نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 45

موضوع: * سه ماه آی پی رایگان * | آفر استثنایی سرور اختصاصی کانادا از کولوکیشن ایران وب

Hybrid View

پست قبلی پست قبلی   پست بعدی پست بعدی
    عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    672
    تشکر تشکر شده 
    3,378
    تشکر شده در
    2,203 پست

پیش فرض پاسخ : * سه ماه آی پی رایگان * | آفر استثنایی سرور اختصاصی کانادا از کولوکیشن ایران وب

نقل قول نوشته اصلی توسط tizparvaz نمایش پست ها
    من چندین بار رسما اعلام کردم من هرگز به شما سرویسی ارائه نمیکنم جناب ULTRAWEB
    پس شرکت کردن شما در تاپیکهای فروش ما واقعا براتون زشته نکنید اینکارو
    ضمنن در مورد سرورهای دلی که دارید میفروشید دوست دارید من هم با شما دشمنی کنم ؟ من میتونم اون سورهارو با 449$ بفروشم پس لطف کن انقدر تاپیک فروش دیگران رو خراب نکن
    تاپیک شما باشه یا نه حق بی احترامی به کاربرها رو با دانش بالات نداری شما از کجا اطلاع داری این شخض یک ای پی داده یا نه چی هست چه کارست یا هرچی که میگی دانش بالایی نداشته نداشتته باشه
    شما چکار به نظر اون داری تاپیک خودت رو و کاسبی ات رو بچسب باد نبره شما گفتی نظر و حرفشش رو اشتباه میدونی منم مجبور شدم حرف بزنم و بگم نظر اوشون با دانش کمشون رو قبول دارم نه
    سرور فروشی مثل شما رووو که احترام دیگران رو نگه نمیدارین و به بی دانشی متهمش می کنین!بعدشم شما گفتی توی حرفات که بهتره و تجیهزاتتون بهتره و پینگم کمتره پس با کجا مقایسه کردی خودتون رو
    شما اگر چیزی ننویسی منم دیگه چیزی نمینویسم بعدشم نه من با شما مشکلی دارم و نه با کس دیگه ای توی این سایت
    بعدشم شماهر تو کار ما انگل کنی ما مشکلی نداریم (سرور های ما هم ایرونه شما اگر داری تحویل بدی به همین قیمتی میگی فردا من 10 تا میخووام )باهاش هرکار دوس داری ام میتونی بکنی ما مثل شما بچه نیستیم که بهانه گیری کنیم نظر ما اینه که این بازار برای هممه جای فعالیت داره ولی یا جواب کسی رو نده یا میدی بی احترامی به کسی نکن اصلا شما دانشمند اگر چیزی درجوواب من زدی حق دارم بیام باز جوابت رو بدم

2. تعداد تشکر ها از ULTRAWEB به دلیل پست مفید

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    665
    تشکر تشکر شده 
    4,063
    تشکر شده در
    2,642 پست

پیش فرض پاسخ : * سه ماه آی پی رایگان * | آفر استثنایی سرور اختصاصی کانادا از کولوکیشن ایران وب

نقل قول نوشته اصلی توسط ULTRAWEB نمایش پست ها
    تاپیک شما باشه یا نه حق بی احترامی به کاربرها رو با دانش بالات نداری شما از کجا اطلاع داری این شخض یک ای پی داده یا نه چی هست چه کارست یا هرچی که میگی دانش بالایی نداشته نداشتته باشه
    شما چکار به نظر اون داری تاپیک خودت رو و کاسبی ات رو بچسب باد نبره شما گفتی نظر و حرفشش رو اشتباه میدونی منم مجبور شدم حرف بزنم و بگم نظر اوشون با دانش کمشون رو قبول دارم نه
    سرور فروشی مثل شما رووو که احترام دیگران رو نگه نمیدارین و به بی دانشی متهمش می کنین!بعدشم شما گفتی توی حرفات که بهتره و تجیهزاتتون بهتره و پینگم کمتره پس با کجا مقایسه کردی خودتون رو
    شما اگر چیزی ننویسی منم دیگه چیزی نمینویسم بعدشم نه من با شما مشکلی دارم و نه با کس دیگه ای توی این سایت
    بعدشم شماهر تو کار ما انگل کنی ما مشکلی نداریم (سرور های ما هم ایرونه شما اگر داری تحویل بدی به همین قیمتی میگی فردا من 10 تا میخووام )باهاش هرکار دوس داری ام میتونی بکنی ما مثل شما بچه نیستیم که بهانه گیری کنیم نظر ما اینه که این بازار برای هممه جای فعالیت داره ولی یا جواب کسی رو نده یا میدی بی احترامی به کسی نکن اصلا شما دانشمند اگر چیزی درجوواب من زدی حق دارم بیام باز جوابت رو بدم
    هر دو پاسخ من به این کاربر :
    http://www.webhostingtalk.ir/f11/954...tml#post903061
    http://www.webhostingtalk.ir/f11/954...tml#post902842

هر کجا که من گفتم تجهیزات ما بهتره ، هر کجا که من گفتم پینگ ما کمتره ف هر کجا که من گفتم ایشون بی سواده ، هر کجا که من به ایشون بی احترامی کردم بفرمایید با رنگ قرمز و بلد شده قرار بدید توی تاپیک خودم هم ببینم حداقل جالبه بسیار علاقه مندی حرف تو دهن ما بذاری

جناب DUST کاربره مولتی یوزر شرکت ایکس نحوه رقابت سالم این نیست با دو تا تاپیک الکی تاپیک فروش مارو به گند کشیدی

شما وکیل ایشون هستی ؟
    شما کلا الان ایپنجا چیکار دای میکنید !؟ لطف کنید با من بی ادب دهن به دهن نذارید بفرمایید بیرون و به کسب و کار خودتون برسید
    با تشکر
    مدیرانی که فقط بلدید منرو بن کنید بفرمایید این پستهای بی محتوارو پاک بفرمایید تاپیک فروش ما شد تاپیک قدرتنمایی و بچه بازی ایشون
    ویرایش توسط tizparvaz : October 26th, 2013 در ساعت 18:42

4. تعداد تشکر ها از tizparvaz به دلیل پست مفید

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)