-
April 12th, 2010, 23:49
عضو دائم
-
-
April 12th, 2010 23:49
# ADS
-
April 13th, 2010, 06:28
عضو دائم
پاسخ : شکایت علیه سازمان فیزیک نظری
منم الان ماهه هیچ دامنه آی آر ثبت نکردم
-
-
April 13th, 2010, 09:48
دقیقاندش!!
خوب حالا نظر دوستان چیه در خصوص تومار اینترنتی؟
-
-
April 13th, 2010, 10:41
عضو دائم
هم خودت و هم طومارت فیلتر میشید !
شرکت هاستینگ ایفاکو
سایت رسمی : IFACO.NET
هاستینگی تخصصی و مطمئن برای ایرانیان عزیز
...: كسی كه ارزش خود را بشناسد، خويشتن را با امور فناپذير خوار نمیسازد :...
-
تعداد تشکر ها از IFACO.Net به دلیل پست مفید
-
April 20th, 2010, 17:03
عضو جدید
ما سه تا دامنه .com .net .org ثبت کردیم تو 2 روز هنوز درگیره ثبت دامنه تو .ir
پشتیبانی آنلاینش هم هر سوال می پرسی بعدش می گه ok تا می یای سوال بعد بپرسی bye رو زده
البته این جا ایرانه
کیفیت سرورهای ما, کیفیت سرورهای شما, کم کم داره باورم میشه همه سرورهای جهان تو ایرانه!

-
-
May 10th, 2010, 17:30
این لینکی که دادی اشتباهه!
لینک درستشو بده بینم چی به چیه :دی
-
-
May 10th, 2010, 17:39
عضو دائم
همین امروز یه دامنه ثبت کردم از زمان ثبت تا تایید و پرداخت و تایید پرداخت کلا 3 ساعت طول کشید.
-
-
May 10th, 2010, 20:26

نوشته اصلی توسط
nic.ir
از پشتیبانی ایمیل و چت آنلاینش که بگذریم پشتیبانی تلفنیشان وقعا" توهین آمیز هست اگر برای سوالی زنگ بزنید اگر بخت با شما یار باشد و جوابتان را بدهند به شکل بسیار بدی جواب می دهند هرچه قدر محترمانه تر با آنها صحبت شود بی ادبانه تر پاسخ می دهند و گاها" هم پیش آمده که گوشی را قطع می کنند.
من برای ثبت دامنه co.ir اقدام کردم مدارک رو هم ارسال کردم جوابشان دیدنی بود زنگ زدم با برخورد بسیار بدی مواجه شدم...
در حالی که نام شرکت دقیقا" همانی بود که در nic.ir درخواست داده بودیم.
ولی کفتند برای ثبت دامنه های co.ir ما محدودیت داریم و ثبت نمی کنیم و .....
حال اینکه از این طریق و با پرداخت 120 هزار تومان شما دامنه co.ir را که ارزشی 3600 تومانی دارد را می توانید ثبت کنید :
بدون ارسال مدرک و حتی دامنه های دو حرفی:
http://www.noorolhoda.net/themes/noo...ges_/co.ir.gif
خوب همه شما متوجه شدید که چگونه پروسه ثبت دامنه co.ir انجام می شود
البته اولین بار نبود شاید در ماه 3 4 دامین ما را reject می کنند
چند بار هم قبلا" تماس گرفته بودم به صورت تلفنی که اون زمان هم گوشی رو قطع کردند.
واقعا" جای تـــــــا ســــــــف دارد.
قابل ذکر است که دست ما به هیج جا بند نیست و نمی توانیم جای شکایت کنیم ولو اینکه تعداد شکایان زیاد باشد مرجع ای برای تسلیم شکایتمان وجود ندارد.
لاجرم مجبوریم بسازیم.
تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.
-
-
May 10th, 2010, 20:28
عضو انجمن
نمیدونم چرا ما چند ساله داریم کار میکنیم و روزانه بین 20 تا 40 دامین را پرداخت و ثبت میکنیم مشکلی تا حالا نداشتیم روی دامین های شرکتی سختگیری هایی دارند ولی وقتی مدارک کامل باشه جتما ثبت میکنند ثبت هم نکنند دلایلی دارند که مطمعنا منطقی هست .
[LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
Netelligent Hosting Services Inc
Iran office : 98-21-66841497
-
تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید
-
May 10th, 2010, 20:59
نخير دليل منطقي ندارند من خودم دو حرفي براي يه شركت (سهامي خاص بود و كلا دو كلمه) ميخواستم ثبت كنم كه مخخف دو كلمه شركت بود و نميكرند آخرش با توسري انجام دادند دامين هاي ساده مشكلي نداره ولي....
اين 120 تومني ديگه آخرشه
---------- Post added at 08:59 PM ---------- Previous post was at 08:55 PM ----------

نوشته اصلی توسط
pouyasazan
تبلیغات زیاد انجام می شود اما با واقعیت فاصله دارد. اول ثبت کنید و بعد باور کنید. اون هم از طریق سایتی که نماینده رسمی نیست. تایید دامین های ir پروسسی است که نمی توانید از زیر آن فرار کنید. بعضی مواقع قیمتی گفته می شود که کسی خرید نکند. شاید با ارائه مدارک جعلی این کار را انجام می دهند.
جعل سند كه حداقل شش ماه حبس داره يعني اينقدر ا ....ق هستند به خاطر 120 تومن
-