به نظر من هم سما برای کاربرهای ایرانی بهترینــه
خیلی نمیخواید هزینه کنید نسخه ساده این سیستم رو بگیرید ، امکاناتش خوبه ، ارزون هم هست!
درضمن ساپورت خوبی هم داره![]()
به نظر من هم سما برای کاربرهای ایرانی بهترینــه
خیلی نمیخواید هزینه کنید نسخه ساده این سیستم رو بگیرید ، امکاناتش خوبه ، ارزون هم هست!
درضمن ساپورت خوبی هم داره![]()
بله . سما جزء بهترین ها هست
کاش امیر یه تخفیف 50% برا بچه ها می داد خودم اولی بودم می خریدم .
با تشکر
میزبانی هاست لینوکس و ویندوز | نمایندگی دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک روی سرورهای ایران
ارائه سرور مجازی از ایران با پهنای باند نامحدود و لایسنس رایگان دایرکت ادمین ، سی پنل ، پلسک
ببينيد من هم قبول دارم whmcs برنامه کاملی هستش ولی نه برای ما ايرانی ها!
whmcs خيلی امکانات مختلفی داره که تو کمتر سايت ايرانی ازش استفاده ميشه.
مزيت های سما نسبت به whmcs در پشتيبانی سما، نصب سما، ارائه طراحی اختصاصی (برای نسخه آنلاين)، راه اندازی سرويس های آنلاين (در نسخه آنلاين) هستش.
برای whmcs شما بايد حداقل 70 تا 80 تومان هزينه طراحی قالب بديد در حالی که در نسخه آنلاين سما شما اين هزينه رو با خريد لايسنس آنلاين پرداخت کرديد.
برای راه اندازی هر دروازه پرداخت آنلاين (به جز زرين پال :دی) شما بايد حداقل 50 هزار تومان هزينه کنيد در حالی که در سما شما ميتونيد دروازه هر تعداد بانکی رو که بخواين به صورت رايگان راه اندازی کنيد.
و مهمتر از همه اينکه شما whmcs رو به صورت کد شده تحويل ميگيريد در حالی که در سما شما نرم افزار رو 100 درصد کد باز تحويل ميگيريد و ميتونيد در آينده اگر از همکاری با سامان سيستم راضی نبوديد خودتون نرم افزار رو توسعه بديد.
در هر حال باز هم ميگم whmcs امکانات زيادی داره اما چيزی که بدرد کاربر ايرانی ميخوره رو نداره که نمونه اون دروازه های پرداخت آنلاين يا تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی هستش که در whmcs هزينه جداگونه رو ميطلبه اما در سما اينطور نيست.
با تشکر
علی امیری
تاييد مالی آنلاين دامنه های ملی (ir) در سايت sa1601.ir
مشاهده تعرفه های روزانه اس ای 1601
نمی دانم چی نوشتید که مدیر انجمن اینطوری رفتار کردم !
اما شما هیچ اطلاعی از whmcs نداری ! شما یک جستجو کن می بینی قشنگ میشه هر چند تا صحفه که بخواهی به این سیستم اضاف و کم کنی ! یا درگاه انلاین را شما در نظر بگیر ! فایل های مربوطه را گذاشته گفته ویرایش کنید و اطلاعات بانک مربوطه را بگذارید داخل و راه اندازی کنید ...
یکم بیشتر تحقیق کنید میبینید همه چیز داره !
محسن جان حرفت درسته اما یکم ارزون بده فروش خودش هم بالاتر میره !
نسخه عادی چه بدرد می خوره ؟
ثبت نام تیکت را میشه با هر چیزی راه اندازی کرد !
اصل اینه که کاربر بتوانه همه کارهای خودش را انلاین انجام بده !
اگر اینکار بکنه که کلا بعید می دونم بکنه من هم خریداری می کنم !
حرف شما درست اما قیمت خیلی بالاست جناب امیری ...
واقعا شما حساب کن 420000 تومان هر کسی نداره بده اون هم برای سیستم هاستینگش ...
شما یک کپن تخفیف بزن یا اینکه اقساط کن یا ماهیانه یا .... باور کن فروشت میره بالا همه چیز را فراموش می کنی عزیز !
به هر حال پیشنهاد بود !
مسئله اين هستش که بعد از فروش تازه کار شروع ميشه.
آموزش ها و کانفيگ ها و طراحی ها رو در نظر بگيريد ميبينيد واقعا سود زيادی نيست.
بيشتر درد سر هستش و مديريت ترجيح داده فعلا قيمت رو ثابت نگه داره و کيفيت کار رو پايين نياره.
والا ميشه يک فايل داد دست مشتری گفت شما برو خودت نصب کن، همون کاری که الان در مورد "سامانه ساده پرداز" شرکت داره انجام ميده و هيچ راهنمايي خاصی نميکنه برای کاربر.
اما فعلا ترجيح دادن فروش رو در حد متوسط نگه دارن و کيفت کار رو بالا.
با تشکر
عی امیری
برای راه اندازی هر دروازه پرداخت آنلاين (به جز زرين پال :دی) شما بايد حداقل 50 هزار تومان هزينه کنيد در حالی که در سما شما ميتونيد دروازه هر تعداد بانکی رو که بخواين به صورت رايگان راه اندازی کنيد.
آقا ما الان میخوایم بانک ملت رو راه بندازیم نیست که هیچ جااااااااااااااااااااا:دی
یکی نیست روی سما درگاه بانک ملت رو به ما یاد بده نصب کنیم ؟ :دی بابا همه که اینجا مهندسیییییییییییییییین ...
با سلام
این مورد که برای ثبت آنلاین هاست هست چه جوریاست ؟ یکم در موردش توضیح میدید ؟ یعنی برای هاست ویندوز هم میشه استفاده کرد یا فقط واسه لینوکسه ؟
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
بستگی به کنترل پنل شما داره.
بگيد چه کنترل پنلی داريد تا بهتون در مورد ماژولش بگم!
با تشکر
علی امیری
خوب مثلا دایرکت ادمین واسه لینوکس و پلسک واسه ویندوز
همه کس و همه چیز را دوست داشته باش ... اما به هیچ کس و هیچ چیز دل مبند !-------------------------------------------
برای خود ، و وقت خود ارزش قائل شوید ... بزرگترین اشتباه بی ارزش کردن کار خود برای بدست آوردن مشتری است .
دايرکت ادمين برای لينوکس هنوز ماژولی نوشته نشده.
ماژول پلسک در حال تست هستش و روی سايت يکی از مشتريان در حال راه اندازی هستش.
البته شما زمانی که نسخه آنلاين رو بخريد حداکثر تا 2 3 هفته بعدش با ماژول مورد نظرتون تحويل داده ميشه.
ببينيد سايت برای شما با کنترل پنل خودتون پياده سازی ميشه. يعنی شما زمان خريد ميگيد کنترل پنل من دايرکت ادمين هستش بهتون زمان بندی داده ميشه و سايت تحويل داده ميشه.
با تشکر
علی امیری
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)