شما امکان مخفی کردن whois و ... هم به ما ارائه می دید تا بتونیم دامنه هامون روwhois اشون رو مخفی کنیم ؟ و اینکه اسمی که از شما هنگام ثبت دامنه ها نمی اد منظورم بخش whois دامنه هاست
بله فعال هست.
نامی از ما در هویز دامنه ها نیست
و اینکه ما می تونیم به مشتری هامون پنل بدیم coustomer ؟ و خودمون می تونیم رسیلری بدیم یا باید شما رو معرفی کنیم ؟
بله.شما میتوانید مستقل از ما فعالیت کنید
و اینکه پنل رسیلری که به ما خواهید داد در Myorderbox خواهد بود ؟
بله.حتی میتوانید پنل کاربران را به این صورت ایجاد کنید :
http://domainpanel.mydomain.com
و در نهایت نمی خواهیم از طرف مراجعی این دامنه هایی که ما ثبت می کنیم قابل پیگیری نباشد و همه چی دست خودمون باشه این مورد رو هم توضیح بدید .
ببینید بزارید صادقانه پاسخ بدهم.شما زیر مجموعه ما هستید.
اما در این مورد شما باید به ما اعتماد کنید.
همان طوری که سعی ما افزایش این اعتماد 2 طرفه هست.
اما بر اساس قوانین ما.ما به هیچ عنوان تا زماینکه اخطاری از سازمان های رمی بین المللی دریافت نکنیم کاری انجام نمیدهیم و اگر مشکلی ایجاد شود (که چند بار ایجاد شد) سعی در رفع مشکل ایجاد شده میکنیم.
و اینکه هنگام گرفتن پنل رسیلری از شما نیاز است اطلاعات کامل و درستی به شما ارائه بدیم ؟ برای شما چه فرقی می کند شما پول پکیج ها رو میگیرید و پنل را ارائه میدید فکر کنم لازم نباشه
من میتونم با اطلاعات غیر واقعی پنل شما را فعال کنم اما انتظار داریم در سیستم کاربری خود سایت ما با اطلاعات درست ثبت نام کنید.
همان طوری که همیشه هنگام فعال سازی پنل کاربران از نوشتن کد پستی و تلفن صحیح کاربران در هویز دامنه ها خودداری کردیم. (با توجه به درخواست کاربر)
ممنون میشم تک تک سوالاتم را برای رفع ابهام من و دیگر کاربران توضیح دهید .