های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
دوست عزیز؛
شما بر چه مبنایی سرویس می فروشید؟!
کاربر چه گناهی کرده است که اطلاعاتش پس از مدتی نابود گردد؟!
مطابق سخنان حضرتعالی عرض میکنم؛ "هوسانه" شما، زندگی بسیاری از وبمستران و مردم است، شما که درآمد دارید؛ آمدهاید تا نان دیگران را آجر کنید؟!
خرج زندگیتان از این راه تامین میشود؟
آنگاه فکر کرده اید که اعتبار جامعه هاستینگ را در صورت بروز هر اتفاقی خدشه کرده اید؟ نه فقط شخص خودتان؟؟
باز هم برگردم به اصل مطلب، بر مبنایی اقدام به فروش سرویس با این قیمت میکنید؟! هزینه اینترنت و صرف وقت شما چه میشود؟ شما گاهی برای اینکار باید از خوابتان بزنید! ارزش دارد بدون سود؟! نکند بنگاهی اقتصادی هم داشته باشیم که عمر را بدون "یک ریال سود" به فروش میرساند؟!
با کدام توجیه اقتصادی؟ شما از اقتصاد سررشتهای دارید؟! یک بنگاه اقتصادی برای بنده مثال بزنید که به شیوه شما اقدام به فروش و نابودی بازار میکند، اگر مثال زدید؛ بنده از تاپیک شما کنار خواهم کشید. (البته بنگاه اقتصادی مورد مثال، از حوزه هاستینگ نباشد؛ که امثال شما با این قیمتها بسیار هستند که در طول مدت، خودشان را به اثبات رسانده اند)
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام.
اول اینکه اون پستتون که نوشتید بحق نمازهایی ....، شما اینجا دارید میگید که نماز خون هستید یا همکاران مارو نفرین میکنید؟
اگر مورد اول هستش که وظیفتونه، با اینکارتون میخواید خودنمایی کنید؟ من از اول تاپیک رو خوندم دیدم فقط شما دارید میگید بخاطر رضای خدا و .... خب اگر دوست دارید ثواب کنید چرا جار میزنید؟
------ و اما از بحث بالا بگذریم ( خیلی از همکاران اینجا نمازخون هستن ولی قرار نیست این نماز رو واسطه کنیم تا سوءاستفاده کنیم) --------
در مورد ارزون بودن هم که میگید میخواید ثابت کنید با این قیمت میشه کیفیت رو تضمین کرد، بله بنده هم از جیبم پول بزارم میتونم به همه ثابت کنم که وی پی اس مجانی با کیفیت عالی ارائه میدم.
* شما میگید درآمدتون از جای دیگست، ولی میخواید کیفیت رو با پول کم تضمین کنید، خب پس از جیب خودتون دارید خرج میکنید! چون به هر حال این وسط پول خرج میشه، حالا از جیب مشتری باشه یا مدیر سرور.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
درود
دوست گرامی
شما میگید بنده نیاز به این سود ندارم
خب باشه بزرگوار
مگر هدفتون خیر نیست؟
به خیریه ها کمک کنید بهتر از این کار هست مگه نه؟
شما الان دارید به نون خوردن بغضیا لطمه میزنید.
هدف اگر خیر باشد در هر کاری خیر هست پس سایت محک رو بهتون پیشنهاد میدم
یا با کمی جستجو میتونید افراد نیازمند در محله خودتون پیدا کنید
موفق باشید
پارس وب هاست با 6 سال سابقه درخشان در زمینه هاست,دامین,سرور مجازی,سرور اختصاصی
تلفن:02195119965
پارس وب هاست
شب دوستان بخیر
چرا همیشه از دید منفی به موضوع نگاه میکنیم که هر ارزانی ی بدی هایی داره
شاید شبیه چینیا سیاستشونه و حتی هزینه سرور از جیب بدن که در اینده بازار تو دستشون بگیرن
+ کار خوبی نیست درج موضوع های غیر مربوط با موضوع استارتر اگه خریداری بسم الله اگرم نیستی فقط شبیه من بخون صفحه جدید باز کن به همین سادگی
با اجازه دوستان میخوام ی سرور مجازی ازش بخرم وتست کنم
دوستان بنده برای پایان دادن به بحث ها یک سرور سفارش دادم
ایشون از درگاه شتاب ها استفاده میکنه
ایشالا که همه چیز اوکی باشه و واقعا آنطور که گفتن خدمات رو ارائه بدن
مگر نه یکی مثل من سرم درد میکنه برای شکایت
نتیجه رو فردا اعلام میکنم که سرور تحویل داده شده یا خیر
عزيز من كل سرور اختصاصي شما رو ميخرم به قيمتي كه درتاپيك مشخصه و بعد از خريد دسترسي به wmware دارم كه خداروشكر ؟
شماكه داري مار خير ميكني خدا خيرت بده
آخه شما يورو رو از بانك مركزي هم ارزونتر ميدي
خيلي خوبي شما
98mizban.com
ارائه هاست با هارد فول SSD و وب سرور لایت اسپید و کانفیگ فوق سرعتی و امنیتی
گروه فناوری اطلاعات و ارتباطات 98 میزبان
تلفن : 05135010908 - پشتیبانی تلگرام : mizban98_support
من کاری به سایر دوستان ندارم و قصد تخریب یا گله کردن ندارم برای من فرقی نمی کنه رایگان بدید یا .... روزی من دست خداستبا سلام خدمت شما دوست گرامی
سرور بدون ستاپ خرید شده است.
سرور حدود 40 یورو شده که چیزی برابر با ماهانه 181.000 تومان با ما در میاد
ما اومدیم خدماتی دادم مثلا 30 سرور روی این سرور ایجاد بشه میشه 30*6 تومان 180 تومان
یعنی بدون یک ریال سود.
گفتم که نیاز به سود نیست
فقط هدف ارائه سرویس خوب و با کیفیت بدون سود به کاربر اصلی هست .
موفق باشید
ولی به عنوان کسی که قصد خرید دارم ( برای مصارف خاص ) سوال می کنم این شرایط که گفتم تو بهترین حالت اگر 30 تا رم 1 فروش بره 180 هزار تومان درآمدتون میشه و اگر همه سرور ها رم 1 نبود و با رم بالاتر بود (که خواهد بود ) باید از جیب برای سرور هزینه کنید تا چند ماه این ضرر رو تحمل می کنید؟ می خواین ادامه بدید یا قصد انتقام گیری از سرویس دههنده های دیگه رو دارید و بعد از چند ماه که انگیزه ای ندارید تکلیف سرور ها چه خواهد شد؟
Reliable , High-Performance Hosting
Website: EnterServer.ir // telegram: @Developerrr // Email: Parscloudsp [ @ ] gmail.com
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)