-
August 30th, 2013, 12:48
عضو انجمن
پاسخ : افت سطح فرهنگ کاربران و سطح علمی انجمن
والا من از سال 2009 بودم اینجا اون سالهای اول اکثرا تاپیک ها آموزشی بود و خیلی عالی بود همه باهم تبادل نظر داشتن اما حالا یا دعواس ، یا فروشه ، یا انتقاد پیشنهاد یا یکی میاد میگه چرا بن شدم نشدم یا زیر آب یکدیگر رو میزنن و....
مدیرا باید سعی کنند بخش های فروش رو فکر میکنم ساماندهی کنن
-
تعداد تشکر ها از iranistar به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013 12:48
# ADS
-
August 30th, 2013, 13:09
عضو دائم
سلام
یه نکته رو عرض کنم سیاست های مدیران هم بی تاثیر نبوده توی این موضوع
به شخصه تعداد زیادی تاپیک آموزشی توی انجمن دارم.
و همیشه سعی داشتم که میزان تاپیک های بیشتر بشه.
و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
این از منی که دوست دارم فعالیت کنم ولی چرا توی ذوق من میخوره؟
چون خیلی از رفتارها درست نیست و تبعیض های خاصی مشاهده شد.
امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
جایی که راه انتقاد بسته باشه روندی جز زوال نداره
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:10
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
دلیل عمده این مشکلات ضعف مدیریتی و باند و باندبازی مدیران این انجمن هست!
شما برو بگرد ببین چند تا از اعضای که فعال هستند مال سالهای 2009 و 2010 هستند؟!
یک سری بچه هم ریختن تو این انجمن دم به دقیقهآفر میدن! یک سری دیگه هم واسه پاچه خواری و تخفیف گرفتن از طرف یا با اصرار فروشنده هی میان ازش تعریف و تمجید میکنن! قیافه شون هم بعد از دان شدن سرویس هاشون دیدنیه!!!
جناب توکانت شما که به دنبال سطح علمی و آموزشی انجمن هستید چرا تاپیک های آموزشی ازتون کمتر یا اصلا دیده نمیشه؟!
شما کل پست های من رو تک تک بررسی کردید که این طور قاطع حرف میزنید ؟
اگر دقت کنید پست های فروش و متفرقه شمرده نمیشه پس این 1500 پست بنده کجا بوده؟
یکی از مشکلات ما همین رعایت نکردن احترام و حریم شخصی هر کس هست ...

نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
با مدیران سبز رنگ کاری ندارم چون دسترسی خاصی ندارند جز کمک به موضوعات انجمن! ولی مدیران به اصطلاح ارشد یکی از یکی دیگه داغون تر هستند در مدیریت! و بر اساس باند و باند بازی پیش میرن!
حرف نمیزنم که بن بشم! ولی هم خودشون میدونن چه کار کردن هم کاربران میدونن!
Vahid که هیچوقت در انجمن دیده نمیشه!
s.w.a.t هم منتظره مثل گانگسترها خودشو خیلی سطح بالا نشون بده و تاپیک های خاتمه پیدا کرده به رداستیشن و آلما هاست رو ماسمالی کنه
Am!r هم که قربونش برم بویی از هاستینگ نداره و دنبال کارهای خودشه و فقط بلده به رفیقاش حال بده و تاپیک این و اونو حذف کنه و هر کدوم از رفیقاش حال کردن بهش میگن فلانی و بن کن و فلان تاپیک رو باز و بسته کن اینم انجام میده ...
به غیر از وحید ! سوات و امیر چند تاپیک آموزشی دارند؟!چقدر به کاربران کمک میکنند؟ چقدر باعث افزایش سطح علمی و فرهنگ کاربران انجمن شدند؟! جز اینکه فقط انجمن رو به حاشیه ببرن!
