-
March 12th, 2013, 14:34
فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
سلام علیکم
از دیتاسنتر امریکا دیتاشک فروش ویژه سال 1392 را شروع می کنیم
سال 1392 را پیشاپیش به همکاران و مدیران سایت و کاربران عزیز تبریک عرض می کنیم و سال خوبی را برای شما عزیزان ارزومند هستیم
فروش ویژه داریم که بهش رح ذیل است
سرور دوم وی گیگ در امریکا دیتاسنتر محبوب و محجوب دیتاشک
سرور سوم وی گیگ تهیه شد و در حال سرویس دهی به خریدار ها میباشیم
سرور چهارم وی گیگ تهیه شده و در حال سرویس دهی به کاربران میباشیم
سرور پنجم وی گیگ تهیه شده و منتظر رفع مشکل سرور چهار هستیم تا فروش را ادامه بدیم
USA-2048
Ram:2048
Hard Disk:13GB
CPU:2.7 GHz
Data Center:datashack
Monthly Bandwidth:6000GB
port:1Gps
FREE 24/7 Support
هزینه ماهیانه:10 هزارتومان
لینک خرید:
پورتال کاربری وی گیگ - سبد خرید
فروش تا اطلاع ثانوی متوقف شده است لطفا تیکت و سوال نفرمایید
منابع سرور مجازی به صورت اشتراکی هست
برگشت هزینه سرویس به هیچ عنوان نداریم
سرویس های پیش فروش شده پس از پرداخت همان لحظه تاریخ 30روز ان فعال خواهد شد و سرویس حد اقل 48ساعت و حد اقل 72ساعت بعد تحویل داده خواهد شد
هزینه تمدید ماه دوم:13هزارتومان
هزینه تمدید ماه سوم:15 هزارتومان
نریخ سرور روی 15 هزارتومان ثابت خواهد ماند
از طریق راه های ذیل با من در ارتباط باشید
ایدی من در یاهو مسنجر:vgig@rocketmail.com
تذکر: ای دی یاهو مسنجر فقط برای ارتباط با بنده و راهنمایی کار بر میباشد و هیچگونه پشتیبانی نرم افزاری در یاهو نداریم فقط صحبت با کاربر راهنمایی برای خرید سرویس
شماره تماس:09386680168
تحویل سرور های ویندوز 2003 و ویندوز 2008 در کم تر از 30دقیقه
تحویل سرور های لینوکس در کم تر از 2ساعت
طبق قوانین سایت با کاربران که نظر های خاصی در این تاپیک میدن برخورد میشه
لینک قوانین فروش و پشتیبانی وی گیگ:
http://www.portal.vgig.ir/announcements.php?id=4
ویرایش توسط kingserver : May 3rd, 2013 در ساعت 05:28
-
تعداد تشکر ها ازkingserver به دلیل پست مفید
cyborg276438, electro, farshid2345678, funtezi2org, jackgonjishke, mahdkoosh, medianet, navidahwaz, par30shop, reza_mt1364, sefaresh68, zio
-
March 12th, 2013 14:34
# ADS
-
March 20th, 2013, 19:49
عضو جدید
پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
سلام
چرا الکی ایراد میگیرید!!!ایشون اصلا دوست داره سرور مجازی مجانی بده خب ماله خودشه عشقش میکشه میده اختیار ماله خودشو داره.هرکی سرویس بهتری داشته باشه و قیمتش هم خوب باشه مطمیننا موفق تره.این جناب داره قیمت سرورشو به اندازه کیفیتش میده.دیگه اگه این سرور اشتراکی استفاده بشه حداقل سهمی که به شما میوفته رم 384 هست دیگه.الان قیمت سرور مجازی رم 256 حداقل 10 تومنه.دیگه چه چیزی از این بهتر میخواید؟!!!شما اگه بری از کسی یک وی پی اس بخری برای سرور ولی بهت نمایندگی بده ولی اخلاقش خوب باشه خیلی میرزه تا اینکه بهت همون وی پی اسو بده ولی اخلاقش خیلی گند باشه.پس یکذره وضعیت رو بسنجید با وجود این همه گرونی ها و کاهش قدرت خرید مردم.
-
-
March 20th, 2013, 21:57
عضو انجمن
اتفاقا من خریدم خیلی هم راضی ام و با ای دی ام از یه سرور دانلود تا 30 مگ هم سرعت دانلود داشتم و هنگ زیادی نداشتم.
-
-
March 20th, 2013, 22:20
آخه چرا تو کار مردم سنگ خورده میریزید عشق می کنن حال میکنن مفت بدند به کسی هم مربوط نمیشه
-
-
March 20th, 2013, 23:57
من هم خریدم
سر 5 دقیقه تحویل دادن
پشتیبانیش خیلی خوبه
سرعتش هم که حرف نداره
-
-
March 20th, 2013, 23:59
من هم خریدم
سر 5 دقیقه تحویل دادن
پشتیبانیش خیلی خوبه
سرعتش هم که حرف نداره
محبت شما رو نسبت به بنده میرسونه
در خدمتتون هستیم در یاهو تیکت سایت 24ساعته
-
-
March 21st, 2013, 00:29
عضو انجمن
من یه سوالی از دوستان دارم...نیاز باشه تاپیک مجزا هم براش میزنم.
اینکه می فرمایند دوستان به صورت اشتراکی و share هست منابع دقیقا یعنی چی ؟
مخصوصا روی رم ... در VMware و تخصیص منابع واژه ای به نام Share وجود نداره.
به عنوان نمونه سرور در کل 16 گیگ رم داره. با به اندازه اون مقدار سرور مجازی می سازید یا خیر !
