صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 31 تا 40 , از مجموع 64

موضوع: مشتری مداری به چه قیمتی؟

عضو انجمن 007 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    7
    تشکر تشکر شده 
    681
    تشکر شده در
    545 پست

پیش فرض پاسخ : مشتری مداری به چه قیمتی؟

همه مقصرن وتقصیرگردن همه هست به نوعی درضمن قیمت کم نشانه ضعف نیست همیشه من با اینکه یکی سرور ده تومنی میده مشکلی ندارم چرا
    که اگر سرمایه گذاری زیاد کرده باشه میتونه همچین سرویس هایی هم عرضه کنه بدون دردسر البته نه سرویس های افر خورده باشن سرویس هایی
    که زیر ساخت و هرچیزی که لازم هست مال خودش شخص باشه
    درضمن غیراز رامین کسی فکر نکنم اصلا در سایت مدیریت کنه
    چرا که پاسخگویی بقیه صفر هست و در نود درصد از قوانین خودشونم اطلاعی ندارن

2. # ADS

عضو دائم RoobinaServer آواتار ها
    Tehran | تلگرام : @rbserver | کانال تلگرام : @roobinaserver
    تشکر تشکر کرده 
    438
    تشکر تشکر شده 
    7,427
    تشکر شده در
    5,196 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط sajad2745 نمایش پست ها
    خوشبختانه فروشنده ها هوای خودشون رو خوب دارن و هر از چند گاهی میبینم چنین تاپیک هایی ارسال میشه توی انجمن خب موثر بودن یا نبودنشون به کنار
    طوری نشه که حقوق مشتری ها رعایت نشه
    من خودم چندین بار شده سرویسی تهیه کردم و نه تنها از سرویس راضی نبودم بلکه بارها شده ضرر هایی رو متحمل شدم بابت سرویس بد بعضی از فروشنده ها نمونه بارزش رو هم توی تغییر سرور ها میشه دید! دوستی سرور میده از انگلیس سر ماه نشده انتقال میده به یه جای دیگه یه جوری انتقال اجباری رو تحمیل میکنه به کاربر
    متاسفانه سیاست انجمن داره به سمتی میره که اینجا بشه فقط یک ایندکس و یک صفحه آفر + لینک به سایت ارائه دهنده آفر. به عبارتی دارن خودشون رو از زیر بار مشکلات بین فروشنده و مشتری خارج میکنن
    اگر قرار هست بخش فروشی در انجمن فعال باشه و انجمن واسطه ایی باشه بین کاربر و خریدار باید بخش انتقاد و پیشنهاداتی هم باشه باید رتبه بندی ایی هم باشه برای فروشنده ها
    همونقدر که شما شاکی هستید از خریداران ، شاید بیشترش رو مشتری ها شاکی هستند از فروشنده ها! تا وقتی خودتون نخواید هیچ وقت مشکلات حل نمیشه
    مشتری وقتی از جایی خرید میکنه که داره به قول دوستان مفت میخره خب سرویس دهندشون هم داره مفت میفروشه پس جابه جایی ممکنه به دلایل زیر باشه :

حالا یا واقعا سرویس آفری داره که در اصل داشته باشه هم نباید بازار خراب بکنه و باید از اون به عنوان پیشرفت سریعتر خودش استفاده بکنه
    یا سرور مشکل پیدا میکنه یا دیتاسنتر مشکل پیدا میکنه که ناچار هست جابه جا بشه
    یا دلیل عمده و اکثرش این میتونه باشه که الان مثل رد استیشن میاد 3 ماه آفر میده بعد که سه ماهش تمام شد میبینه دیتاسنتر هتزنر آفر میده بعد میره اون ور اونجا هم تمام شد دوباره میره یه جای دیگه الی آخر.

سروری که سود نده به میزبانش میشه همین آخر و عاقبتش.

الان همین میزبان سایت همکار ما چند بار جایه جا شده ؟ همین آلما هاست چند بار جابه جا شده ؟ (آلما که کلا گیر کرده رد استیشن تکون نمیخوره) یا خیلی از همکاران دیگه که یادم نیست.

