سلام
خير دامنه دات كام براي مشتري هاي عادي ما 9000 تومان هست اما براي نمايندگان 8500 تومان
با تشكر
سلام
خير دامنه دات كام براي مشتري هاي عادي ما 9000 تومان هست اما براي نمايندگان 8500 تومان
با تشكر
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
● مدیر فنی سرور - کانفیگ فنی و امنیتی سیستم عامل و انواع کنترل پنل های لینوکس cPanel - Directadmin / نزدیک به 10 سال تجربه
این شرایط هنوز پابرجاست ؟
از کجا به شما اعتماد کنیم و دامنه هامون رو ترنسفر کنیم ؟
سلام
بله
هنوز قیمت به همین صورت هست.والا از نظر اعتماد کاربران زیادی در همین انجمن با ما کار میکنند.
در پست اول توضیحاتی دادم.
امیدوارم مطالعه کرده باشید
آقا الان تو رسلر کلوب قیمت .com 8.39 این حدوداست چه جوری دارید می دید 8500؟
فعلا 8500 ارایه میدیم.
ممکن هست فردا یا هفته دیگر تغییر کند.
ببخشید این سوال رو از شما میپرسم:
من اگه خودم بخام نمایندگی از resellerclub بگیرم چه کار باید بکنم ؟ الان ثبت نام کردم میگه باید 199 دلار شارژ کنی. نگاه کردم اگه این پول رو بدم میشم base slab حالا سوالم اینه که این slab ها تجمعی حساب میشن یعنی اگر الان 199 دلار بدم و 1 ماه بعد هم 300 دلار میرم به slab1 یا نه ؟ یعنی مجموع پرداختی ها مهمه یا پرداخت یک دفعه ای ؟
مهم پیش پرداخت شما هست
البته اگر به مرور شارژ کنید میتوانید به slab بعدی بروید
ویرایش توسط nimafire : October 19th, 2010 در ساعت 00:00
دامنه های idn هم میشه ثبت کرد اگه پاسخ مثبته قیمتشون چند تموم میشه؟
زندگی زیباست
من چند هفته پیش از nimafire سرویس گرفتم ، ( نبودم ، و الا زود تر پست میزدم )
سرویس هاشون خوبه ، مخصوصا پشتیبانیشون ، من تا به حال کلی از طریق تیکت مزاحمشون شدم ، و ازشون سوال پرسیدم ، حتی سوالاتی رو هم که اصلا به اونها ربطی نداشت و اصلا وظیفشون نبود ، پاسخ میدادند و مشکل رو رفع می کردند ( راجع به تنظیمات Record های دامنه در Cpanel )
فقط یک پیشنهاد : ای کاش خوده جناب nimafire یک تاپیک ایجاد کنند،در رابطه با آموزش تصویری ( عکس ) کار با پنل ریسلری ، اینطوری عالی میشه . یا یک بخش ایجاد کنید در رابطه با سوال و جواب در رابطه با پنل .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)