1 - سیستم فارسی هستوقتی قیمتش بالا تر از whmcs هست چه توقعی هست کاربر سیستم کامل whmcs ول کنه این را بخره ؟
سیستم سما چیزی از whmcs کم نداره و سیستم سما فقط کاربران ایرانی خرید میکنند
چون سیستم فارسی هست ولی سیستم whmcs همه ی دنیا میخرن چون خارجی هست
پس فروش سیستم whmcs شاید 50 برابر سما باشه
پس باید یک تفاوت قیمت داشته باشه
از همه مهمتر یک پشتیبان خوب داره که تقریبا همیشه آنلاین هست
همه این را هم می دانم هم قبول دارم !
اما مشکل را نخوندی ! بحث سر قیمت هست !
مثلا : اگر whmcs که الان نسخه بدون کپی رایت میدهد 320000 تومان کامل کامل هم تا الان بوده و هست به جاش سما 220000 تومان بود هر چند ناقص اما به قول شما فرندلی و ایرانی پسند هست همه می گفتند خوب بهتر همین را برداریم سراغ خارجی هم نریم و امکاناتش هم مناسبه ...
امایکی مثل من می گوییم خوب whmcs به این کاملی قیمتش 320 تومان هست با نام خودم و طراحی ویژه حالا یک سیستم فارسی مانند سما شاید سرجمع 10 امکان اتصال به سرورهم نداشته باشه 420 تومان باید هزینه کنم ! خوب 00% نمی کنم این کارو خیلی هم همفکر من هستند !
شک داری تاپیک نظری سنجی بزن تا مطمئن شی !
با این قیمت به هیچ عنوان نمی توانید روی دست whmcs بلند بشوید !
منم سیستم سما را دوست دارم و حمایتش می کنم اما اصلا با صرفه نیست !
من هم دوست دارم از سیستم ایرانی فارسی استفاده کنم اما وقتی قیمت انقدر بالاست نسبت به چیز کاملتر هیچ گاه سراغ سما نمیام !
ویرایش توسط Mohsen : July 29th, 2010 در ساعت 02:11
جناب نوین سرور چرا فقط از این راویه نگاه میکنی؟
از این زاویه نگاه کن که این سیستم چه هزینههایی برای تولید کننده داره، چقدر پول دستمزد برنامه نویس و پشتیبان داره میده، هزنیه اجاره دفتر و تلفن و مالیات و ... . کمتر از این قیمت براشون صرفه نداره، با ضرر که نمیتونند بفروشند! البته منم مثل شما موافقام که اگه تو بازه 200 تومن بود خیلی بیشتر فروش داشت تا حالا که 400 تومن هست.
اما در مورد مقایسه با whmcs این نکته رو ببینید که اون خیلی چیزا میخواد تا مثل این بشه! درسته که امکانات خیلی بیشتری داره، اما مثلا شما چند تا ماژول پرداخت آنلاین میخواین باید پول بدین بگیرین(مگه اینکه خودتون بلد باشین راه بندازین، که در مورد اکثریت صدق نمیکنه)، قالب اختصاصی میخواین باید پول بدین (مثلا تو یه تاپیک یکی از بچه ها گفته بود 250 داده برای قالب whmcs) و ... . که اگه همه اینا رو حساب کنید با پشتیبانی فارسی میبینید اینم همون 400 یا بیشتر میشه!
البته آقای امیری هم اگه یه جورایی بتونند قیمت رو کاهش بدند من با نوین سرور موافقم که فروششون بالاتر میره و جبران کاهش قیمت میشه و .... .
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)