب رو داشته باشه هاست اروزن و بی کیفیت هم هست که باری کسانی که میخوان سایت کوچک داشته باشند مناسب باشه.
    مرسی
    دروود
    به گفته خود شما زمانیکه مشتری بیشترین کاری را که می تواند انجام دهد زدن نام کاربری و گذرواژه کارت اینترنت می باشد،چگونه می تواند در پی یک شرکت خوش پیشینه برود؟

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    34
    تشکر تشکر شده 
    153
    تشکر شده در
    139 پست

30 نفر حداقل دیگه چون نمیخوام ضرر کنم!
    شما سعید جان که این قدر قشنگ فارسی حرف میزنی نگران اون چند نفر نباش خدایی شما باید میزبان 50 تا سایت باشی تا بتونی درآمد معادل میزبانی یه سایت مثل وطن دانلود و .. را داشته باشی! بعد اینکه کم کم یاد میگیرن وقتی رفت یه هاست خرید که آپتایمش 20% بود میره از یه مدیر با تجربه میپرسه هاستت از کجاست ! این طور نیست به نظرت؟ یه ماه ضرر بهتره یا یه عمر! بعد اینکه این شغل مثل کارگریه نمیشه از یه سنی به بعد کار کرد پس باید به فکر بود!

10. تعداد تشکر ها از mofthost.com به دلیل پست مفید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

دوست عزیز هیچ جای دنیا هم تورم 30% یه دفعه اونم شب عید ندارند. تو کشورهای دیگه هاستینگ صرفا برای جوری کار هست و زیاد به سودش فکر نمی کنن سود تو طراحی سایت و سرور هست. یه سایت شما طراحی می کنید تو ایران با کلی مکافات و بیا و برو از طرف 300$ میکنید واقعا هم باید کند تو ایران پول از مشتری. اما تو خارج همان سایت رو میشه 2000$ فروخت. من یه سایت برای یک درمانگاه تو لندن ایجاد کردم وقتی بهش گفتم 400$ میشه چندین برا برای من ایمیل فرستاد که آقا مطمئن هستید با 400$ من یک سایت خوب و بدون مشکل خواهم داشت دامنه من همان دامنه قبلیم خواهد بود و از بین نمیره. کلی طول کشید که بفهمونم بله من دارم از شما 400$ میگیرم و کار هم خوب هست اگر دوست دارید بیشتر بدید منم بدم نمیاد. بعدا فهمیدم برای صد مگ فضای بدون دیتابیس روی سروری که هیچ امکاناتی نداشت داشته فقط بابت هاست خالیش ماهی هشتاد پوند پرداخت میکرده. الان هم قول داده برای من از اونجا کلی مشتری بفرسته. پس همه شرایط رو بسنجید بعد. تو ارمنستان بعضی از مواد عذایی صد درام گران شده مردم اعتراض کردن و دارن میان تو خیایان برای اعتراض امروز تو ایران همه چی هر هفته گران میشه کجای دنیا اینطوریه.

نقل قول نوشته اصلی توسط P30Tools نمایش پست ها
    شما میخوای نرخ ببری بالا ببر! دیگه بقیه رو چیکار دارین؟!
    هیچ جای دنیا ندیدم یهو 30% هاستیگ تو یه کشور گرون شه!
    از اون پیشنهادها بودا!

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    207
    تشکر تشکر شده 
    408
    تشکر شده در
    248 پست

والا این کار واسه من سودی نداشته و تنها راهی هم که فکر میکنم جمع شدن همگی و قرار گرفتن در یک گروه هستش.
    چیزی که مهمه این هست که بفهمیم هممون مثل هم هستیم و قرار نیست که یکی تک خوری کنه اگر اینجوری باشه پس فردا هم باید منتظر باشید که یکی بگه هاست 100 مگ با یک گیگ پهن باند فقط 500 تومن !
    والا !
    بهتره همگی جمع بشیم و با هم باشیم.

سعید جان " دیگه وظیفه تبلیغات به عهده این اتحادیه نیست ! شرکتها و اشخاصی که در این سنف هستند وظیفه دارند کاتالوگ چاپ کنند تبلیغات کنند و خودشون رو معرفیک نند تا ملت متوجه حضور ایشان در صحنه باشند "
    قرار نیست که دیگه مشتری از سیر تا پیاز قرارداد رو بچه ها بنویسند
    من میگم همگی با هم فقط قیمت ( اصل کاری !! ) رو تعیین کنیم.
    هرکسی هم خارج از این گود میخواد ماهی بگیره به زمین میخوره
    فقط نیاز به حمایت از گنده های همین فروم رو داریم که تا این لحظه صفر هستش و کسی اعلام امادگی نکرده. درصورتی که این به نفع همه هست. همه سود میبرند و چیزی که شرکتها رو از هم متمایز میکنه کیفیت و سابقه و تجربه و پشتکار طرف هستش.
    ما که حرفمون رو زدیم تا شب اگر جمع شدند میشه روشون حساب کرد وگرنه که اینده خوبی نمیبینم.
    موفق باشی