قیمت درست باشه خواه و ناخواه فشار میاره خودش به کیفیت و اگر میزبان هم آدم درستی باشه کیفیت رو بالا میبره و پیشرفت میکنه.

در هر حال احترام مشتری سرجاش هست و باید رعایت بشه ولی احترام میزبان هم همینطور. برخی مواقع جوری با میزبانان صحبت میکنند برخی مشتریان انگار میزبان خدای اینترنت هست و هرچی هست مقصر اون هست و گردن اون هست.

مشتری اگر درست بدونه چی به چیه و توقعش نرمال و صحیح باشه و میزبان ها هم با دونستن این مورد که مشتری فهیمی گیرشون اومده دور بر ندارند و کیفیت و کار عادیشون را نگه دارند چه بسی بهتر کنند هیچ کدام از این مشکلات پیش نمیاد.
    ویرایش توسط RoobinaServer : June 15th, 2014 در ساعت 16:59
    میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
    پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
    از سال 1385 تا کنون

4. تعداد تشکر ها از RoobinaServer به دلیل پست مفید

عضو انجمن M.Abooali آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    149
    تشکر تشکر شده 
    841
    تشکر شده در
    385 پست

دوستان بروند اولین پست های من در این انجمن را بخوانند ....

من هم همچنان مخالف حرف شما هستم،

اصلا مشتریان مقصر نیستند، در مقابل بی کیفت بودن حرفه ای ترین هایی که شما ازشون اسم می برید. من قصد تخریب ندارم اگر نه برای تک تک اسم هایی که دارید می برید مورد میکشم بیرون براتون با سند... که بفهمید مشتری بیچاره اگر از همان ها که شما حرفه ای میخوانید هم خرید کنید همچین چیز دندان گیری تحویلش نخواهد شد.

جسارت نشود به همکاران، اما این واقعیت بازار ما است. شاید نسبت مشتریان مشکل در به سرویس دهندگان مشکل دار 1 به 10 باشد. یعنی معمولا در هر 10 تا دعوی بین مشتریان و سرویس دهندگان شاید یک مورد باشد که حق با سرویس دهنده است و 9 مورد سرویس دهنده هست که داره می پیچونه مشتری را به هر دلیل.
    [ فعالیت تجاری در اینجا ندارم | پاسخ سوالات فقط در تاپیک | اطلاعات بیشتر درباره من: https://abooali.ir ]

6. تعداد تشکر ها از M.Abooali به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط M.Abooali نمایش پست ها
    دوستان بروند اولین پست های من در این انجمن را بخوانند ....

من هم همچنان مخالف حرف شما هستم،

اصلا مشتریان مقصر نیستند، در مقابل بی کیفت بودن حرفه ای ترین هایی که شما ازشون اسم می برید. من قصد تخریب ندارم اگر نه برای تک تک اسم هایی که دارید می برید مورد میکشم بیرون براتون با سند... که بفهمید مشتری بیچاره اگر از همان ها که شما حرفه ای میخوانید هم خرید کنید همچین چیز دندان گیری تحویلش نخواهد شد.

جسارت نشود به همکاران، اما این واقعیت بازار ما است. شاید نسبت مشتریان مشکل در به سرویس دهندگان مشکل دار 1 به 10 باشد. یعنی معمولا در هر 10 تا دعوی بین مشتریان و سرویس دهندگان شاید یک مورد باشد که حق با سرویس دهنده است و 9 مورد سرویس دهنده هست که داره می پیچونه مشتری را به هر دلیل.
    دوست عزیز تو این چند سال تو این انجمن از شما خونسردتر و آرامتر و حرف قشنگ زن تر دیدم.صبر کنید نوبت شما هم به موقعش میشه.دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره.. وقتی مشتری آمد برات تاپیک زد و ازت شکایت کرد و کل خانوادت رو د ز د کرد و تو پ خ و ایمیل و تلفن های پشت سر هم فحش های انچنانی بهتون داد و خواب و آرامش رو ازتون گرفت که چرا یک سرویس من فلان شده میفهمید حرف قشنگ و ریلکس مال فیلمهاست! البته شما فکر نکنم هاست فروش باشید.اگر باشید به زودی نوبت شما هم میشه
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

8. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    649
    تشکر تشکر شده 
    888
    تشکر شده در
    618 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط RoobinaServer نمایش پست ها
    پستتون رو خوندم. ولی فکر میکنید چند تا کاربر قدیمی در انجمن باشه که بخواهد چنین کاری بکند ؟ الان تعداد کسانی که در همین تاپیک نظر دادند و موافق بودند یا ... را بشمرید چند نفر هستند ؟ حالا برید بخش فروش ببینید اونجا چند نفر هستند.

کافیه یکی یه حرفی بزنه همه میریزن سرش.

بارها و بارها شده هم دیدم هم تست کردیم کافیه یکی بگه سلام

شما بگی اینجا سلام نکن بده (یا همین بالا آوردن تاپیک های قدیمی یکی میره با لهن آروم و خوب میگه تاریخ رو ببینید تاپیک قدیمیه) اون یکی میاد میگه جای شما تنگ کردم ؟ به شما چه.

خب کی باید برخورد بکنه ؟ ادمین. حالا ادمین کجاست ؟ رو هوا!!!

حالا از دید رقابت نادرست و سوء استفاده از کوتاهی ادمین ها :

یکی میاد تاپیک میزنه میگه مثلا وی پی ان میخوام

نباید چنین صحبتی بشه ها حالا شخص X بارها چنین صحبتی کرده و ادمینی هم نبوده که ببینه شخص Y میاد تا یه صحبت میکنه شخص X میره به ادمین میگه حالا پیغام خصوصی ای ایمیل یا هرچی دو روز نشده شخص Y بن میشه

باید قبول کنید یک سری از موارد بدی که داره تو انجمن پیش میره و ریشه پیدا میکنه کوتاهی ادمینی و مدیریتی هست. الان این خودش زیراب زنی بود قبول ندارید ؟ به نظرتون اگر ادمین از اول قوانین رو درست انجام میداده و برخورد میکرده کار به اینجا میرسید ؟ از کجا معلوم شاید زیراب زنی که الان تو انجمن خیلی پیشرفت کرده از همین جاها شروع شده باشه.

به نظر من کاملا حرفتون درست و باید حرکتی بشه. اما پشتوانه یک مدیریت قوی هست ؟ فردا یکی اومد آفر داد رد استیشن رم 1 گیگ 5 تومان و تداخل تو کاسبی همین خود شما آلما هاست ایجاد کرد کسی جرات میتونه بکنه بگه چرا چنین قیمتی میدی ؟ چرا بازار خراب میکنی ؟

اگر بگه به دعوا میکشه و آخرش ادمین میاد یوهو رد بشه میبینه ee دعوا میزنه هر دو روبن میکنه

همین استارتر delta تا جایی که میشناسم کاری بخواد بکنه رو انجام میده شما ازش حمایت میکنی ؟ ادمین حمایت میکنه ؟

هیچ میدونید اگر همین قیمت ها کنترل بشه و کمی فروشنده ها کنترل بشوند تاپیک های کلاه برداری و ... رو به 0 میرسه و اعتبار انجمن هم بالاتر میره و در نتیجه خرید و فروش هم بالا میره ؟ یعنی سود چند ظرفه.

ما ضعف مدیریتی هم داریم.

به نظر من علاوه بر اون اتاق برای جلسه های خصوصی و ... درسته انجمن به خرید و فروش هیچ کاری نداره و نبایدم داشته باشه اما یک مدیر از میان فروشندگان قدیمی انتخاب باید بشه فقط برای کنترل همین قیمت ها و ... (خود فروشندگان قدیمی باید انتخابش کنند که فردا اعتراض هم نکنند و دسترسی داشته باشه به بخش های فروش برای برخورد با کم فروشان و تخریب کنندگان).