1 - در صورتی که همون مقدار ساخته بشه...میشه منابع اختصاصی .. چون 100% رم و پردازنده که اختصاصی داده شده قابل استفاده هست...اگر رم 2 تخصیص داده شده باشه دقیقا رم 2 قابل استفاده توسط سیستم عامل هست....البته ممکن هست در برخی مواقع مانند idle بودن مقدار کمتری رو از مجازی ساز بگیره اما میتونه به صورت کامل رم 2 رو بگیره.
2 - یا اینکه بیش از منابع سرور اصلی ماشین مجازی ساخته میشه که در این صورت خود مجازی ساز بر اساس مصرف بین سرورهای مجازی balance ایجاد میکنه و میزان swap حافظه رم از روی هارد رو تغییر میده.
اما کاری که خیلی از فروسنده ها انجام میدن این هست که به عنوان مثال 2 گیگ رو در امکانات و configuration حین ایجاد سرور مجازی اختصاصی میدن اما مقدار limit رو در resource به عنوان نمونه 256 مگابایت میزارن. این کار از اینکه رم 256 اختصاصی داده بشه بدتر هست و بازدهی سرور نسبت به رم 256 کمتر هست اما میپرسید چرا ؟
دلیل این هست که زمانی که سرور به صورت پیش فرض رم 256 داره سیستم عامل هم دقیقا میدونه که ( البته این مورد که میگم 100% نیست و بستگی به شرایط مصرف منابع در سیستم عامل داره) باید بعد از پر شدن 256 مگابایت و 100% شدن Usage... از Virtual Memory که بر روی هارد هست استفاده کنه. که البته زمان استفاده از Virtual Memory فقط بعد از پر شدن RAM نیست.
اما زمانی که رم 2گیگ اختصاص داده میشه....بعد از اینکه 256 پر میشه ...مجازی ساز رم بیشتری در اختیار قرار نمیده و سیستم عامل هم میخواد رم بیشتری بکشه ...چون طبق منابع اسمی که در اختیار داره تا 2 گیگ ظرفیت داره ...پس سراغ Virtual Memory نمیره.
به همین دلیل بازدهی کمتری داره.
در اکثر قریب به اتفاق سرورهایی که به این صورت توسط فروشنده و مدیر سرور بر روی مقداری کمتر از مشخصات اعلام شده limit انجام میشه به دلیل اورسل هم زمان....حتی اون رم 256 هم RAM واقعی از روی سرور نیست و مقداری از هارد swap شده.
نکته مهم این هست که 99% افرادی که پنل اصلی vmware رو نمیدن به دلیل این هست که منابع مشکل داره در تقسیمش و نمیخوان کاربر ببینه.
بر روی سرورهای ارائه شده ارزان قیمتی مانند DataShack هم از هاردهای معمولی استفاده میشه که به مراتب خروجی و Performence بسیار پایین تری نسبت به هاردهای Enterprise مانند Wester Digital RE4 دارند.
خوب دیگه فکر میکنم همه چیز مشخص هست ...
اورسل + limit بر روی مقداری کمتر + سخت افزارهای معمولی که از اسم سرور فقط قرارر گرفتن در rack و پردازنده های از رده خارج 5 سال پیش Xeon اینتل رو به یدک میکشن...
در نهایت هم به دلیل فشار بسیار بالا به هارد دیسک به دلیل اینکه تمام IO ها که باید به Ram بره...به حافظه swap شده از روی هارد میره کرش میکنه و اطلاعات شما... !!!
نهایت کاری که دیتاسنتر گارانتی کرده تعویض هارد دیسک هست..البته بر روی دیتاسنترهای درجه 1 یا 2 ... از دیتاسنتری که سرور 39 دلاری میده که به زور پول space و power و trafic رو در میاره خبر ندارم.!!!
اون دوستانی هم که میان اسکریت شات پورت میزارن و راضی هستند زمانی هست که سرور هنوز زیر بار نرفته ...وگرنه این هارد ها 10 نهایت 20 سرور رو بدون افت محسوس سرعت پاسخگو هستند. بعد از این سرعن شما خیلی کمتر از این مقدار میشه.
اون عزیزانی هم که میگن مال خودشون هست دوست دارن مفت بدن ...طی این 2 سال مثل شما خیلی بودن ...اما چند ماه نشده تاپیک فحش و نا سزا رو دیدیم ازشون...این مورد هم بر فرض فاکتور بگیریم...داستان حسادت نیست عزیزان...ما نه میخوایم نون کسی رو ببریم نه از فروش کسی میسوزیم...
بنده به عنوان یه فعال و فروشنده خرده پای کوچک رو این حوزه ی بی سرو سامان با دادن آگاهی به کاربران و خریداران اجازه نمیدم افرادی تحت هر عنوان و یا شخصیتی بازار کار بنده نوعی رو خراب کنن و باعث بی اعتمادی خریداران عزیز به کل فروشنده ها و بازار بشن...
بنده دارم وقت خودم و افرادی که با من کار میکنن رو روی این کار میگذارم ... وقت و عمری که هیچ وقت بر نمیگرده و اجازه نمیدم به دلیل نا آگاهی خراداران و با بازی کلمات و اینکه راز داریم و این صحبت های بی پایه و اساس به هیچ و پوچ تبدیل بشه...
داستان افرادی که میگن شما کاری نداشته باش کاملا غلط هست ...قصه ما مثل همون آدم هایی هست که توی یک کشتی هستیم و یک نفر زیر خودش رو سوراخ میکنه و میگه جای خودمه...
اینقدر مسائل رو راحت نبینید و ساده نگاه نکنید...

