نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 38

موضوع: درباره الکسا !!!

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو انجمن jaheshserver آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    127
    تشکر تشکر شده 
    555
    تشکر شده در
    470 پست

پیش فرض پاسخ : درباره الکسا !!!

الکسا معتبر ترین سایت برای ارزیابی یک سایت از لحاظ بازدید هست و چه بخواین و نخواین معیار اول ارزیابی سایت شماست. درسته با خیلی از روش ها میشه روی نتیجه الکسا تاثیر گذاشت اما به هر حال برای همه کاملا مشخصه سایتی که درست داره کار می کنه الان با طبق امار الکساش چقدر بازدید داره. مثلا سایتی که درست و بدون کلک کار میکنه وقتی به حدود 2000 الکسا میرسه یعنی روزی حدود 3000 بازدید داره .
    میشه الکسا زیر 1000 داشت و ادعا کرد روز چند هزار بازدید دارید حتی اگر تقلب کرده باشید به هر حال میشه ادعا کرد اما نمیشه که6000 الکسا هستید و ادعا کنید روزی چند هزار بازدید دارید!! امار شما باید زیر 1000 حتی به احتمال خیلی زیاد زیر 500 باشد.

ضمنا دوست عزیز خیلی توی صحبت هاتون به بچه های زیر 18 سال می توپین !! خیلی از نوع اوری ها و ایده های جدید از بچه های همین سن و سال بلند میشه نه من که 27 ساله شدم و قدرت ریسک و خلاقیتم دیگه به پای این 18 ساله ها نمیرسه . نمیشه همشون رو بچه و *** و ... خطاب کرد چه بسا در سن سال ماها هم گرگ هایی پیدا میشه که ........ !
    جهش سرور
    آیدی تلگرام: @jaheshserver

2. تعداد تشکر ها از jaheshserver به دلیل پست مفید

عضو انجمن Netfollower آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,063
    تشکر تشکر شده 
    1,673
    تشکر شده در
    812 پست

پیش فرض پاسخ : درباره الکسا !!!

نقل قول نوشته اصلی توسط jaheshserver نمایش پست ها
    الکسا معتبر ترین سایت برای ارزیابی یک سایت از لحاظ بازدید هست و چه بخواین و نخواین معیار اول ارزیابی سایت شماست. درسته با خیلی از روش ها میشه روی نتیجه الکسا تاثیر گذاشت اما به هر حال برای همه کاملا مشخصه سایتی که درست داره کار می کنه الان با طبق امار الکساش چقدر بازدید داره. مثلا سایتی که درست و بدون کلک کار میکنه وقتی به حدود 2000 الکسا میرسه یعنی روزی حدود 3000 بازدید داره .
    میشه الکسا زیر 1000 داشت و ادعا کرد روز چند هزار بازدید دارید حتی اگر تقلب کرده باشید به هر حال میشه ادعا کرد اما نمیشه که6000 الکسا هستید و ادعا کنید روزی چند هزار بازدید دارید!! امار شما باید زیر 1000 حتی به احتمال خیلی زیاد زیر 500 باشد.

ضمنا دوست عزیز خیلی توی صحبت هاتون به بچه های زیر 18 سال می توپین !! خیلی از نوع اوری ها و ایده های جدید از بچه های همین سن و سال بلند میشه نه من که 27 ساله شدم و قدرت ریسک و خلاقیتم دیگه به پای این 18 ساله ها نمیرسه . نمیشه همشون رو بچه و *** و ... خطاب کرد چه بسا در سن سال ماها هم گرگ هایی پیدا میشه که ........ !
    امیرجان بازهم نفرمودید تکلیف ما چیست ؟؟!! مایی که سه سالی می شود کلا فایل هارا حذف کردیم
    مورد بعدی عزیز 6000 هزارتا بازدید رو با هزار دوز و کلیک میشه ایجاد کرد
    مسئله همینه که فرق منی که بازدید سایتم واقعیه با کسی که داره الکسا رو دور میزنه برای مشتری که
    شاید خیلی چیزارو نفهمه چیه؟؟!!!

درمورد بچه های زیر 18سالم عزیز نیاز به بحث نیست این یک نمونش

پیگیری کلاه برداری علی رضا توفیقی محمدی

به شخصه با اگهی بازرگانی کودکان را در محیط مجازی تنها نگذاریم موافقم !!!!
    واقعا سن روی اخلاق و تصمیم گیری ها و یلی موارد تاثیر گذار است مخصوصا در این مورد که فرد در سن بلوغ است

حال خواهشی که دارم بحث را به جایی دیگر نکشانیم و درمورد الکسا صحبت کنیم

4. تعداد تشکر ها از Netfollower به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)