درود
واقعیت تصمیم گرفتم یه تاپیک در این مورد حساس بزنم و خواهشی که دارم نه در آن اسپم کنید نه به حاشیه بکشانید
و مدیران عزیز هم تاپیک رو قفل یا پاک نکنند
به نظرم یکی از تاپیک های مهم برای خیلی از وبمستران میتواند باشد !!!
واقعیت من 2 سایت بزرگ دارم که یکی مرجع وبمستران است و حدود چندهزار مطلب اختصاصی (افزونه و اموزش و قالب و... اختصاصی )
و ده هزار وبمستر وپیج رنک 3 .... و کلی مورد دیگر و نزدیک و به 7 و 8 میلیونی روش خرج کردم + 4 سال شبانه روزی جون کندن رایگان!
( چهار دامنه و سه هاست هم داره , دو سایت زیر مجموعه)
یکی هم یک انجمن تفریحی بزرگ با صدهزار و خرده ای مطلب و نزدیک به ده هزار کاربر واقعی !!!! و خبرگزاری و اپلودسنتر و بازی انلاین و... پیج رنک 3 و....
کلی ورودی از گوگل در روز است که روی این سایت هم 6 الی 7 میلیون خرج شده و 4 سال جون کنده شده اونم رایگان !!!!
نزدیک به دو سه سالی میشه کلا فایل الکسا رو از سایتمون حذف کردیم. چرا؟ به خاطر بعضی از رقیبامون که الان ظاهرا سایت ها
"بزرگ" ایرانن !!!!! با هزار دوز و کلک و کثافت کاری الکسارو فریب میدادند و رنک میگرفتند !
الان چه صحبت از فروش سایت یا گرفتن تبلیغات یا هرچیزی می شود در عین ناباوری میبینم که ملاک اصلی همه شده این الکسا !!!!!
میخواستم ببینم الان واقعا راه حل چیست؟؟؟ ایا واقعا مسخره نیست که ملاک اصلی همه حتی جشنواره ها هم شده الکسایی که
به راحتی و با هزارراه میتوان آن را فریب داد و الان بعضی از سایتایی که مدیرانشون چندتا بچه زیر 18 یا یکسالم نمیشه بالا اومدند
ولی چندبرابر ما رنک دارند !!! راه حل چیست عزیزان؟
عمر تلف کردیم؟ shif+delet کنیم؟ اینهمه 4 سال زحمت 24 ساعته (2ساعت خواب در روز) تلف شده؟ چه راه حلی دارید؟ ایا واقعا
این یکی از مشکلات جامعه وبمستری نیست که همه میگویند ملاک امارگیر الکساست؟؟؟؟!!!
این تاپیک رو هم به خاطر تاپیک زیر زدم
http://www.webhostingtalk.ir/f229/130327/#post1232751
چون بعد زدن این تاپیک یک نفر برای خرید سایت ما پیغام داده بود ولی در عین ناباوری معلوم نیست برای بازارگرمی یا
بی ارزش کردن سایت چنین موضوع خنده داری را مطرح کرد که الکسا ملاک اصلی است !!!!!!!
> من اسم جایی یا شرکتی رو نیاوردم , شمام خواهشا اگر میخواید تاپیک حذف نشه , اسم جایی رو نیارید و درست بحث کنید !
دعوا و توهین و... هم نباشید لطفا !!!!