صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 46

موضوع: تیک وب :: 50 درصد تخفیف انواع نمایندگی هاست با هارد کاملا ssd

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو جدید Mr-MAMAD آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    92
    تشکر تشکر شده 
    147
    تشکر شده در
    108 پست

پیش فرض پاسخ : تیک وب :: 50 درصد تخفیف انواع نمایندگی هاست با هارد کاملا ssd

نقل قول نوشته اصلی توسط tikweb.ir نمایش پست ها
    شما هنوز فرق تیکتی که نیاز به بررسی داره و باید مدیر سرور حلش کنه رو با تیکت های معمولی نمیدونید و انتظار دارید همه جور تیکت رو زیر نیم ساعت پاسخ بگیرید !
    ما وقتی دسترسی های لازم رو به یه نماینده دادیم پس چرا شمایی که نماینده هستید خودتون مورد رو حل نمیکنید و به پشتیبانی تیکت میدید و خیلی هم بر این موضوع منتقدید؟!
    انتظارات شما خیلی بالاست ،

تیکت بدید بنده هزینه رو به حساب بانکیتون برگشت بدم
    پاسخی که دادید هیچ نیازی به بررسی نداشتید.

بنده که هزینه حق پشتیبانی میدهم آیا حق ندارم که برای این موارد پشتیبانی بخواهم ؟

بنده از سرویس راضی هستم فقط از این مشکل پشتیبانی که بعد از چند سال که از سرویس های شما استفاده میکنم به وجود اومد ناراضی هستم
    "به کسی چیزی بفروش، یک مشتری برای یک روز داشته باش . به کسی کمک کن ، یک مشتری برای تمام عمر داشته باش"

عضو انجمن farshid17 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3
    تشکر تشکر شده 
    211
    تشکر شده در
    168 پست

سرویس خوبی میدن اما کسایی که پشتیبانی می کنند حرفه ای نیستند
    ویرایش توسط farshid17 : May 7th, 2016 در ساعت 03:09

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    569
    تشکر تشکر شده 
    1,269
    تشکر شده در
    882 پست

سلام
    منم نظرم رو میگم:

1.سایت خوبی دارن و دامنه هم عالیه و حتی همین الان هم برای خودش یه برند کوچک تو فضای هاستینگ شده طوری که تو همه انجمن ها و سایت ها تیک وب رو می شناسند.

2.تنها جایی که دیدم معرفتی سرویس فعال میکنن من یه هاست دانلود نیاز داشتم تیکت دادم بهشون گفتم فعلاً پولی در کارتم نیست بعداً پرداخت میکنم ایشون هم یک ماه رایگان برام فعال کردن.

3.سرعت پاسخگویی به تیکت ها از حق نگذریم واقعاً پایینه.مسلماً مشتری های شما بیشتر از شرکت parspack.com نیست اما شرکت پارس پک در عرض کمتر از 5 دقیقه همیشه پاسخ میدن می تونید خودتون تست کنید و اینکه میگید تیکت معمولی داریم و تیکت فوری و... به نظرم حرفتون خیلی غیر منطقیه طبق گفته دوستمون وقتی کسی پول سرویس رو میده هزینه پشتیبانی هم داده شما اگر می بینید با این قیمت ها پشتیبانی براتون سخته قیمت ها رو بالا ببرید اما پشتیبانی رو ضعیف نکنید.راستی بعضی از تیکت ها هم که اصلاً پاسخ نمیدین من الان چند ماهه یه تیکت در حسابم دارم که پاسخ داده نشده که البته دیگه نیازی هم به پاسخش ندارم.

4.متاسفانه یکم نظم کاری شرکتشون پایینه.من دو سرویس داشتم یه هاست دانلود و یه نمایندگی هاست سی پنل هاست دانلود تا سر موعد رسید بدون اینکه مثل همه شرکت ها قبلش 3 تا اطلاعیه رو بدن با همون اطلاعیه اول ساسپند کردن که واقعاً از این کارشون ناراحت شدم البته من قصد تمدید نداشتم اما خدایی این کارشون اذیت کننده است اما حالا جالب این جاست که نمایندگی هاست من خیلی وقت بیشتر از اون هاست دانلود منقضی شده بود اما تا چند ماه بعدش هم همچنان نمایندگی هاستم بدون پرداخت هیچ پولی باز بود الانم نمی دونم شاید الانم نمایندگی هاستم باز هست آخه خیلی وقته دیگه بهش نیازی ندارم و اون موقع هم قصد تمدید نداشتم.به نظرم یکم نظم کاری سایت رو بالا ببرید که سیستم ساسپند و اطلاعیه ها و... برای همه سرویس ها یکی باشه بهتره.

همانطور که می بینید من هم نکات مثبت سرویس شما رو گفتم و هم نکات منفی پس مطمئن باشید هرگز قصد خراب کردن جلوه هاستینگ شما رو ندارم.
    فقط خواستم مثل سایر مشتریان نظر خودم رو پس از استفاده از سرویس های شما بگم.
    ویرایش توسط iHSG : April 12th, 2016 در ساعت 13:28

4. تعداد تشکر ها ازiHSG به دلیل پست مفید

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    18
    تشکر تشکر شده 
    5
    تشکر شده در
    4 پست

سرویس ها خوب هستند ولی متاسفانه پشتیبانی نامناسبی دارند، 2 روز از درخواست یک بکاپ گذشته و همچنان ما در انتظار هستیم، و بعد از یک روز (یعنی 24 ساعت) که هیچ جوابی داده نشده.
    تمامی سرویس ها توسط هکر عربی هک شده و پشتیبانی میگه خودتون باید بررسی کنید. ما هم قبول کردیم که تمامی cms ها که جوملا و وردپرس و سایت ساده html بوده مشکل داشته و بررسی میکنیم ولی درخواست بازگردانی کردیم که بعد از 24 ساعت هیچ جوابی نگرفتیم.
    کل سایت هایی که هک شده بودند 20 سایت بود که ما در نهایت و با توجه به عدم پاسخگویی مناسب احتیاج به بکاپ 3 سایت داشتیم که اون هم خبری نشد.
    دوست نداشتم اینجا مطرح بشه ولی وقتی میبینم نه تیکت پاسخگو هستند و نه تلفنی که اعلام کردند و مشتری ها ناراضی هستند دنبال راه حل می گردم و به اینجا میرسم.

