ویرایش توسط tizparvaz : October 25th, 2013 در ساعت 16:15
قیمت لایسنسها
CPanel Dedicate : 25$
Directadmin monthly : free
Directadmin Lifetime: one time 40$
ارائه ipmi بر روی سرورها به صورت رایگان امکانپذیر است
فروش همچنان ادامه دارد
هر دلار برابر است با 3050 تومان
شما میتونستی از پست من بگذری و نخونیش شما ادامه اش دادی و خودت باعث شدی یک نفر دیگه ام بیاد نظر بده توی تاپیک شما
بعدشم برام جالب اینه توهم این رو دارین من میخوام شما رو خراب کنم در صورتی نه من کسی رو اینجا میشناسم و نه اینکه کاری به کارشماها دارم
فقط خواستم یک لطف کنم که به اینجا کش پیدا کرد بحث شما روی چه حسابی میگی من رقیبتم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!خیل خوب میشه که بیای و ثابت کنی!!!!!!!!!!
توهم داری توهم خداشفات بده
آیا من گفتم دانش شبکه ای دارم یا ندارم جایی که شما میگی نداری این هم روی هووا میگی
کلا شما مشکل داری با خودت و وقتی هم دیگران میان جوابتون رو بدن میگی نه کی چی کجا
این تاپیکم مدیر میاد می فرسته سطل اشغال ماهم بن میشیم شماهم بار دیگه تاپیک بزن
ولی شروع تاپیک بی ادبی شما بود به من که میگی من شبکه نمیدونم شما میدونی افرین باریکلا
ویرایش توسط DUST : October 26th, 2013 در ساعت 22:25
شما فرض کن من نمیدونم شما کی هستیو همینطور اصلیت خودت رو نشون بده فکر نمیکردم همچین آدمی باشید جناب ایکس مدیر شرکت ایکس
شما کسی رو نمیشناسی !! عجب
قربونت برم من اگر ادمین ایت دستم بود در عرض 1 دقیقه ثابت میکردم شما مولتی یزره چه شرکتی هستی اما حیف دسته من نیست ، اما مطمئن باش بنده میدونم شما کی هستی بعضی از دوستان هم میدونم که میدونن
بنده به کمک شما احتیاجی ندارم ابن الطافتونم نگه دارید واسه خودتون نیاز میشه
من که به شما بی احترامی نکردم اما کاربرایی که پستار میخونن میتونن تشخیص بدن من بی ادبم یا کس دیگه از پستها کاملا مشخصه
ای خدا این بی ادبی مارو به خودمونم نشون بده من برم خودمو از برج میلاد بندازم پایین
امیدوارم دیگه پاسخی داده نشه اگر دوست دارید ادامه بدید من مشکلی ندارم برید یه تاپیک جدا بزنید تا دوست دارید به من بگید بی تربیتت بی ادب اصن هرچه میخواهد دل تنگت بگو![]()
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
کاربران محترم وب هاستینگ تالک "کاربران محترم"
فروش سرویسها ادامه داره و اگر سوالی دارید بنده در خدمت هستم
تحویل سرور پلن اول 24 ساعت پس از سفارش
تحویل پلن دوم 72 ساعت الی 5 روز پس از ثبت سفارش میباشد
موجودی سرورها در این آفر آپدیت شد
موجودی سرور اول چهار عدد : 1 عدد اجاره داده شد
موجودی سرور دوم هشت عدد : 2 عدد اجاره داده شد
به علت تکمیل شدن ظرفیت رک فعلی ایران وب امکان ارائه سرور جدید تا 10 روز آینده وجود ندارد
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)