چند نفر با هم هماهنگ بشید و شکایت تنظیم کنین
مطمئنا به نتیجه خواهید رسید
اصلا جای درنگ نیست
چند نفر با هم هماهنگ بشید و شکایت تنظیم کنین
مطمئنا به نتیجه خواهید رسید
اصلا جای درنگ نیست
توصیه میکنم صبر کنید ، با متهم کردن ایشون به کلاه برداری به جایی نمیرسید ؛
افرادی هم که نمی تونن صبر کنند برن شکایت کنند ، باز هم به جایی نمیرسن ، چون قانونی مبنی بر استرداد وجه در سایتشون وجود نداره .
پس بهترین راهکار همان صبر کردن است ، ممکن است پس چند روز کانفیگ سرورشون تموم بشه ،و آنوقت کاربرانی که تهمت کلاهبرداری زدن، مجبور به عذر خواهی بشن .
موارد زیادی در انجمن مشاهده کردم ، که کاربران تاپیک کلاه برداری زدند و بعد اومدن عذر خواهی کردند.
بهتر است زود قضاوت نکنید ، با اینکه میدونم خیلی هزینه کردید .
Registrant Contact
Name:
MajidZamani
Organization:
ParsVps
Street:
arak
City:
arak
Postal Code:
34980
Country:
Turkey
Phone:
+98.9305124900
Email:
email@gmail.com
قسمتی که بولد کردم رو توجه کنید ترکیه طرف داره شامپاین بدست
توی کازینو خوش میگذرونه خماااااار مست مست هر از گاهی هم یه نیم نگاهی به اینجا میندازه و قاه قاه بریش این جماعت میخنده![]()
کم کم دارم نگران میشم ...
اکانت تلگرامشون هم حذف شده !
من دو تا سرویس داشتم ..یکی نمایندگی..یکی ایران...
ایران رو روز قبل منتقل کرده بودم چون سایت بازدید رفتِ بود بالا ...
پرداختشون هم نزدیک بود..به جای نمایندگی ، اشتباهی ایران رو تمدید کردم...
الان نمایندگی ها پریده یا ایران ؟
چون چند روز قبل ایران رو منتقل کرده بودند به سرور جدید انگار..
ایشون از نظر فنی آدم فوق العاده ای هستند...
نمی دونم چی شده که این شکلی شده !!
ویرایش توسط mha1368 : September 12th, 2017 در ساعت 19:38
دربندِ کسی باش که دربندِ حسین است..
هر مشکلی هم که برای ایشون پیش اومده باشه ، میبایست جواب گوی کاربرانشون باشن ( در هر شرایطی ! ) اخلاق حرفه ای در این مواقع معلوم میشه !
امیدوارم هر چه سریع تر ، یک راه حل به کاربراشون ارائه بدن و کاربرانشون از بلاتکلیفی در بیان چون در غیر اینصورت این مورد واقعا کلاهبرداری حساب میشه !
با سلام و عرض ادب
خدمت همه ی دوستان و همکاران عزیز
زیاد خودتون رو ناراحت نکنید , منتظر باشید انشالله که درست میشه و سرویس های جدیدتون رو تحویل میدن .
اون موقع شما میتونید انتقال بدید سرویستون رو به یک شرکت دیگه
امیدوارم که مشکل همتون حل بشه
یا حق
شرکت "داده پرداز آگرین زاب"به شماره ثبت :671 و شناسه ملی :14005984162 "مسئولیت محدود" ZABHOST.NET
ارائه دهنده ی خدمات هاستینگ ,سرورمجازی ایران,نمایندگی هاست سی پنل ایران ,دارای نماد اعتماد 2 ستاره
سی پنل هاست ایران هم از کار افتاده ! ، اگر درست نشه و نشه بک آپ گرفت کل زحمتامون رو هواس
کاش اعلام حضوری میکردن لااقل !
من واقعیتش میدونستم اینطوری میشه و خوشبختانه دیشب ساعت 2 بامداد بک اپ تهیه کردم و خوشبختانه ضرری ندیدم شما هم سعی کنید از اف تی پی وصل شید ببینید دایرکتوری در دسترسه یانه.شایدبتونید بک اپ دانلود کنید.وگرنه تا خودشون ندن راه نداره.یک وی پی اس هم تهیه شده بود که همین امروز منتقل خواهد شد و بک اپ هم ازش فوری گرفتم.شما هم چیز دیگه داری بگ اپ بگیر اینا صددرصد اطلاعات رو نابود کردن که نیستن دیکه.سیپنل هم ارور لایسنس میده.
سایتی که نه راه تماس وجود داره نه ناحیه کاربری برای تیکت نه تلگرام برای پیگیری رسما کلاهبرداری کرده رفته هر جا نام مجید زمانی رو دیدین بدونید کلاه برداری در کار است![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)