فناوری اطلاعات پاسارگاد 74-88558318
خیابان قائم مقام فراهانی، خیابان عرفان، شماره 9
(ملاقات با هماهنگی)
(فعالیت مجدد بزودی)
میزبان داده پرداز - روبینا سرور - (تلفن و راه های ارتباطی - Roobinaserver.ir)
پرووایدر خدمات دیتاسنتری در تهران
از سال 1385 تا کنون
ما شانس نداریمفقط به مکان گیر میدن
آشنا ندارید برای فروشگاه اینترنتی یکی از دوستان بتونیم نماد بگیریم ؟
![]()
جالبه یکی از شرایطشون واسه دو ستاره داشتن ssl برای سایت هست اما خودشون از invalid ssl استفاده کردن. این دیگه آخرشه واقعا
هیچ مصیبتی بدتر از جهل نیست .
Server Pardazan - www.serverpardazan.com
این وسط فقط whmcs و کلی چیز دیگه شما یادشون دادید - اونا دارن نفع میکنن - 10 تا نماد برای خودشون هم کنار گذاشتن الان :دی ی سری اطلاعات از هاستینگ میخواستن که دارن الان و نماد هم که اوکی یا علی مدد...
اس اس ال هم که هر کی خواست باید فعلا از کشور دوست و همسایه ترکیه بگیره. چون اس اس ال های آمریکا که بسته هست ( جالبه از ایران بسته هست نه از امریکا )
شرکت رسمی در کانادا - خدمات هاستینگ - سرور مجازی - آی پی - کلوکیشن - فروش سخت افزار سرور
فروش سرور های اختصاصی آمریکا xlhost با قیمت های مناسب * * * کلو آمریکا
یکی از دوستان برای فروشگاه اینترنتی اقدام به دریافت نماد کرده که هزاران گیر رو رفع کرده. امروز دیگه گیر جدید دادند: چرا بعضی دسته بندی هایی که گذاشتید خالیه؟ یا حذف کنید یا پر کنید!
در محصولاتش قسمت اسباب بازی داشته و دسته بندی "تفنگ" بعد گیر دادن می خواهید تفنگ بفروشید!
اینا هم جزو 75 میلیون هستند....
من تمام مراحل رو رفتم آخرش گفتند مکانتون اشتباهه..میگم والا درسته.. میگن نه آدرس مال نانوایی سنگکی هست!!میگم چطور فهمیدید؟ میگن کارشناس میفرستیم!! آخه من نمیدونم تو این خراب شده ما آشغالی به زور میاد چطور کارشناس فرستادند؟ مکان من درسته اما به زور میگن اشتباهه... نشستن پای گوگل مپ از انجا نگاه میکنند!!
ssl هم که ارشاد کلا غیر قانونی کرده برای ما.. میگن جرمه.وصل کنید پیگرد قانونی میگیرید!! بعد اینا برای دو ستاره ssl میخوان!!! مملکتی داریم؟![]()
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)