ایده زیاده و ما حمایت میکنیم چون به نفع همه هست فقط به نفع یک نفر نیست که در بره هر کسی ولی حمایت مدیریتی نباشه فایده نداره و نخواهد داشت.

حالا ببینیم تاپیک فعلی رو کی ادمین میاد رد بشه بزنه قفلش کنه بگه بارها از این تاپیک ها در انجمن دیدیم. تاپیک بسته شد.

- - - Updated - - -

• اینم از مدیران.

تاپیک از کی زده شده ؟ چرا فقط رامین باید بیاد ؟ اینجا دیگه ادمین نداره ؟ (الان بگیم به گوششون میرسه همه میان میگن اینویز اومدیم).

این همه ادمین کجا هستند ؟ یعنی فقط رامین دوست داره همه ببیننش ؟ خوبه این رامین هم بعد کلی داد و بیداد که همش میگفتیم انجمن ادمین نداره انتخاب شد.

بنده خودم اولین نفر هستم که قدم بر میدارم اما با حمایت مدیریت ، نه که برم جلو فقط ضایع بشم و برند خراب بشه. شما هم باشید چنین کاری نمیکنید.

جناب از نظر من تمام این بحث ها آخر میرسه به Verify شدن فروشندگان و نظارت بر فروش فروشندگان که بارها در موردش بحث شده و آخرش مدیران هیچ اقدامی نکردن بجز قانون 100 پست !

عضو انجمن سیدرضا بازیار آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    3,740
    تشکر تشکر شده 
    1,021
    تشکر شده در
    701 پست

چند تا مشکل اساسی داره که باید برطرف بشه:
    1- به مدیریت بیشتری نیاز داره و باید تعداد مدیر ها بیشتر بشه
    2- متاسفانه وقتی یه نفر درخواست هاست میکنه همه هاستینگ ها میان و خودشون رو تبلیغ میکنن. این کار اشکال نداره! اما مشکل اینجاس که از طریق پیام خصوصی هم بازار رو خراب میکنن هم سایر هاستینگ ها رو
    3- بعضی از هاستینگ ها هستن که هرگز توانایی فروش هاست رو ندارن و فقط مردم رو نسبت به هاستیگ ها بد بین میکنن
    4- متاسفانه بعضی از هاستینگ ها حتی اگه کاربر بهشون توهین هم کنه حاضر نیستند بهش اخطار بدن. فقط بخاطر اینکه هاست اونما فروش بره
    5- کاربر های انجمن در هنگام مشاهده توهین یا تخلف حاضر نیستند از دکمه "گزارش پست خلاف" استفاده کنند
    و...
    دوستدار کتاب بلیان

عدم تائید ایمیل
    تشکر تشکر کرده 
    68
    تشکر تشکر شده 
    298
    تشکر شده در
    202 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط delta نمایش پست ها
    دوست عزیز تو این چند سال تو این انجمن از شما خونسردتر و آرامتر و حرف قشنگ زن تر دیدم.صبر کنید نوبت شما هم به موقعش میشه.دیر یا زود داره سوخت و سوز نداره.. وقتی مشتری آمد برات تاپیک زد و ازت شکایت کرد و کل خانوادت رو د ز د کرد و تو پ خ و ایمیل و تلفن های پشت سر هم فحش های انچنانی بهتون داد و خواب و آرامش رو ازتون گرفت که چرا یک سرویس من فلان شده میفهمید حرف قشنگ و ریلکس مال فیلمهاست! البته شما فکر نکنم هاست فروش باشید.اگر باشید به زودی نوبت شما هم میشه
    سلام
    قصد ارسال مطلب نداشتم ولی یه چیزی بود که باید می گفتم

دوست عزیز میشه بگین که چرا برخی هاست ها حتی یک مورد گزارش هم ندارند ؟ با توجه به حجم مشتریشون ؟