---------
    پ ن : بالاخره بعد از 6 روز که سرویس ها رو هوا بوده جواب دادن " سرویس رو تمدید کنید انجام بشه "
    هزینه سرویس 25 هزار تومان هست و نه کسی پول دار میشه و نه کسی بد بخت ولی به راحتی و بی مسئولیتی یک نفر باعث آبرو ریزی میشه.
    درخواست بکاپ از 3 تا سایت کردیم که امیدواریم حداقل بکاپ رو برامون بفرستن.
    ویرایش توسط hemaseh : June 9th, 2016 در ساعت 01:56 دلیل: تکمیل کردن وضعیت
    اجرای شبکه های کابلی ، وایرلس و سیستم های تلفنی تحت شبکه
    www.paydarSanat.com

6. تعداد تشکر ها از hemaseh به دلیل پست مفید

0up

عضو انجمن tikweb.ir آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    358
    تشکر تشکر شده 
    1,046
    تشکر شده در
    663 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط hemaseh نمایش پست ها
    سرویس ها خوب هستند ولی متاسفانه پشتیبانی نامناسبی دارند، 2 روز از درخواست یک بکاپ گذشته و همچنان ما در انتظار هستیم، و بعد از یک روز (یعنی 24 ساعت) که هیچ جوابی داده نشده.
    تمامی سرویس ها توسط هکر عربی هک شده و پشتیبانی میگه خودتون باید بررسی کنید. ما هم قبول کردیم که تمامی cms ها که جوملا و وردپرس و سایت ساده html بوده مشکل داشته و بررسی میکنیم ولی درخواست بازگردانی کردیم که بعد از 24 ساعت هیچ جوابی نگرفتیم.
    کل سایت هایی که هک شده بودند 20 سایت بود که ما در نهایت و با توجه به عدم پاسخگویی مناسب احتیاج به بکاپ 3 سایت داشتیم که اون هم خبری نشد.
    دوست نداشتم اینجا مطرح بشه ولی وقتی میبینم نه تیکت پاسخگو هستند و نه تلفنی که اعلام کردند و مشتری ها ناراضی هستند دنبال راه حل می گردم و به اینجا میرسم.

---------
    پ ن : بالاخره بعد از 6 روز که سرویس ها رو هوا بوده جواب دادن " سرویس رو تمدید کنید انجام بشه "
    هزینه سرویس 25 هزار تومان هست و نه کسی پول دار میشه و نه کسی بد بخت ولی به راحتی و بی مسئولیتی یک نفر باعث آبرو ریزی میشه.
    درخواست بکاپ از 3 تا سایت کردیم که امیدواریم حداقل بکاپ رو برامون بفرستن.
    مشکل امنیتی خود سایت هاتون یا پسورد ریسلری یا... بوده وگرنه کل سایت های سرور هک میشد نه فقط سه تا سایت داخل نمایندگی شما !!

حتی یک سایت دیگه هم هک نشده پس لطفا جو سازی نکنید داخل تیکت هم توضیحات کافی داده شده بهتون

در مورد بکاپ هم طبق قوانین وقتی تاریخ سرویس به پایان میرسه ارائه بکاپ تنها با پرداخت هزینه تمدید یا پرداخت هزینه بکاپ امکان پذیره
    :: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت
    :: دارنده نماد اعتماد دائم از وزارت صنعت ، معدن و تجارت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    247
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    58 پست

پشتیبانیتون بسیار ضعیفه،به جای اینکه جواب تیکت رو بدید تیکت رو میبندین .

قبلا همکاری با شما رو داشتم ولی پشتیبانیتون واقعا ضعبفه.

موفق باشین

تشکر تشکر کرده 
    358
    تشکر تشکر شده 
    1,046
    تشکر شده در
    663 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط st3205 نمایش پست ها
    پشتیبانیتون بسیار ضعیفه،به جای اینکه جواب تیکت رو بدید تیکت رو میبندین .

قبلا همکاری با شما رو داشتم ولی پشتیبانیتون واقعا ضعبفه.

موفق باشین
    وقتی مشکل حل میشه تیکت بسته میشه چیز طبیعی هست
    ویرایش توسط tikweb.ir : June 9th, 2016 در ساعت 15:41
    :: گروه فناوری اطلاعات تیک وب | ارائه انواع خدمات وب هاستینگ و کانفیگ سرور و cms | طراحی انواع وب سایت

عضو جدید
    تشکر تشکر کرده 
    247
    تشکر تشکر شده 
    80
    تشکر شده در
    58 پست

میدونم ولی اصلا جوابی داده نشده.

من مشکلی نداشتم فقط یک سوال پرسیده بودم که...

تشکر تشکر کرده 
    358
    تشکر تشکر شده 
    1,046
    تشکر شده در
    663 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط st3205 نمایش پست ها
    میدونم ولی اصلا جوابی داده نشده.

من مشکلی نداشتم فقط یک سوال پرسیده بودم که...
    اگر سوال بوده که احتمالا اشتباه بسته شده مجدد تیکت میدادید پاسخ داده میشد

صفحه 4 از 4 نخستنخست 1234

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)