Aria مدتی بود که مدیریت انجام میداد! نمیدونم چی شد یه دفعه غیبش زد! ولی خدا وکیلی هر موقع مشکل داشتی کمکت میکرد چه با هزینه چه بدون هزینه! سطح علمیش هم از کل مدیرا بالاتر بود و در مدیریتش هم جدی بود. شاید اشتباه داشت ولی تار موش میارزید به کارهای گندیده مدیران ارشد
Veria هم که کلا نیست. اگر هم هست دنبال کارهاش با توکانت هست

عزیز من اینجا مدرسه نیست که مدیر و ناظم هر روز حظور داشته باشند و ملت رو ادب کنند
وحید خودش هزار جور کار داره و انتظاری ازش نداریم ... از وحید برای این که سایت همیشه آنلاین هست و داریم داخلش کار میکنیم باید متشکر هم باشیم
از طرفی مشکل ما مدیریت و فروش و ... نیست ... مشکل ما عدم وجود فرهنگ هست که داخل همین تاپیک هم به وضوح خودش رو نشون داد !
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:19
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
VPS24.ir
با مدیران سبز رنگ کاری ندارم چون دسترسی خاصی ندارند جز کمک به موضوعات انجمن! ولی مدیران به اصطلاح ارشد یکی از یکی دیگه داغون تر هستند در مدیریت! و بر اساس باند و باند بازی پیش میرن!
حرف نمیزنم که بن بشم! ولی هم خودشون میدونن چه کار کردن هم کاربران میدونن!
Vahid که هیچوقت در انجمن دیده نمیشه!
s.w.a.t هم منتظره مثل گانگسترها خودشو خیلی سطح بالا نشون بده و تاپیک های خاتمه پیدا کرده به رداستیشن و آلما هاست رو ماسمالی کنه
Am!r هم که قربونش برم بویی از هاستینگ نداره و دنبال کارهای خودشه و فقط بلده به رفیقاش حال بده و تاپیک این و اونو حذف کنه و هر کدوم از رفیقاش حال کردن بهش میگن فلانی و بن کن و فلان تاپیک رو باز و بسته کن اینم انجام میده ...
به غیر از وحید ! سوات و امیر چند تاپیک آموزشی دارند؟!چقدر به کاربران کمک میکنند؟ چقدر باعث افزایش سطح علمی و فرهنگ کاربران انجمن شدند؟! جز اینکه فقط انجمن رو به حاشیه ببرن!
Aria مدتی بود که مدیریت انجام میداد! نمیدونم چی شد یه دفعه غیبش زد! ولی خدا وکیلی هر موقع مشکل داشتی کمکت میکرد چه با هزینه چه بدون هزینه! سطح علمیش هم از کل مدیرا بالاتر بود و در مدیریتش هم جدی بود. شاید اشتباه داشت ولی تار موش میارزید به کارهای گندیده مدیران ارشد
Veria هم که کلا نیست. اگر هم هست دنبال کارهاش با توکانت هست

جناب VPS24 یا بهتره بگم آقای م..... اولا که من 24 ساعته توی فروم هستم اما به دلایلی به صورت invisible
به همین دلیل من رو نه در لیست آنلاین ها و نه در لیست بازدید کنندگان زیر تاپیک میبینید!
درمورد موضوع دوم هم این قضیه رو ثابت کنید!
این پست های من هست:
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=725&contenttype=vBFo rum_Post&showposts=1
من به جز کمک به کاربران و کنترل قوانین فعالیتی ندارم!
جناب آریا هم به دلیل کلاهبرداری عظیم در خارج از انجمن اخراج شدن!
در نهایت شمایی که ادعا دارید بهتره قوانین رو بخونید!
ادبیات شما نمونه بارز مواردی هست که در این تاپیک مورد انتقاد قرار گرفته...
- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مديريت سايت : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
درضمن شما با همین چند روز عضویت به این نتیجه رسیدید؟!!
قطعا خیر! شما مالتی یوزر .... کاربر قدیمی و بن شده هستید!
بعد از پاسختون به این تاپیک دسترسی شما به انجمن مسدود میشه...
