ببینید دوستان من به زودی کلیه خدمات سایت رو آنلاین میکنم
KVM + Solusvm
تا کاربران خودشون بتونن آنلاین همه کارا رو انجام بدهند.
با همین قیمت و یا شاید ارزانتر
بنده میخوام فقط ثابت کنم میشه با این قیمت کیفیت رو تضمین کرد
ببینید دوستان من به زودی کلیه خدمات سایت رو آنلاین میکنم
KVM + Solusvm
تا کاربران خودشون بتونن آنلاین همه کارا رو انجام بدهند.
با همین قیمت و یا شاید ارزانتر
بنده میخوام فقط ثابت کنم میشه با این قیمت کیفیت رو تضمین کرد
بنده هم مستقیماً به شما عرض میکنم که نمی توانید با این اوضاع فعالیت کنید..!
خیلی شرکت ها و اشخاص هستند که خرج و مخارج زندگیشان را از این راه می دهند و مطمئن باشید، با این کارتان؛ آنچه که ناشی از ضرر به این عزیزان و پیشکسوتان کار باشد، گریبان گیرتان خواهد شد و حقالناس فقط مال مردم خوردن و ***ی نیست.
در همین حد بدانید و متوجه باشید کافیست! دم از نماز و دین زدن کافی نیست، حکایت همان است که گفتند "ایمان آوردیم" نگویید "ایمان آوردیم" بلکه بگویید "اسلام آوردیم".
موفق باشید.
ویرایش توسط CityKala.net : July 21st, 2016 در ساعت 02:34
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
دوست عزیز؛
شما بر چه مبنایی سرویس می فروشید؟!
کاربر چه گناهی کرده است که اطلاعاتش پس از مدتی نابود گردد؟!
مطابق سخنان حضرتعالی عرض میکنم؛ "هوسانه" شما، زندگی بسیاری از وبمستران و مردم است، شما که درآمد دارید؛ آمدهاید تا نان دیگران را آجر کنید؟!
خرج زندگیتان از این راه تامین میشود؟
آنگاه فکر کرده اید که اعتبار جامعه هاستینگ را در صورت بروز هر اتفاقی خدشه کرده اید؟ نه فقط شخص خودتان؟؟
باز هم برگردم به اصل مطلب، بر مبنایی اقدام به فروش سرویس با این قیمت میکنید؟! هزینه اینترنت و صرف وقت شما چه میشود؟ شما گاهی برای اینکار باید از خوابتان بزنید! ارزش دارد بدون سود؟! نکند بنگاهی اقتصادی هم داشته باشیم که عمر را بدون "یک ریال سود" به فروش میرساند؟!
با کدام توجیه اقتصادی؟ شما از اقتصاد سررشتهای دارید؟! یک بنگاه اقتصادی برای بنده مثال بزنید که به شیوه شما اقدام به فروش و نابودی بازار میکند، اگر مثال زدید؛ بنده از تاپیک شما کنار خواهم کشید. (البته بنگاه اقتصادی مورد مثال، از حوزه هاستینگ نباشد؛ که امثال شما با این قیمتها بسیار هستند که در طول مدت، خودشان را به اثبات رسانده اند)
فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
سلام.
اول اینکه اون پستتون که نوشتید بحق نمازهایی ....، شما اینجا دارید میگید که نماز خون هستید یا همکاران مارو نفرین میکنید؟
اگر مورد اول هستش که وظیفتونه، با اینکارتون میخواید خودنمایی کنید؟ من از اول تاپیک رو خوندم دیدم فقط شما دارید میگید بخاطر رضای خدا و .... خب اگر دوست دارید ثواب کنید چرا جار میزنید؟
------ و اما از بحث بالا بگذریم ( خیلی از همکاران اینجا نمازخون هستن ولی قرار نیست این نماز رو واسطه کنیم تا سوءاستفاده کنیم) --------
در مورد ارزون بودن هم که میگید میخواید ثابت کنید با این قیمت میشه کیفیت رو تضمین کرد، بله بنده هم از جیبم پول بزارم میتونم به همه ثابت کنم که وی پی اس مجانی با کیفیت عالی ارائه میدم.
* شما میگید درآمدتون از جای دیگست، ولی میخواید کیفیت رو با پول کم تضمین کنید، خب پس از جیب خودتون دارید خرج میکنید! چون به هر حال این وسط پول خرج میشه، حالا از جیب مشتری باشه یا مدیر سرور.
های دیتا | تجربه خوش میزبانی!
شرکت میزبان داده رهام (شماره ثبت 2539) | تلفن: 02435278112 | وبسایت: hidata.org
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)