سلام و خسته نباشید...
بنده هم عین خیلی از شما دوستان از آوارگان هاست دی ال هستم
من یک سایت موزیک داشتم که البته کلاً وب سایت غیرمجاز رو کنار گذاشتم و الان همکارانم اداره اون سایت و برعهده دارن و از یک شرکت ایرانی-امریکایی که در امریکا هستند سرور گرفتند و ماهی 1.500.000 هم میدن اما نمیتونه جوابگو باشه
خودم به تازگی سایت خبری،تفریحی وردپرس زدم و بصورت گسترده میخوام تبلیغاتم و شروع کنم اما متاسفانه هنوز نتونستم هاستینگ مناسبی پیدا کنم (البته پشتیبانی اکثرشون هم که در حد 2روز بعد جواب دادنه - دستشون درد نکنه)
---
چون سایت وردپرس هست و واسه شروع با حدوداً بین 30 الی 50 هزار آی پی در روز استارت میزنم...
لطف کنید عاجزانه خواهش میکنم از دوستای گلم اگر مطمئن هستید از هاستنیگی به من کمک کنید سپاس گذار میشم
تروخدا رفقای هاستینگی که احترام هم برای شما عزیزان زحمت کش قائل هستم لطفاً اگه واقعاً سرورهای مناسبی ندارید کامنت نگذارید...
و اگر هاستی پیشنهاد میدید لطف کنید 2 تا از سایت های پربازدیدی که پشتیبانی میکنه رو هاستش ( نه سرور اختصاصی ) رو هم لینک بدید...
---
این نکته هم بگم چون 2سال پیش واسه سایت موزیک ام سرور خریدم میدونم چه درد سری داره و دانشی هم در این زمینه ندارم خیلی دوست دارم تا جایی که میتونم از هاست استفاده کنم وگرنه میدونم سرور جوابگو هست و راحت...
مشکل مالی هم ندارم...
مرسی از همگی...