ویرایش توسط Veria : August 30th, 2013 در ساعت 13:25
-
تعداد تشکر ها ازVeria به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:22
عضو انجمن
خودتون با هم نمیسازید تقصیر مدیران چیه ؟ تو همین سه صفحه به جای گفتگوی درست و ارائه راهکار عین بچه دبستانی ها با هم دعوا میکنید
Je vous aime wht , pour ses spammeurs
اين کوزه چو من عاشق زاري بود است ( بقیش با قانون امضا حذف شده خودتون حدث بزنید )
-
تعداد تشکر ها ازbehrooz_iri به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:30
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
j4b3r
سلام
یه نکته رو عرض کنم سیاست های مدیران هم بی تاثیر نبوده توی این موضوع
به شخصه تعداد زیادی تاپیک آموزشی توی انجمن دارم.
و همیشه سعی داشتم که میزان تاپیک های بیشتر بشه.
و مدت هاست ایمیل ارسال کردم برای مدیر شدن توی بخش های آموزشی . متاسفانه حتی به ایمیل ها پاسخ نمیدین(هیچ ارزشی بریا کاربران قاءل نمی شوید.)
همکار عزیز آقای tukanet شما که با یوزر دیگتون مدیر انجمن هستید یک بار سعی کردید پیگیر این موضوعات باشید؟
این از منی که دوست دارم فعالیت کنم ولی چرا توی ذوق من میخوره؟
چون خیلی از رفتارها درست نیست و تبعیض های خاصی مشاهده شد.
امیدوارم مدیارن انتقاد پذیری بیشتری از خودشون نشون بدن تا بشه وضعیت رو بهتر از گذشته کرد.
جایی که راه انتقاد بسته باشه روندی جز زوال نداره
کدوم یوزرم دوست عزیز؟
چرا فکر میکنید مشکل انجمن مدیریت و مدیران هستند؟
استفاده از کلمات و عباراتی مثل "داداش" ، "حاجی" ، "کپی کنی فحش میخوری" ، "تو نمی فهمی" ، "تو سوادت نمیرسه" واقعا به کار مدیران مربوطه؟
داخل چند انجمن دیگر هم فعالیت میکنم ولی هرگز ندید کسی از این کلمات و عبارات استفاده کند ، این مربوط به فرهنگ شخص هست نه مدیریت انجمن
اینکه مدیریت هم ضعف هایی داره چیز پنهانی نیست ، بشر به واسطه بشر بودنش همیشه دارای مقداری خطاست ولی باید سعی در اصلاح آن داشته باشد
ویرایش توسط TukaNet : August 30th, 2013 در ساعت 13:33
-
تعداد تشکر ها از TukaNet به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:40
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
TukaNet
کدوم یوزرم دوست عزیز؟
چرا فکر میکنید مشکل انجمن مدیریت و مدیران هستند؟
استفاده از کلمات عباراتی مثل "داداش" ، "حاجی" ، "کپی کنی فحش میخوری" ، "تو نمی فهمی" ، "تو سوادت نمیرسه" واقعا به کار مدیران مربوطه؟
داخل چند انجمن دیگر هم فعالیت میکنم ولی هرگز ندید کسی از این کلمات و عبارات استفاده کند ، این مربوط به فرهنگ شخص هست نه مدیریت انجمن
اینکه مدیریت هم ضعف هایی داره چیز پنهانی نیست ، بشر به واسطه بشر بودنش همیشه دارای مقداری خطاست ولی باید سعی در اصلاح آن داشته باشد
سلام
من هم سایر انجمن ها فعالیت میکنم.
ولی باید اینو قبول کنید که اینجا هم بعضی تبعیض ها انجام میشه که خیلی یوزر ها رو دل چرکین میکنه از انجمن .
من دوست ندارم این مساءل رو مطرح کنم.
ولی اگر مدیران دوست داشته باشند عمومی یا خصوصی می تونم صحبت کنم.
الان اصلا جو صمیمی در انجمن وجود نداره و باعث فقط برای مبادلات تجاری توی انجمن حضور پیدا کنند کاربران.
در مورد این صحبتتون هم :
فکرکنم من اشتباه کردم. در این مورد معذرت میخوام.
-
تعداد تشکر ها ازj4b3r به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:54

نوشته اصلی توسط
Veria
جناب VPS24 یا بهتره بگم آقای م..... اولا که من 24 ساعته توی فروم هستم اما به دلایلی به صورت invisible
به همین دلیل من رو نه در لیست آنلاین ها و نه در لیست بازدید کنندگان زیر تاپیک میبینید!