من تو این چند ماه از 10 نفر داخل همین انجمن وی پی اس خریدم و هر ماه تغییر دادم و خیلی موارد هم ضرر کردم منتهی تاپیک نزدم البته بعضی ها هم سرویس هاشون واقعا خوب بوده

12. تعداد تشکر ها از yekmobile.com به دلیل پست مفید

عضو دائم delta آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    1,468
    تشکر تشکر شده 
    5,180
    تشکر شده در
    2,621 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط yekmobile.com نمایش پست ها
    سلام
    قصد ارسال مطلب نداشتم ولی یه چیزی بود که باید می گفتم

دوست عزیز میشه بگین که چرا برخی هاست ها حتی یک مورد گزارش هم ندارند ؟ با توجه به حجم مشتریشون ؟

من تو این چند ماه از 10 نفر داخل همین انجمن وی پی اس خریدم و هر ماه تغییر دادم و خیلی موارد هم ضرر کردم منتهی تاپیک نزدم البته بعضی ها هم سرویس هاشون واقعا خوب بوده
    اولا بنده نگفتم همه.گفتم بعضی ها.شما جزو بعضی ها نیستی.چون خود منم مثل شمام.اگر از سرویسی ناراضی باشم آبروی طرف رو نمیبرم.ماه دیگر تمدیدش نمیکنم همین! تا حالا دیدید رییس جمهور بیاد پشت تریبون یا مردم از بدی ها و ناسزاهای مردم بناله؟ تاحالا دیدی یک شرکت بیاد از مشتریهاش بناله؟ عزیز من خدا رم نمیشه دید دلیل بر نبودنش نیست! همین تاپیک رو نگاه کن از اول اینهایی که 40 تا تشکر زدند زیر حرفم از خوشی نبوده داداش من! حرف دلشون بوده.منتهی یک هاستینگ نمیتونه حرف دلش رو بزنه یا از بدی ها بگه. کافیه تو یک تاپیک از کسی شکایت داشته باشه مشتریهای دیگر به چشم انسان کم جنبه و بی شعور نگاهش کنند و بازار رو از دست بده.مجبوره همش بگه در خدمتیم! رفتار خوب و کاربرپسند نشون بده... اگر میبینی من این حرفا رو زدم به نمایندگیشون چون من هاست فروش نیستم!
    در ضمن بحث تاپیک فقط یک تذکر بوده دوستانه به هاستینگا که شان خودشون رو حفظ کنند و برای چندغاز پول دلا راست نشوند..چون جدیدا بعضی ها رو دیدم واسه یک مشتری 5 تومانی سرو کله میشکونن و کلا اینقدر وارد دنیای نت و هاست شدن خودشون رو و شانشون رو فراموش کردند..
    این همه تاپیک زدند مشتریها و حق با مشتری و.. یکبار هم ما تاپیک میزنیم برای هاستینگا..مشکلی نداره که!
    فروشگاه بازی , کنسول, لوازم دیجیتال دلتافوکس
    فروش و واردات محصولات در منطقه ازاد انزلی

14. تعداد تشکر ها از delta به دلیل پست مفید

عضو انجمن hamedmj آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    472
    تشکر تشکر شده 
    1,770
    تشکر شده در
    1,172 پست

بهتر نیست به این بحث بی سر و ته خاتمه بدین؟
    Hamed Rashnoo - Young web designer
    -----------------------------------------------------
    Free Web Design - Click Here

عضو انجمن ehsan_296 آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    226
    تشکر تشکر شده 
    490
    تشکر شده در
    347 پست

این بحث فایده ای نداره تا یه عده فروشنده ها به فکر خودشون هستند .

به همین دلیل ها بود که کار در این فروم رو ما کمتر کردیم
    Skype : live:ehsan_296 || Telegram : server911 || site : webfa.net
    سرور مجازی از فرانسه - کانادا - هلند با منابع اختصاصی
    کانفیگ مورد نیاز شما تخصص ماست

صفحه 4 از 7 نخستنخست 1234567 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)