-
February 27th, 2011, 23:31
عضو دائم
پاسخ : قالب خودم برای whmcs - نوپرداز

نوشته اصلی توسط
hamid.dastani
چند روز نبودم جواب بدم کثافت اومدی میگی من این قالب رو طراحی کردم اینا گذاشتن به خدا شرم داره عوضی ( حداقل 10 روز این قالب وقت برد طراحیش برای من گذاشتم توی todaycms برای فروش بعد اومدی میگی من طراحی کردم . )
واسه خودت حروم و حالا میبافی.
با خیال راحت دانلود و استفاده کنید (
برو بمیر احسان )
این آقا با تهایت بی شرمی قالبی رو که من برای اولین بار طرح ایجکسش رو زدم رو به نام خودشون هم توی سایت todaycms برای فروش وهم در ین سایت و چندین سایت دیگه بفروش گذاشتن -- من از ایشون شکایت جدی رو به عمل میارم -- ایشون فقط css این قالب رو زدن بعد من ایجکسش کردم بعد دست مزد کارشم بهش دادیم -- خوب
مرتیکه کمت بود میگفتی بیشتر بهت میدادیم - حالا نگاه کن اگه نابودت نکردم ... با بد کسی طرف شدی --- من
عوضی تر از تو رو هم آدم کردم ( منظورم آقای دستانی بود)
اینجا یه محیط و مکان عمومیه چاله میدون تشریف نیاورید
این چه طرز صحبت کردنه 

کاربر عزیز مشخصات سرور خود را بدون هماهنگی در پیغام خصوصی ارسال نفرمایید .
مدیریت سرور های اختصاصی و مجازی همچنین خدمات مجازی سازی و کلودکامپیوتینگ انجام میشود.
YAHOO -
GMAIL
-
-
February 27th, 2011 23:31
# ADS
-
February 27th, 2011, 23:35
عضو انجمن
قالب تست شد و مشکل زیاد داره ..... لطفاً نسخه درست و حسابیش رو در اختیار دوستان قرار بدید 
یه تاپیک جدا هم برای پشتیبانی قالب بزنید. اینجوری که نمیشه! قالب ارائه میدین باید پشتیبانی هم بکنید :دی
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
February 28th, 2011, 10:30

نوشته اصلی توسط
iacbook
قالب تست شد و مشکل زیاد داره ..... لطفاً نسخه درست و حسابیش رو در اختیار دوستان قرار بدید

یه تاپیک جدا هم برای پشتیبانی قالب بزنید. اینجوری که نمیشه! قالب ارائه میدین باید پشتیبانی هم بکنید :دی
چیز ذیگه ای نمی خوای بد نگذره بهت. هست ها بگو. خوب.
-
-
February 28th, 2011, 10:35
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
hamid.dastani
چیز ذیگه ای نمی خوای بد نگذره بهت. هست ها بگو. خوب.
شوخی کرد بابا جدی نگیر
---------- Post added at 11:34 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------

نوشته اصلی توسط
iacbook

شوخی نکن دیگه همه مثل من که شماهارو درک نمیکنن
---------- Post added at 11:35 AM ---------- Previous post was at 11:34 AM ----------
رکورد زد بازم! همین طور داره رکورد هارو میشکنه!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
تعداد تشکر ها از AmirHosein به دلیل پست مفید
-
February 28th, 2011, 11:24
عضو انجمن
آخه یه قالب whmcs چیه که اینقدر سرش جنگ راه انداختید بابا ! جمع کنید دیگه !!!
--- پایگاه تخصصی ایاک بوک - شرکت هنر عمران ایرانیان ---
-
-
February 28th, 2011, 12:03

نوشته اصلی توسط
iacbook
آخه یه قالب whmcs چیه که اینقدر سرش جنگ راه انداختید بابا ! جمع کنید دیگه !!!
البته حرفتون تا اندازه ای درسته . ولی باید در نظر گرفت یه طراح چند ساعت وقت میزاره و یکی دیگه میاد قالب رو ریپ میکنه و حتی به نام سایت دیگه ای منتشر میکنه .
-
-
December 18th, 2011, 13:26
کسی دمو از این قالب نداره؟
-
-
December 18th, 2011, 14:23
-
-
December 18th, 2011, 15:55
عضو انجمن
نامردا میخواهید قالب قدیم ما رو استفاده کنید :ی باشه نوش جونتون 
این دوست ما حمید اینجوریه رو یه چیزی کلی زحمت میکشه ، بعد هر موقع عشقش کشید رایگان میزاره واسه دانلود
Contact Me: Tell : 044-32341756 **9149600789 \ Mail : Sup.inicz[at]gmail.com \ Y!ID : hadi_gby\ Old Inicz.com
شرکت فرانوآوران :
اولین و قدیمی ترین فروشنده سرور های هتزنر در ایران با 6 سال سابقه
-
-
December 18th, 2011, 16:06
بابا چهار صفحه در مورد این قالب بحث شده دریغ از یه عکس یا دمو از قالب. یه جوونمردی پیدا بشه یه عکس یا یه دمو از این قالب بذاره ببینیم اصلا چیه این قالب ؟؟!!!
-
تعداد تشکر ها از lkmew به دلیل پست مفید