نوشته اصلی توسط
viasky
بدون Oversell؟!

نوشته اصلی توسط
kingserver
بله اور سل انجام نمیدیم
viasky ایشون اورسل نمیکنن فقط لیمیت میکنن....سرور رم 2 ماهنه 10 تومن...سرور 256 ماهانه 15 تومن ..... شگـــــــــــــــــــــفت ـــــــــــــــــــــــــ ـــــا !!!!!!!!!!!!!!!

نوشته اصلی توسط
reza*
احتمالا 256 گیگ هست
یا شاید هم 2560 مگابایت بوده و صفرش نیفتاده که به عبارتی میشه 2.5 گیگ و از 2 گیگ گرون تر میشه
یا شاید هم اون 2 گیگ ، 2 گیگابیت هست که میشه همون 256 مگ :دی
خلاصه اینکه واسه هر چیزی یه توجیهی هست . شما زیاد خودت رو درگیر نکن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
من سرویس دهنده ام قصضد گمراهی و این چرت و پرتا رو هم ندارمچند تا سوال دارم(از مدیران عذر خواهی میکنم اما وجدانم قبول نکرد آشکارسازی نکنم)
شکا قیمت یک سرور در سطح سرورخوتون رو گفتیم 300 تومان
از سمت دیگه توی تاپیک گفتین اور سل ندارین درسته؟
اگر اور سل نداشته باشید شما 16 گیگ رم دارید که میتوانید به 8 تا کاربر رم 2 گیگ بدهید در صورتی که اورسل نکنید(البته یک گیگ میشه در این حالت که حلالت وی ام ویر مصرف کرده)
یعنی شما 300 تومان میدی و 80 هزار تومان از کل این سرور در میاری
و این که "هیچ گربه ای محض رضای خدا موش نمیگیره"این 220 تومان چی میشه؟ از کجا تامین میکنید اصضلا امکان نداره از خودتون باشه چون بگین از خودتون هست همه میفهمند دروغ است پس بگین چه رازی دارد
و این که شما که خیلی دارین برای کاربرا لطف میکنید منم همین سور رو 80 تومان بدهم مجازی ساز نصب شده بده به ما اصلا اونم نمیخواهم زحمت بکشه دیتا سنتر که بگی من نصب کردم با آی پی kvm بده اوکی میکنم خودم
لطفا من رو روشن کنید

نوشته اصلی توسط
viasky
اورسل به گوشتون نخورده؟
ممکنه حتی رم ۸ گیگ باشه....

