سلام و عرض احترام
بله به دلایل زیادی این روز ها خیلی درگیر هستیم. ولی تیکت ها رو زودتر و در اولویت بالاتری بررسی میکنیم.
چند دقیقه پس از ارسال تیکت رفع گردید.
سلام و عرض احترام
جناب مهندس متاسفانه در شرایط فعلی کشور به هیچ وجه نمیتونیم تضمین بدیم که سرویس روی اینترنت شما درست کار بکنه.
کیفیت سرور کاملا اکی هست و میتونین بررسی کنین. اما اینکه اختلال از داخل کشور بوجود آمده واقعا مقصرش ما نیستیم. ما ماهانه هزینه زیادی برای سرور ها داریم میدیم و بیش از شما متضرر شرایط فعلی کشور هستیم.
بودن کسانی که سرویس براشون کار نکرده براشون برگشت وجه حتی به حساب زدیم. ولی تو شرایط فعلی کشور نمیتونیم متاسفانه چنین کاری بکنیم. اگر سرویس موردی داشت و امکان رفعش رو نداشتیم حتما براتون انجام میدادیم.
به هر حال همانطور که در تیکت خدمتتون عرض کردم شرایط که نرمال بشه با وجودی که مشکل ابدا از سمت ما نبوده و نیست، برای تمامی افرادی که به همین منظور مشکلی در سرویس داشتن، طی یک فراخوان آفر و پیشنهاد ویژه ای خواهیم داشت تا رضایتشون رو جلب کنیم.
امیدوارم به زودی شرایط نرمال بشه.
در خدمتتون هستیم.
ویرایش توسط ghasemy50 : January 4th, 2023 در ساعت 13:09
سلام و عرض احترام بنده این پست رو دیدم و لازم دیدم عضو بشم و نظرمو بگم .چند ماه هست که از جناب فاسمی بزرگوار سرویس تهیه کردیم . همواره از خدمات پشتیبانی ، اخلاق حرفه ای ، تخصص ، و کیفیت سرویس هاشون رضایت کامل داریم .حتما ایشون رو توصیه میکنم .
باید درک کنیم که در شرایط حاضر تمام سرویس دهنده ها دچار مشکل و افت کیفیت سرویس هستند که کاملا طبیعی هست .
این اختلال روی کشور هست ولی همه دوستان دارند از این سرویس ها استفاده می کنند ولی فقط سرویس من مشکل دارد
لطفا یا پول من را پس بدهید یا سرویس خوب تحویل دهید که در ایران کار کند !!!!!! من که 1 روز هم استفاده نکردم از سرویس شما
من پول دادم
ایشان افت گیفیت ندارند ایشان در ایران نمی توانند سرویس دهند
- - - Updated - - -
بدون شرح این سرویس ایشان است
اصلا ping ندارد با اینکه سرویس ایشان آنلاین است
03.png
سلام ببخشید شما از نظر من کلاهبردار هستید چون سرویس شما برای من در ایران کار نمی کند قرار نیست با 200 هزار تومان من شما جای برسید ولی من راضی نیستم
دوستان پیشنهاد می کنم از ایشان سرویس خرید نکنید
شما قلاب ماهیگیری را با سرور مقایسه می کنید شما زمانیکه نمی توانید از سرویس استفاده کنید چکار می کنید
من 1 روز هم استفاده نکردم خوب زمانیکه از سیستم رضایت ندارید سرویس را پس می دهید
کجا حرف من مشکل دارد من احساس می کنم همه افراد یک نفر هستند
چون دارند یک طرفه نگاه می کنند
بخدا اگر شما هم مثل من بودید در خواست پول خود را می کردید
ویرایش توسط helmik1 : January 1st, 2023 در ساعت 17:11
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)