پرداخت کنید و بعد سیستم عامل مورد نظرتون رو بگین براتون نصب کنیمفعلا" یک سرور سفارش دادم .
پرداخت کنید و بعد سیستم عامل مورد نظرتون رو بگین براتون نصب کنیمفعلا" یک سرور سفارش دادم .
سلام
من که ندیدم! تیکت بزنید و نام کاربریتون رو تو و بهاستینگ تالک بگین که بدونم از اینجا اومدین و نوع سیستم عاملتون رو هم در تیکت بفرمایید
حجم سفارش ها زیاده کاربر تو وب هاستینگ تالک میاد میگه سفارش زدم پرداخت کردم اما مشخصات ثبت نامی و مشخصات وب هاستینگ تالک فرق می کنه
موفق باشید
آیا پنل Vmware روی سرور ها ارائه می شود؟؟
سلام
2 گیگ با هارد ssd موجوده هنوز؟ 20000 تومان؟
سرویس شما و msmhost متفاوت هستن؟
ویرایش توسط hmrka139 : April 11th, 2013 در ساعت 16:47
بله موجود هستسلام
2 گیگ با هارد ssd موجوده هنوز؟ 20000 تومان؟
سرویس شما و msmhost متفاوت هستن؟
این شخص با بنده کار نمی کنه و من نمیدونم
از داخل سایت بنده خریدتون و پرداختتون رو انجام بدین
بنده داخل سایتتون ثبت نام کردم و ایمیلی برام اومد که پایینش 2تا شماره همراه بود.
با یکی که تماس گرفتم جوابگو نبود، شماره دیگر هم این دوستمون بود که گفت تو سایت msmhost رجیستر کنید.
من هم رجیستر کردم و ثبت سفارش و پرداخت.
الانم دیگه پاسخگو نیستند.
ایمیل موجوده. میتونم برای پیگیری ارسالش کنم.
سلام مشکلی نیست با اینشون تماس گرفتم از همکاران قدیم بودن و شمارشون درج شده بود در فرم تماس که اصلاح گردیدبنده داخل سایتتون ثبت نام کردم و ایمیلی برام اومد که پایینش 2تا شماره همراه بود.
با یکی که تماس گرفتم جوابگو نبود، شماره دیگر هم این دوستمون بود که گفت تو سایت msmhost رجیستر کنید.
من هم رجیستر کردم و ثبت سفارش و پرداخت.
الانم دیگه پاسخگو نیستند.
ایمیل موجوده. میتونم برای پیگیری ارسالش کنم.
سرور مجازی ویندزوتون تا دقایق دیگر بهتون تحویل داده میشه
از ماه بعد داخل سایت بنده تمدید انجام بدین و اگر سفارش جدید داشتین از داخل سایت بنده انجام بدین
متشکرم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)