پستتون رو خوندم. ولی فکر میکنید چند تا کاربر قدیمی در انجمن باشه که بخواهد چنین کاری بکند ؟ الان تعداد کسانی که در همین تاپیک نظر دادند و موافق بودند یا ... را بشمرید چند نفر هستند ؟ حالا برید بخش فروش ببینید اونجا چند نفر هستند.
کافیه یکی یه حرفی بزنه همه میریزن سرش.
بارها و بارها شده هم دیدم هم تست کردیم کافیه یکی بگه سلام
شما بگی اینجا سلام نکن بده (یا همین بالا آوردن تاپیک های قدیمی یکی میره با لهن آروم و خوب میگه تاریخ رو ببینید تاپیک قدیمیه) اون یکی میاد میگه جای شما تنگ کردم ؟ به شما چه.
خب کی باید برخورد بکنه ؟ ادمین. حالا ادمین کجاست ؟ رو هوا!!!
حالا از دید رقابت نادرست و سوء استفاده از کوتاهی ادمین ها :
یکی میاد تاپیک میزنه میگه مثلا وی پی ان میخوام
نباید چنین صحبتی بشه ها حالا شخص X بارها چنین صحبتی کرده و ادمینی هم نبوده که ببینه شخص Y میاد تا یه صحبت میکنه شخص X میره به ادمین میگه حالا پیغام خصوصی ای ایمیل یا هرچی دو روز نشده شخص Y بن میشه
باید قبول کنید یک سری از موارد بدی که داره تو انجمن پیش میره و ریشه پیدا میکنه کوتاهی ادمینی و مدیریتی هست. الان این خودش زیراب زنی بود قبول ندارید ؟ به نظرتون اگر ادمین از اول قوانین رو درست انجام میداده و برخورد میکرده کار به اینجا میرسید ؟ از کجا معلوم شاید زیراب زنی که الان تو انجمن خیلی پیشرفت کرده از همین جاها شروع شده باشه.
به نظر من کاملا حرفتون درست و باید حرکتی بشه. اما پشتوانه یک مدیریت قوی هست ؟ فردا یکی اومد آفر داد رد استیشن رم 1 گیگ 5 تومان و تداخل تو کاسبی همین خود شما آلما هاست ایجاد کرد کسی جرات میتونه بکنه بگه چرا چنین قیمتی میدی ؟ چرا بازار خراب میکنی ؟
اگر بگه به دعوا میکشه و آخرش ادمین میاد یوهو رد بشه میبینه ee دعوا میزنه هر دو روبن میکنه
همین استارتر delta تا جایی که میشناسم کاری بخواد بکنه رو انجام میده شما ازش حمایت میکنی ؟ ادمین حمایت میکنه ؟
هیچ میدونید اگر همین قیمت ها کنترل بشه و کمی فروشنده ها کنترل بشوند تاپیک های کلاه برداری و ... رو به 0 میرسه و اعتبار انجمن هم بالاتر میره و در نتیجه خرید و فروش هم بالا میره ؟ یعنی سود چند ظرفه.
ما ضعف مدیریتی هم داریم.
به نظر من علاوه بر اون اتاق برای جلسه های خصوصی و ... درسته انجمن به خرید و فروش هیچ کاری نداره و نبایدم داشته باشه اما یک مدیر از میان فروشندگان قدیمی انتخاب باید بشه فقط برای کنترل همین قیمت ها و ... (خود فروشندگان قدیمی باید انتخابش کنند که فردا اعتراض هم نکنند و دسترسی داشته باشه به بخش های فروش برای برخورد با کم فروشان و تخریب کنندگان).
ایده زیاده و ما حمایت میکنیم چون به نفع همه هست فقط به نفع یک نفر نیست که در بره هر کسی ولی حمایت مدیریتی نباشه فایده نداره و نخواهد داشت.
حالا ببینیم تاپیک فعلی رو کی ادمین میاد رد بشه بزنه قفلش کنه بگه بارها از این تاپیک ها در انجمن دیدیم. تاپیک بسته شد.
- - - Updated - - -
اینم از مدیران.
تاپیک از کی زده شده ؟ چرا فقط رامین باید بیاد ؟ اینجا دیگه ادمین نداره ؟ (الان بگیم به گوششون میرسه همه میان میگن اینویز اومدیم).
این همه ادمین کجا هستند ؟ یعنی فقط رامین دوست داره همه ببیننش ؟ خوبه این رامین هم بعد کلی داد و بیداد که همش میگفتیم انجمن ادمین نداره انتخاب شد. 
بنده خودم اولین نفر هستم که قدم بر میدارم اما با حمایت مدیریت ، نه که برم جلو فقط ضایع بشم و برند خراب بشه.

شما هم باشید چنین کاری نمیکنید.