-
February 24th, 2011, 21:32
پاسخ : قالب خودم برای whmcs - نوپرداز
-
-
February 24th, 2011 21:32
# ADS
-
February 24th, 2011, 21:52
این همون قالبی نیست که تو todaycms به فروش میرسید ؟
-
-
February 24th, 2011, 22:12
عضو انجمن
آخرش معلوم نشد طراح قالب کیه ؟ مالک اصلی کیه؟
و مهمتر اینکه آیا راضی هستند قالبشون رو دیگران استفاده کنند ؟!
-
-
February 25th, 2011, 10:19
آقا از همین الان من اعلام میکنیم حرومـــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بشه اونی که از قالب من استفاده کنه
آقا از همین الان من اعلام میکنیم حرومـــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بشه اونی که از قالب من استفاده کنه-
آقا از همین الان من اعلام میکنیم حرومـــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بشه اونی که از قالب من استفاده کنه--
این آقا با تهایت بی شرمی قالبی رو که من برای اولین بار طرح ایجکسش رو زدم رو به نام خودشون هم توی سایت todaycms برای فروش وهم در ین سایت و چندین سایت دیگه بفروش گذاشتن -- من از ایشون شکایت جدی رو به عمل میارم -- ایشون فقط css این قالب رو زدن بعد من ایجکسش کردم بعد دست مزد کارشم بهش دادیم -- خوب مرتیکه کمت بود میگفتی بیشتر بهت میدادیم - حالا نگاه کن اگه نابودت نکردم ... با بد کسی طرف شدی --- من عوضی تر از تو رو هم آدم کردم ( منظورم آقای دستانی بود)
هر کی رو سیستمش داره اگه پاکش نکنه ان شا الله زهر بشه بره تو تنش
ویرایش توسط ehsansystem : February 25th, 2011 در ساعت 10:22
-
-
February 25th, 2011, 10:27

نوشته اصلی توسط
ehsansystem
من از ایشون شکایت جدی رو به عمل میارم
به خاطر یه قالب نمیشه شکایت کرد !
ویرایش توسط naseri : February 25th, 2011 در ساعت 10:30
-
-
February 25th, 2011, 17:21
عضو دائم
رکورد دانلود قالب های آدونیس رو شکست!
122 نمایش
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-
-
February 27th, 2011, 22:09

نوشته اصلی توسط
ehsansystem
آقا از همین الان من اعلام میکنیم حرومـــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بشه اونی که از قالب من استفاده کنه
آقا از همین الان من اعلام میکنیم حرومـــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بشه اونی که از قالب من استفاده کنه-
آقا از همین الان من اعلام میکنیم حرومـــــــــــــــــــــ ـــــــــــش بشه اونی که از قالب من استفاده کنه--
این آقا با تهایت بی شرمی قالبی رو که من برای اولین بار طرح ایجکسش رو زدم رو به نام خودشون هم توی سایت todaycms برای فروش وهم در ین سایت و چندین سایت دیگه بفروش گذاشتن -- من از ایشون شکایت جدی رو به عمل میارم -- ایشون فقط css این قالب رو زدن بعد من ایجکسش کردم بعد دست مزد کارشم بهش دادیم -- خوب مرتیکه کمت بود میگفتی بیشتر بهت میدادیم - حالا نگاه کن اگه نابودت نکردم ... با بد کسی طرف شدی --- من عوضی تر از تو رو هم آدم کردم ( منظورم آقای دستانی بود)
چند روز نبودم جواب بدم کثافت اومدی میگی من این قالب رو طراحی کردم اینا گذاشتن به خدا شرم داره عوضی ( حداقل 10 روز این قالب وقت برد طراحیش برای من گذاشتم توی todaycms برای فروش بعد اومدی میگی من طراحی کردم . )
واسه خودت حروم و حالا میبافی.
-
-
February 27th, 2011, 22:21
با سلام و خسته نباشید.دانلود کردیم ممنون عالی بود
-
-
February 27th, 2011, 22:38
عضو انجمن
پاسخ به احسان دروغگو

نوشته اصلی توسط
ehsansystem
این پست کاملا دروغه - این قالب نتیجه ی زحمت 10-12 روزه ی آقای حمید داستانی هست که مدیران سپید فا دارن میفروشنش
مالکیت اصلی این قالب برای آقای داستانی هست . ایشون فقط برای جلوگیری از سواستفاده ی مدیران سپیدفا اینو گزاشتن برای دانلود.
این قالب رو من از سپیدفا خریدم و بعدش فهمیدم که برای آقای داستانی هست
با خیال راحت دانلود و استفاده کنید ( برو بمیر احسان )
-
-
February 27th, 2011, 22:46
عضو دائم
همچنان داره رکورد دانلود میزنه!
می گویند تقوا از تخصص لازم تر است، آ نرا می پذیرم، اما می گویم: آنکس که تخصص ندارد و کاری را می پذیرد، بی تقواست.
مصطفی چمران
AmirHosein -{(@)}- WebHostingTalk . ir
-