بله
اگر هزینه را بشرط برنده شدن بگیرد بله
خیر
قرار نیست کسی که اونجا میاد از طرف فری لنسر کامنت میگذاره کاری بکنه و کسی هم انتظار نداره که مثلاً مت بری بیاد اونجا جواب بده. هدف از نوشتن review و طرح مسئله در سایت هایی مثل sitejabber.com اینه که فریلنسر به نوعی تحت فشار قرار بگیره و به طور کلی به مشکلات رسیدگی کنه یا حداقل تو دله ***ی هایی که داره میکنه دست و پاشو جمع کنه و تو رفتارش نسبت به کاربرها تجدید نظر کنه و کمی مسئولیت پذیر و پاسخگو باشه.
هفت نفر در پاسخ سوال نظرسنجی گفتن اگر وکیلی بشه پیدا کرد که هزینه را به شرط برنده شدن بگیره حاضرند اقدام کنند. یکی از این هفت نفر من هستم. بقیه دوستان هم خودشون رو معرفی کنند تا صحبت کنیم و به یک توافقی برای قدم اول برسیم. مثلا با وکیلی که یکی از دوستان معرفی کرده بود تماس بگیریم.
تا نپرسیم که نمی فهمیم! بعد هم قراره که یک دعوا طرح بشه و یک شکایت گروهی بشه که در اون صورت هزینه سرشکن میشه بین چند نفر. یک نکته دیگه هم اینه که اوایل در عین لیمیت بودن حساب شما امکان گرفتن پروژه داشتی اما الان مدتیه که این امکان وجود نداره. با این حساب ممکنه وکیل بتونه خسارت هم بزاره گردن فری لنسر که میتونه شامل هزینه های دعوا هم بشه.
در هر حال تا نپرسیم نمی دونیم هزینه چقدره و احتمال گرفتن خسارت وجود داره یا نه.
ویرایش توسط onlymaj : July 3rd, 2013 در ساعت 13:26
در مورد گرفتن وکیل و طرح شکایت علیه فری لنسر همونطور که قبلاً هم گفته بودم ، روی من هم حساب کنید. اگه برای شروع کار برنامه ای دارید لطفاً مطرح کنید تا هرچه زودتر بتونیم پروسه کار رو با وکیل شروع کنیم.
سلام
من هم حدود 360 دلار توی فریلنسر دارم، حاضرم تا نصف مبلغ رو بدم تا بقیش بدستم برسه. متاسفانه امکان وقت گذاشتن هم برام وجود نداره.
ببخشید شما فرمودید یکی از دوستان وکیل معرفی کرده بودند؟
میشه مشخصاتشون رو بدید؟
با تشکر
راستی من مطمئن هستم خیلی از کاربران ایرانی با این تاپیک آشنایی ندارند. خود من برام امکانپذیر نیست که باهاشون تماس بگیرم . اگه کسی میتونه ، بقیه کاربرای ایرانی فریلنسر رو هم خبر کنه تا به ما بپیوندند. مطمئن هستم تعداد ، خیلی بیشتر از اینی هست که تا الان به این فروم مراجعه کرده اند. تعداد که بیشتر بشه کارها راحت تر انجام میشه، مخصوصاً تو بحث گرفتن وکیل.
ویرایش توسط karaoke : July 3rd, 2013 در ساعت 14:52
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)