نوشته اصلی توسط
kingserver
راز های ما زیاده و وقت نداریم برای هر کسی که اومد راز رو اشکار کنیم

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
چرا جیگر میدونم اما خوب باید صحبت خودشون رو بشنویم
نمیشهثضاوت کرد از قبل
دیگه بعد از این همه سایقه معنی اورسل برامون مشخص است اما این اورسل خیلی ستم است

نوشته اصلی توسط
viasky
البته بنده اعتقادم این است که یک مدیر اگر بتونه خوب مدیریت کنه و مونیتوریگ خوبی داشته باشه
اورسل هم انجام بده اون هنر اون مدیر به حساب می یاد که شما کمبودی حس نمی کنید
من می گم تا تست نکردیم قضاوت نکنیم
شاید هارد و سی پی یو به حدی هست که جبران کنه و پشتیبانی خوب هم به کمکشون بیاد...
واقعا نمیشه نظر داد

نوشته اصلی توسط
viasky
مثلا ۲ گیگ بگیری ۲۵۶ ببنده بده آر؟!

اون از ستم هم گذشته
بنده ۲ گیگ ورسل شده هم زیر ۲۷ تومان نمی تونم بدم....
به نظر من ورسل باید در حد صرفه جویی باشه نه کم فروشی اینا خیلی فرق می کنه با هم...

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما هیچ رازی ندارید
الان برای جلوگیری از ریخته شدن آبروتون هم که شده باید دفاع کنید از خودتون
اگه راز اورسل در حد 9000% است بله واقعا ستم است بعد میگین دیتا سنتر چرا فرمت کرد
مگه دیتا سنتر خره به سرورش فشار بیاری اونم بگذاره به خاطر قیمت کمی که میدی دهن سرورش رو سرویس کنی؟
من فکر میکردم شما هیللی حرفه ای تر از این حرف ها باشین دلیل این فکر هم فقط آواتارتون بود اما پوزش می طلبم کلا اشتباه بوده است
دیتا سنترسخت افزار میگذاره شما استفاده کنی اگر ببینه داری ضرر میزنی به سخت افزار بهت سرویس نمیده و پاک میکنه عقلش کم نیستش که به خاطر 20-30 دلار یک هارد که حد اقل 100 دلار است رو بسوزونه
عاقلانه هم نیست
به هر حال کاربران عثل داشته باشند تحقیق کنند
شما هم انشا الله در فروشتون موفق باشید
یا حق
بدرود

نوشته اصلی توسط
viasky
عزیرم ما همه هم کاریم
خودتم هم می دونی همه کاربرات ۲ گیگ و پر نمی کنن
فقط یک بالانس ایجاد میکنی
چه رازیه آخه....
اگه این اسمش راز پس کلا سیستم مجازی سازی یک معجزه به حساب می آید برای شما.....

نوشته اصلی توسط
kingserver
اون جواب اون همکار بود من که نمیتونم هر یک از همکار ها اومدن اینجا یک حساب دو تا چهار تا کردن هر چیزی رو مطرح کنم
انشالاه که متوجه بشن شما و بقیه همکاران
با تشکر

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
دانیال جان ایشون میگن اورسل نداریم خوب 80 تومن بدهیم کل سرور اختصاصی رو بدهند دیگه غیر از اینه؟
خوب ما هم خریدارکار سختی نیست . . . حرف کاملا عاقلانه است و هیچ مشکلی هم نباید داشته باشه

نوشته اصلی توسط
wave2011
عزیزانم ایشون به من گفتند رم 2 گیگ که اختصاصی واسه شما نیست شیر میشه ..رم 2 اختصاصی تو سایتشون 70 تومن زدن ...!!!

نوشته اصلی توسط
wave2011
از قیمت هم نباید تعجب کنین خیلی از سایت ها رم 2 شیر دقیق همین 10 تومن میدن
Share ؟؟؟ روی Vmware ؟؟؟

نوشته اصلی توسط
tizparvaz
فروش سرویس شیر شده نه گناهه نه خلاف به شرطیکه ادعای سرویس اختصاصی نباشه
اگر ایشون خودشون دارن میگن که شیذه دیگه اعتراض وواسه چیه خوب سرویس شیر دارن میدن حالا با این قیمت مشکل چیه الان که همه ریختید دارید میکوبید این بنده خدارو