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:44 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط exactserver نمایش پست ها
    دوست عزیز هیچ جای دنیا هم تورم 30% یه دفعه اونم شب عید ندارند. تو کشورهای دیگه هاستینگ صرفا برای جوری کار هست و زیاد به سودش فکر نمی کنن سود تو طراحی سایت و سرور هست. یه سایت شما طراحی می کنید تو ایران با کلی مکافات و بیا و برو از طرف 300$ میکنید واقعا هم باید کند تو ایران پول از مشتری. اما تو خارج همان سایت رو میشه 2000$ فروخت. من یه سایت برای یک درمانگاه تو لندن ایجاد کردم وقتی بهش گفتم 400$ میشه چندین برا برای من ایمیل فرستاد که آقا مطمئن هستید با 400$ من یک سایت خوب و بدون مشکل خواهم داشت دامنه من همان دامنه قبلیم خواهد بود و از بین نمیره. کلی طول کشید که بفهمونم بله من دارم از شما 400$ میگیرم و کار هم خوب هست اگر دوست دارید بیشتر بدید منم بدم نمیاد. بعدا فهمیدم برای صد مگ فضای بدون دیتابیس روی سروری که هیچ امکاناتی نداشت داشته فقط بابت هاست خالیش ماهی هشتاد پوند پرداخت میکرده. الان هم قول داده برای من از اونجا کلی مشتری بفرسته. پس همه شرایط رو بسنجید بعد. تو ارمنستان بعضی از مواد عذایی صد درام گران شده مردم اعتراض کردن و دارن میان تو خیایان برای اعتراض امروز تو ایران همه چی هر هفته گران میشه کجای دنیا اینطوریه.
    شما خارج رو با این جا مقایسه میکنی ؟
    خوبه خودت میگی پولو باید کند وقتی که مشتری همچین ادمیه میزنه رفیق منو لت و پار میکنه واسه 50 تومن اخرشه م کارشون به دادگاه و یک قاضی مافنگی میکشه توقع داری چقدر به مشتری پیشنهاد بده واقعا شغل کثیفتر از طراحی نیست همه جور بدبختی و عذاب رو تحمل میکنی اخرش هم بدهکار طرف میشی.
    نه عزیز من تا این ملت رو نسوزونی حساب کار دستشون نمیاد
    استاد من الان کاناداست خیلی وقت نیتس که رفته . توی مصاحبه اش برشگت گفت ده برابر زحمتی که برای کار میکشیدم باید هزینه میکردم تا دستمزدم رو بگیرم !
    شما دیگه بخون اخر خطشو
    اینها واسه اینه که طرف فکر میکنه 100 تومن پول وب رو میده دیگه تموم ! در صورتیک ه اینجوری نیست. درسته مشتریه و پول دستشه ولی ارباب و
    باید یک اهرم زوری به نام پول باشه که به صرف انجام دادن کار بی ارزه.
    من همه حرفهامو زدم دوست داشتید بخونید خودتون نتیجه میگیرید
    موفق باشید

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    19
    تشکر تشکر شده 
    165
    تشکر شده در
    107 پست

این انجمن می تواند بهترین مرجع قیمت گذاری باشه چند نفر را از با سابقه ها و اونهایی که تخصصی در این زمینه دارند رو انتخاب کنید بیان و قیمت گذاری کنن. همه موظف باشند همان قیمت ها رو عرضه کنند. هر سایتی هم این کار رو نکرد برید حضوری اینترنتی توجیه کنیدش بیاریدش اینجا تو این سایت عضو بشه وقتی همه مشکلات رو ببینه و نظر همه رو بشنوه از سود زیاد که بدش نمیاد قبول می کنه. قیمت گذاری ها هم بر اساس استانداردهای جهانی و مدل ایرانی همان قیمت ها باشه. بعد اون گروه برن از دولت از انجمن صنف الکترونیک و کامپیوتر از مخابرات بخواهند که این تشکیلات به وجود آمده را حمایت کنند مگه اصناف چطوری به وجود آمدند همینطور شده که یه صنفی به وجود میاد دیگه بعدا وقتی دولت حمایت کنه میشه صنف میزبانان هاستینگ و طراحی سایت. بعد همه سایتها موظف میشن که از این اتحادیه مجوز بگیرن حالا نه اینکه همه شرکت باشن ها هرکی می خواد کار کنه باید ثبت بشه. هر سایتی هم با این نرخ کار نکرد و مجوز نگرفت اتحادیه دستور مسدود شدن سایت رو صادر میکنه و الحمدالله دست به ***** شدن و بستن سایتها تو ایران خیلی خوبه سریع میبندنش.
    یه تاپیک جدا باز کنید و افرادی رو که برای اینکار مناسب می دانید پیشنهاد بدید تا رای گیری بشه و یه سری برای این قیمت گذاری و کنترل بازار انتخاب بشن.

صفحه 4 از 9 نخستنخست 12345678 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)