بنده هم معذرت خواهی می کنم اگه واقعا بخواند بدند !
بنده هم معذرت خواهی می کنم اگه واقعا بخواند بدند !
یه پی ام به مدیر بزنید بگید اینجا رو ببنده همه سر کار رفتن . خدایش همه دنبال هاست مفتی میگردن ها . طرف نه سابقه ای داره نه ادرسی نه وب سایتی نه هیچی دیگه اون موقع این همه ادم مچل شدن .
عجب وضع مسخره ای شدا...
معذرت ولی دلقک بازی بود !
در نظر بگیرید 4 نفر احتمالا با یه آی پی اومدند می گند ما گرفتیم ! این 4 نفر هم شکوه و عظمت این شرکت رو رفتند دیدند ، 4 نفر هم تعداد پست هاشون کمه ! 4 نفر هم ادعای چیزی نفهمیدن از وب رو می کنند ! 4 نفر آی پی وی پی اس خیالیشون رو ندادند ! 4 نفر ....
موافقم ! اما این باعث شد به نکاتی هم که قبلاً اشاره کردم بیشتر پی ببریم !
و اینکه چقدر آدم دنبال هاست یا وی پی اس رایگان هستند !
یکی از بچه ها برای WHT که بحث شده بود گفتیم بیایم ما هم بزنیم Dedicated رایگان ! برای 10 ماه ! ببینیم چقدر آمار میره بالا
خلاصه امیدوارم برای دوستانی که درخواست میکردن درس عبرتی بشه !
من گفتم شنیدن کی بود مانند دیدن !
من حتی به دوستانم در مشهد زنگ زدم که شرکت دارند ! گفتند اصلاً همچین شخصیت هایی و یا همچین شرکتی با همچین نامی وجود نداره !
زیاد حرف زدم ما بریم
شب خوش !
---------- Post added at 03:06 AM ---------- Previous post was at 03:04 AM ----------
شاید واسه دروغ 13 اینکارو کردیم
جناب ادمین بیا تاپیک رو ببند ، spammer ها رو هم ban کن.اگه کسی چیزی گفت خودم جوابشو میدم.
سایتت باید مرجع Webhosting شه نه خنده بازار . در حال حاضر سایت وضغیتش افتضاحه باور کن.یسری تاپیک ها خیلی بی ربط و مسخره به نظر میان که باید فوری جمع بشن.
من آنچه شرط بلاغ است با تو مبگوبم تو خواه از سخنم پند گیر خواه ملال
همین چهار نفر بودن که گفتن ما رفتیم دیدیم؟ من حوصلم نمیشه نگاه کنم شما یه چک کنید ببینید همین چهار نفر بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
شاید هم همین 4 نفر داخل بازی هستند بقول شما ولی هیچ کدوم نمی دونن داستان چی هست .....
زمان مشخص میکنه دوستان
بنده هنوز هم حاظر هستم از این دوست عزیز معذرت خواهی بکنم زمانی که خلاف گفته ها رو بر اساس روند درست کاریشون نشون بدن
[CENTER]انجمنهای تخصصی و آموزشی ویبولتین فارسی
www.vbskin.ir www.vbteam.ir
http://www.webhostingtalk.ir/f41/15897/#post156053
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)