تاپیک شما باشه یا نه حق بی احترامی به کاربرها رو با دانش بالات نداری شما از کجا اطلاع داری این شخض یک ای پی داده یا نه چی هست چه کارست یا هرچی که میگی دانش بالایی نداشته نداشتته باشه
شما چکار به نظر اون داری تاپیک خودت رو و کاسبی ات رو بچسب باد نبره شما گفتی نظر و حرفشش رو اشتباه میدونی منم مجبور شدم حرف بزنم و بگم نظر اوشون با دانش کمشون رو قبول دارم نه
سرور فروشی مثل شما رووو که احترام دیگران رو نگه نمیدارین و به بی دانشی متهمش می کنین!بعدشم شما گفتی توی حرفات که بهتره و تجیهزاتتون بهتره و پینگم کمتره پس با کجا مقایسه کردی خودتون رو
شما اگر چیزی ننویسی منم دیگه چیزی نمینویسم بعدشم نه من با شما مشکلی دارم و نه با کس دیگه ای توی این سایت
بعدشم شماهر تو کار ما انگل کنی ما مشکلی نداریم (سرور های ما هم ایرونه شما اگر داری تحویل بدی به همین قیمتی میگی فردا من 10 تا میخووام )باهاش هرکار دوس داری ام میتونی بکنی ما مثل شما بچه نیستیم که بهانه گیری کنیم نظر ما اینه که این بازار برای هممه جای فعالیت داره ولی یا جواب کسی رو نده یا میدی بی احترامی به کسی نکن اصلا شما دانشمند اگر چیزی درجوواب من زدی حق دارم بیام باز جوابت رو بدم