این پست های من هست:
http://www.webhostingtalk.ir/search.php?do=finduser&userid=725&contenttype=vBFo rum_Post&showposts=1
- در صورت داشتن انتقاد از يک مدير لطفا در صورت تمايل به وسيله پيغام خصوصي آنرا براي ديگر مديران ارشد ارسال نمائيد، چنانچه انتقاد و يا اعتراض نسبت به عمل يا رفتار مديري در انجمن داريد لطفا آنرا فقط از طريق پيغام خصوصي براي مديريت سايت : ارسال نمائيد تا به موضوع رسيدگي و در صورت لزوم مشورت هاي لازم انجام شود . همچنين ميتوانيد از قسمت تماس با ما براي مدير انجمنها ايميل ارسال کنيد .
در مورد فعالیت شما و سطح سواد شما حرفی نیست ولی بعد از چند مدت خبری از شما نیست تا زمانی که بنده اسم شما رو بردم و دوست عزیزتون لینک تاپیک رو بهتون دادن و اومدید اینجا پاسخ دادید!
حرف کلی بنده با سه نفر اول انجمن بود که به قول خودتون بیکار نیستند! اگر بیکار نیستند یک فرد دیگر رو قرار بدند تا پاسخ ایمیل ها و ... رو بده! وحید وقت نداره! سوات چی؟ امیر چی؟
اینم نتیجه انتقاد کوچیک از مدیران که قراره بن بشیم
کمی انتقاد پذیر باشید...
بنده حرف بدی نزدم . خود کاربران نتیجه بگیرند که مدیران انتقاد ناپذیر بخاطر یک پست چه بلایی سر ما قراره بیارند!
بنده ذکر خیر انجمن رو از پی تی و باقی دوستانم شنیدم!
بن کردن شما نشان از ضعف مدیریتی شماست و اگر بن نکنید نشان از انتقاد پذیر بودن شماست! این حرف من نیست حرف خیلی از کاربران هست! منتها بعضی ها بدلیل ترس از بن شدن حرف نمیزنن!خودتون حرکت خودتون رو ببینین! من تازه وارد رقبت نمیکنم با مدیرا در بیفتم!
نتیجه حرف: آقا با عرض معذرت بنده شرمنده هستم که حرف زدم همه حرف ها دروغ بوده و شما جزو مدیران ارشد این مرز و بوم و مبرا از هرگونه عیب و ایراد هستید و افراد بسیار انتقاد پذیرید! خواهشمندیم ترو خدا تو رو جان هر کی دوست داری و وجدان داری بن نکن :| :| :|
-
تعداد تشکر ها از VPS24.ir به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 13:57
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
Veria
این پست های من هست:
2 هفته هستش که چند بار از بخش تماس با ما پیغام فرستادم!
به ایمیل آقا مصطفی ایمیل زدم!
به ایمیل آقا امیر هم دیروز ایمیل زدم!
برای آقا بهروز هم پ.خ زدم!
ریپورت هم دادم!
هیچ کدوم جوابی ندادند 
بین مدیر ها حقیقتش رو من بگم نیاز به فرق گذاشتن داره، من ادمی نیستم که بین افراد فرق بزارم اما حقیقتش رو بگم بین مدیر ها فقط روی شما و آقا امیر حساب باز میکنم که متسفانه نتیجه هم نمیگیرم
6 ماه از انجمن به دلیل بالا اوردن تاپیک فروش بی محتوا بن شدم اما در حالی که خود مدیران به قانونی که خودشونت گذاشتند متسفانه عمل نمیکنند و انتظار دارند ما ها که کاربر هستیم کامل عمل کنیم و دست از پا خطا نکنیم
بابت ایجاد چنین انجمنی من خیلی از شما تشکر میکنم اما به هر حال شما وظیفه مدیریت رو قبول کردید و با این موارد باید کنار بیاید
-
تعداد تشکر ها ازalireza.076 به دلیل پست مفید
-
August 30th, 2013, 14:06
-
تعداد تشکر ها از VPS24.ir به دلیل پست مفید