نوشته اصلی توسط
jafarhabibi
من دیروز این آگهی رو دیدم و بدو بدو رفتم یکی گرفتم.
وقتی سفارش دادم که روی debian 6 روی سیستم نصب شود. گفتن که باید از ابتدا باید نصب شود و باید 1 و 2 ساعت صبر کنید.
معمولا همه یه image دارن که فوری deploy بشه به اصطلاح ولی من خودمم دوست دارم از اول نصب شه بنابرین صبر کردم.
1و2 ساعت که نه بعد از 6 ساعت سرویس تحویل داده شد. گرچه با این موضوع نیز زیاد مشکلی نیست.
بعد رسید به نصب script ها و فلان من حدود 150 package از مخازن دبیان رو که حدودا 300 مگ حجم داشت رو هر کاری کردم نتونستم نصب کنم. اولش میرفت بعد سیستم وای میساد.
هارد سرویس به شدت افتضاحه نمیشه یه دانلود رو ذخیره کرد. بالاخره نتونستم اون 150 بسته رو نصب کنم ، 3 ساعت سعی کردم نشد که نشد سیستم هی وای میساد.
نه اینکه خود دبیان مشکل داشته باشه. بالاخره من خودم عاشق debian هستم بشینم پشت یه سیستم که روش debian نصب شده می فهمم که سرور چند مرده حلاجه.
سیستم به شدت کند عمل می کنه انگار پشت سیستمی با 64 مگ رم نشسته باشی

آخرش جانم به لب آمد و قصد استرداد مانی کردم که ایشان گفتن ... همچین چیزی ما نداریم. <------- آخر حرفه ئیت
هیچی دیگه اینم از عیدی ما.
این سیستم یه کار ساده رو هم نمی تونه بکنه
هر کسی بوزر پس و می خواد یه مسج بده بدم بهش

مهرم حلال جونم آزاد
هیچ کسی رو جز خودم مقصر نمی دونم، یکی نیس بگه کیفیت هزبنه داره داش ( به خودم دارم میگم)
در آخر هم بگم من یه کاربر ساده هستم و وابسته به هیچ حزب و گروه و سازمان تروریستی نیستم.

نوشته اصلی توسط
ehsaan

نوشته اصلی توسط
jafarhabibi
من مشکل نرم افزاری فلان ندارم که بخوام پشتیبان بگیرم که. این کاری تکراری نصب را ده ها بار انجام دادم ولی مشکل از کیفیت سرویس هست.
در ضمن ایشان کم فروشی نمی کنن همون رم دو گیگ رو می دن. ولی ای کاش 128 می دادن ولی یه چیز درست.
در ضمن کانفیگ اینا خیلی عجیب غریبه ، 2 گیگ رم رو با 13 گیگ هارد می دن یعنی اگر سرور پر شه از مشتری 100 گیگ از هارد پر میشه. و این منطقی نیست. کار ایشان از oversell کردن گذشته.

نوشته اصلی توسط
da6276
سلام
همه پستها روخوندم و مثل خیلی از دوستان از کارت انتقاد دارم
میدونم رم شیر یعنی چی شما هم میدونی 2گیگ شیر اندازه 256 هم جواب نمیده ، عزیز مردم رو سرکار نزار با این سرویس دهی ! اینکار شما باعث بی اعتمادی بین همه یوزرها میشه و به غیر از خودت که وجهه خوبی برای آخر عاقبت کارت نداره ، بازار روهم خراب میکنی ! بازار خراب هست دیگه شما خرابترش نکن
ما باهم دوست هستیم و این یک انتقاد دوستانه بود امیدوارم ناراحت نشی

نوشته اصلی توسط
vp_server
اولا اظهار تاسف واسه کسانی که شروع به اسپم دادن در تایپیک دوستمون کردن!
دوما!اگه قرار اورسل بکنه به خودش و مشتری های خودش مربوطه !
یه جوری میگید اورسل! انگار خودتون اورسل نمیکنید!
حداقل بهتر از کسایی هست که میان واسه رم 2 گیگ ! 20 -30 تومن میگیرن! اورسل هم میکنن
اینجوری اگه کاربر رم 256 گرفه باشه 10 تومن منصفانست!
سوما! اگه اسپم دادن و خراب کردن تایپیک خوبه ! پس وقتی تو تایپیکتون کسی اسپم میده شاکی نشین!
اگه اورسل نمیکردید همتون !همون ریسیلر بودید !

نوشته اصلی توسط
iranian-portal
پیشنهادم اینه که به فکر ماه بعد
یا حتی ماه های بعد باشید با این قیمت

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
یه سرور مجازی از ایشون خریداری شد
برای من پولش زیاد مهم نبود ، ایشون ساعت 2 نصف شب با این که سوالهای من پیش پا افتاده بود و شاید هر کس دیگه ای بود میخندید یا جواب نمیداد خیلی محترمانه و با اخلاق خوب و صبورانه جواب دادن
و در عرض 10 دقیقه سرور مجازی رو تحویل دادن
کاری با دوستانی که انتقاد می کنن ندارم و تو بحث تخصصی هم وارد نمیشم ولی همین برخورد و سرعت عمل ایشون برای من 1000000 ارزش داشت

