دوستی به بنده فرمود ایشون قبلا یک برند داشتن و همینجوری ناگهانی رها کردن و بعد از گذشت مدتی دوباره این برند و راه اندازی کردن
داخل همین انجمن هم بحثش پیش کشیده شد که البته پست ها پاک شدن
البته نمی دونم چقدر صحت داره و من تایید نمی کنم
موفق باشید
دوستی به بنده فرمود ایشون قبلا یک برند داشتن و همینجوری ناگهانی رها کردن و بعد از گذشت مدتی دوباره این برند و راه اندازی کردن
داخل همین انجمن هم بحثش پیش کشیده شد که البته پست ها پاک شدن
البته نمی دونم چقدر صحت داره و من تایید نمی کنم
موفق باشید
Www.Viasky.Net Web Hosting , VPS , Dedicated Server , Colocation , ccTLD Domains, Official Partner of cPanel
Phone : +306949433380 , Registered Code: #51212 , European VAT Number: #165736249 , Telegram: @irvsk
برند دیگه ای نبود همین برند بود که بستن و گفتن xlhost سرورها را مسدود کرده و ...
چه فایده داره ؟ وقتی فردا با یک اسم و یک برند دیگه وارد کار میشه و روز از نو روزی از نو ؟ هشتاد میلیون نفر آماده هستند که کلاه سر اونها بره
امثال این آقا و دهها کلاه برداری که تو این سالها تو این انجمن دیدیم هر چند ماه میان سر مردم را کلاه میزارند بعد برند عوض میکنند و نام کاربری هم بن شده باشه با نام کاربری جدید زحمت صد تا اسپم قانونی را تو سه روز میکشند و دوباره سر ملت را کلاه میزارند تا چند ماه بعد که آزیر خطر دوباره روشن میشه
اینجا هم با کلاه بردار زیاد کاری ندارن یعنی میگن به ما چه ؟ ما مهم برامون رونق انجمن هست و کاربر زیاد که بابتش تبلیغ بگیریم و سبیل هامون چرب تر بشه و کلاه سر شماها رفت به ....
یکی تاپیک خبری بزنه درجا بسته میشه ولی کلاه بردار هر چند تا تاپیک دلش بخواد میزنه و کسی هم اعتراض کنه دو سوته پست معترض حذف میشه
کاری کردن که اون چهار تا فروشنده معتبر هم برای حفظ آبرو کم کم فعالیت خودشان را اینجا متوقف کردن
agar gül bağdan ayrilsa;bulutlar dağdan ayrilsa ;manin istakli AZARBAYJAN, IRANdan ayrilmaz...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)