نوشته اصلی توسط
k1ll3revil
http://www.webhostingtalk.ir/f56/74867/
داره گندش در می اد مثل اینکه
جالب اینه در دو پست قبل خودش تعریف کرده بود از اخلاق اقای کینگ سرور ولی الان تاپیک زده اوضاع خرابه!!!
اگر دیگه مگه اون خدا بیامرز سرور چقد گنجایش داره والا

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
دوست گرامی من از اخلاق ایشون تعریف کردم نه از سرویس دهی شون ، دیشب ساعت 2 ایشون یه VPS به بنده فروختن و اکثر شرکت های ارائه دهنده ADSL در ایران شبها رایگان هستن به همین خاطر سرعت نت به شدت میاد پایین ، برای همین بنده دیشب نتونستم vps رو تست کنم فقط یک بار وارد شدم و چون اولین بار بود vps گرفتم و تجربه ای نداشتم گفتم شاید به خاطر سرعت پایین اینترنت هست که اینطوری کند عمل می کنه ، ولی امروز که تست کردم دیدم خیلی کند هست و عملا هیچ کاری نمیشه انجام داد!
به خودشون گفتم که یه بار ریست کردن ولی .... هنوز هم هیچ کاری نمیشه انجام داد ، من میخاستم برای ماه اول یه سری چیزا رو تست کنم و یاد بگیرم ولی با این VPS نمیشه ،
الان هم میگم ایشون اخلاقش خوب بود نه سرویس دهی شون
همون اول باید میرفتم فروم wj از خارجی های با سایقه می خریدم با دلار ، گرون میشد ولی حداقل وجدان کاری داشتن
عملا این vps به دردم نمیخوره هر کی میخاد پیغام بده تقدیمش کنم 5 تومن

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
من تجربه تو vps ندارم خودم هم گفتم ،
هر دوست با تجربه ای اینجا خواست بگه من IP و پسورد رو میدم بره تست کنه و ببینه من پستم بی مورد هست در مورد سرویسی که دادین؟
توقع نداشتم با 10 هزارتومن سرویس فول اسپید داشته باشم ، اینارو برای کسانی مثل خودم گفتم که تجربه چندانی ندارن ، قبل از خرید حواسشون رو بیشتر جمع کنن
من اگر تجربه داشتم که از شما سرویس نمی گرفتم دوست گرامی ، میرفتم تو فروم
Wj با دلار ، سرویس میگرفتم که حداقل وجدان کاری دارن ، نه این که بگن علت این کندی این هست که باید اینترنت 10Mbps داشته باشید!!!
من برای ماه اول میخاستم برنامه هایی که برای دانلود و آپلود و ... هست رو تست و یاد بگیرم و بعد یه سرویس مناسب بگیریم ولی الان انگار دارم با کامپیوتر پنتیوم 15 سال پیش کار می کنم

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
مشکلی نداره؟ یکی از مشکلاتش سرعت دانلود هست ، Vps ی که به من دادین سرعت دانلودش بین 120KB تا 2MB در نوسان هست!!!!!!! به نظر شما این سرعت برای Vps مشکل حساب نمیشه؟

نوشته اصلی توسط
Ja3er TVHost
12 صفحه بقیه دارن جک میگن دوست عزیز ؟
همه فهمیدند اورسل میشه شما با خوشحالی اومدی خریدی بعد میای گِله هم میکنی از سرویس ؟

نوشته اصلی توسط
reza_mt1364
گله نکنم؟ خب سرویسهاشون عالیه بخرید
ایشون گفتن سرویس هامون مشکل نداره من این عکس رو گذاشتم جوابشون رو بدم ، تا بقیه این اشتباه رو نکنن

نوشته اصلی توسط
networkgostar
جانم به قربانت سرور رو باز کردم و شروع به دانلود کردم یه حس بدی بهم دست داد

حس کردم دارم با یه اینترنت 128 دانلود میکنم نگاه کن

نوشته اصلی توسط
electro
دوستان سلام
متاسفانه من هم از ایشون سرویس گرفتم
خدایی تحویل فوری بود زیر 1 ساعت
اما سروری که با رم 2 به من دادن و قیمت 10 هزار تومان واقعا به کار من نیومد
الان 24 ساعت از خرید گذشته چند بار سرور هنگ شدید کرد با اینکه 5-6 یوزر آنلاین همزمان بیشتر نداشتم
والا نمیدونم سرویس 10000 تومانی ایشون اینطوریه یا کل سرور هایی که دارن با رم 256 - 512 یا ... هم اینجوریه
من که اصلا از این سرویس راضی نیستم خداوکیلی ایشونم جای من باشه میاد همین حرفارو بعد از دریافت سرویس فوق ضعیف میگه
شاید من انتظارم از این سرویس 10000 تومانی بیش از اینا هستش
چندین بار سرور 256 خریداری کردم 100% ار اینی که به من دادین بهتر بود استارتر عزیز
به هر حال از اینکه اومدم تو تاپیک این حرفا رو زدم عذر خواهی میکنم اما واجب بود بیام بگم شما که 100% مبلغ رو برگشت نمیدید حداقل دوستان دیگه مطلع باشن

نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام
اوالا به هیچ کاربری برگشت هزینه نمی کنیم
دوما هر گونه مشکل داشته باشین ما رفع می کنیم نه شما همه کاربران
تیکت کنید صبر داشته باشید مشکلتون برطرف بشه
گفته هم شده منابع به صورت اشتراکی هست
انتظار نداشته باشین با این قیمت مثلا میگم :سرعت داتنلود خیلی بالا مثلا 20مگ داشته باشید یا .................................

نوشته اصلی توسط
electro
نه دوست عزیز ایرادی نداره 10 تومان این حرفا رو نداره
اما انتظار من این بود سرویس در حد نرمال حداقل در حد رم 512 یا 256 داده بشه و بدون مشکل
نه اینکه هر روز سرور بالا نیاد به شما تیکت کنم
این جوری هم من هر روز مزاحم شما میشم هم کارم عقب میفته به هیچجا هم نمیرسم
به هر حال تمام شد شما فقط لطف کن سرویس رو طوری درست کنید که من حداقل بتونم اندازه 10 هزار تومان استفاده کنم ازش
و دوباره همون مشکل دیروز و امروز پیش نیاد
نوشته اصلی توسط
kingserver
منابع به صورت اشتراکی هست و بعضی از کاربران همچون ایشون انتظارات بیش از اندازه از سرویس ها دارند و فکر می کنند با قیمت پرداختی باید بالاترین منابع و کیفیت رو داشته باشند در صورتی که در پست های قبلی و کاربر هایی که مثل ایشون به قول خودشون ناراضی بودن گفتیم منابع اشتراکی هست
سرویس های ما بدون هیچگونه عیب سخت افزاری و نرم افزاری میباشد
با تشکز از نوع انتقاد شما کاربر عزیز
اشتراکی !!!

نوشته اصلی توسط
tiger@hosting
اینکار ایشون اصلا درست نیست که فکر بقیه رو نمیکنن. و این قضیه خیلی دور هست از انصاف. و نامردی ای حساب میشه.
شما فکر یک ادمی هم بکنید که داره ماهی سیصد و خورده ای پول سرورشو میده . و فقط خواهشا فکر خودتون نباشید.
شما که قدیمی هستید حداقل درک کنید مسائل رو خواهشا. زشته . بازار رو الان خراب کردین با این کارتون من با این کارتون مخالفم. اما سرویس هاشون
خوب هست.

نوشته اصلی توسط
mehrabrajabi
سلام
چرا الکی ایراد میگیرید!!!ایشون اصلا دوست داره سرور مجازی مجانی بده خب ماله خودشه عشقش میکشه میده اختیار ماله خودشو داره.هرکی سرویس بهتری داشته باشه و قیمتش هم خوب باشه مطمیننا موفق تره.این جناب داره قیمت سرورشو به اندازه کیفیتش میده.دیگه اگه این سرور اشتراکی استفاده بشه حداقل سهمی که به شما میوفته رم 384 هست دیگه.الان قیمت سرور مجازی رم 256 حداقل 10 تومنه.دیگه چه چیزی از این بهتر میخواید؟!!!شما اگه بری از کسی یک وی پی اس بخری برای سرور ولی بهت نمایندگی بده ولی اخلاقش خوب باشه خیلی میرزه تا اینکه بهت همون وی پی اسو بده ولی اخلاقش خیلی گند باشه.پس یکذره وضعیت رو بسنجید با وجود این همه گرونی ها و کاهش قدرت خرید مردم.
بله !!!!

نوشته اصلی توسط
alidini
اتفاقا من خریدم خیلی هم راضی ام و با ای دی ام از یه سرور دانلود تا 30 مگ هم سرعت دانلود داشتم و هنگ زیادی نداشتم.
2 هفته دیگه که سرور پر شد منتظر نظرتون هستم.

نوشته اصلی توسط
hostorder
آخه چرا تو کار مردم سنگ خورده میریزید عشق می کنن حال میکنن مفت بدند به کسی هم مربوط نمیشه
سنگ خورده کسی داره میندازه که داره کار فقیه رو خراب میکنه و باعث بی اعتمادی خریداران به تمام فروشنده ها میشه
در ضمن عزیزانی که میپن تاپیک ایشون هست کسی حق نداره بیاد پست بده ... ! اینجا انجمن گفتوگو هست و در هیچ جای قوانین نیومده که تاپیک های فروش سند به نام استارتر خورده ...
این صحبت دور از اصل و پایه انجمن های گفتگو هست.
پیشنهاد میکنم در انجمن هایی مثل PT و PW فعالیت کنید تا شاید کمی آشنا بشید که کار مدیریت انجمن فقط به خودنون ریپورت ها محدود نمیشه که فرت و فرت پست delete کنن.
-
تعداد تشکر ها ازHyperServer به دلیل پست مفید
-
March 21st, 2013, 00:45
عضو دائم
این پست های طولانی فقط ازهایپر سرور برمیاد
یعنی سرت درد میکنه واسه پست طولانی
توی نمایشگاه هم متوجه این خصوصیتت شدم
از فروشنده به خدا خیلی خوشم اومد دلیلش هم اخلاقش بود که اصلا به حرف های دیگه جواب هم نمیدهد
باید ازش کمی در این باره یاد بگیرم
هایپر جوب روی هر سرور به عقیده من روی هر هاردش دیگه خودش رو بکشه باید 15 تا سرور داد که اون هم مخلوطی از ویندوز و لینوکس و میکروتیک باشه تا توازن برقرار بشه اینکه همه ویندوز باشد شاید 7-8 تا هم زیاد باشه
دیتا شک هم اگه مخلوط بخواهین روی هر هارد 15 تا نورمالش است و بیش از اون موجب بالا رفتن نارضایتی و حجم تیکت ها میشه که اصلا خوش آیند نیست
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-
-
March 21st, 2013, 00:47
به کاربرانی که قصد خرید و سوالات قبل از خرید دارند جواب داده خواهد شد
به کاربرانی که میخواهن تاپیک را به چالش بکشند و مسیر فروش رو تغییر بدن هچ چوابی داده نخواهد شد
ویرایش توسط kingserver : March 21st, 2013 در ساعت 00:50
-
-
March 21st, 2013, 00:55
عضو انجمن

نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
هایپر جوب روی هر سرور به عقیده من روی هر هاردش دیگه خودش رو بکشه باید 15 تا سرور داد که اون هم مخلوطی از ویندوز و لینوکس و میکروتیک باشه تا توازن برقرار بشه اینکه همه ویندوز باشد شاید 7-8 تا هم زیاد باشه
دیتا شک هم اگه مخلوط بخواهین روی هر هارد 15 تا نورمالش است و بیش از اون موجب بالا رفتن نارضایتی و حجم تیکت ها میشه که اصلا خوش آیند نیست
من روی هر هارد RE4 وسترن 5-6 مجازی میزدم، باز هم زیرش به پتپت کردن میافتاد، 15 سرور روی دیتاشیک؟ هارد توشیبای 5400 یا 7200 دور مخصوص دسکتاپ واقعاً قد این صحبتها نیست(بنده اولین کسی بودم که سراغ همین دیتاشیک رفتم، 2سال پیش، زمانی که فقط یک ریسلر ساده WSI بود)
از استارتر هم پوزش میطلبم، امّا پیشنهاد میکنم روی vmware اینکار رو نکنید...
-
-
March 21st, 2013, 01:13
عضو دائم

نوشته اصلی توسط
DATAFARM.IR
من روی هر هارد RE4 وسترن 5-6 مجازی میزدم، باز هم زیرش به پتپت کردن میافتاد، 15 سرور روی دیتاشیک؟ هارد توشیبای 5400 یا 7200 دور مخصوص دسکتاپ واقعاً قد این صحبتها نیست(بنده اولین کسی بودم که سراغ همین دیتاشیک رفتم، 2سال پیش، زمانی که فقط یک ریسلر ساده WSI بود)
از استارتر هم پوزش میطلبم، امّا پیشنهاد میکنم روی vmware اینکار رو نکنید...
خوب گفتم که ویندوز آره 6-7 تا کافیه اما در کنارش میکروتیک و لینوکس هم میاد که میشه اوکی کرد
من دیتا شک دارم بدون مشکل هست البته نمیشه گفت هیچ کندی نیست اما خیلی مناسب است با 15 تا ئی پی اس در هم که مثلا 5-6 تاش میکروتیک است
شرکت میزبان داده پاسارگاد با نام تجاری آنلاین سرور | شماره ثبت : 5315 | تلفن تماس : 54634 - 021
| onlineserver.ir
آدرس : تهران -شهریار-خیابان مصطفی خمینی(کرشته) - پلاک 101 - مجتمع اداری نور-طبقه 3 -واحد 12
-