صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 21 تا 30 , از مجموع 37

موضوع: هم اكنون نيازمند ياري سب*تان هستيم : مشاوره براي روش فروش

عضو انجمن usefee آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    170
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    109 پست

پیش فرض پاسخ : هم اكنون نيازمند ياري سب*تان هستيم : مشاوره براي روش فروش

نقل قول نوشته اصلی توسط hostironi نمایش پست ها
    مي خواي adsl بدي بيا تو شهر ما
    ميلياردر شو برگرد شهر خودتون
    اينجا همه همه 5 تا isp داره كه فقط 2 تا adsl مي دن
    حال نداشتم تعرفه هاشو بنويسم ضميمه كردم خودت بخون.
    مرسي . والا با اين تعرفه مبلغ اول كه ميگيرن ، هركسي بياد اونجا مايه دار ميشه .
    جسارتا ميتونم بپرسم كدوم شهر هستين ، شايد اگه اينجا كارمون به اميد خدا گرفت ، شعبه دومش رو توي شهر شما راه اندازي كنيم . . .

---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:06 PM ----------

نقل قول نوشته اصلی توسط h_zaman06 نمایش پست ها
    علاوه بر اینکه میتونی از همین تبلیغات روتین استفاده کنی (کاغذ چاپ کردن و توضیح مزایای آن و یا تلفنی و ...) اما از اونجایی که توی پست اول گفتی همه درند دایال آپ استفاده میکنند ... من فکر میکنم هر چه قدر هم تبلیغات اینطوری بکنی اثربخشی کمتری داشته باشه ... چون اینطور تبلیغات بیشتر برای رقابت هست ... نه جا انداختن یک سرویس جدید ... اما پیشنهاد من اینه : توی محل کارت یکی دو تا سیستم بزاری که با adsl به اینترنت وصل هستند و توی تبلیغاتت بگی بیاند خودشون امتحان بکنند ... اینطوری وقتی طرف میاد میبینه سرعت باز شدن صفحات یا دانلود چه قدر بالا هست به دهنش مزه میکنه ... میتونی توی تبلیغاتت که چاپ میکنی 2تا عکس بزاری و سرعت باز شدن مثلا سایت یاهو را یک بار با دایال آپ و یک بار هم با adsl بزنی اینطوری مثلا طرف میفهمه 10 ثانبه شده 2 ثانیه ... راه پیشنهادی آخر هم اینه که اگر توی شهرتون روزنامه اختصاصی همون شهر داری یا از این راهنماهایی که توش تبلیغ میکنند داری ... باهاشون هماهنگ بکنی که یک مسابقه داخلش بزارند و جوایز اون رو مثلا هرهفته یکی یا 2 تا adsl بزاری مثلا با 50 درصد تخفیف ... اینطوری هم اگه یکمی بتونی خوب صحبت کنی میتونی بدون اینکه پول برای تیلیغ بدی .. کارتو به بقیه بشناسونی ... هم اینکه کسانی که برنده میشند معمولا مشتری ثابت میشند برات ...
    عالي بود ، ايده هاي كاملا جذاب ، عملي و همراه با نوآوري دادي .
    حتما مطمئن باش از اين روشها و ايده هايي كه گفتي استفاده ميكنم ، مخصوصا دو تا سيستم و مجله و مسابقه .
    ممنون ميشم اگه بازم چيزي به ذهنت زد از ما دريغ نكني و همچنين باقي دوستان

---------- Post added at 02:10 PM ---------- Previous post was at 02:09 PM ----------

نه بابا اختصاصي كجا بود. اصلا اختصاصي نميدن. همه شير هست.
    والله ما هم هنوز نفهميديم چرا انقدر گرونه.
    فقط مي تونم بگم نظارت نيست. رقابت كم هست.
    تازه اون يكي بدتره.
    يعني فكر كن دوستم تو كرج وايرلس 1 مگ با 2 گيگ پهناي باند شبها هم بدون محدوديت. هزار و يكي طرح هديه ديگه ماهيانه 13 تومن
    اما اينجا 256 با 12 گيگ پهناي باند با آبونمان 92 تومن ***ي كه چه عرض كنم جنايته
    با عرض پوزش مجدد ، اين دوستتون از كجا سرويس ميگيره !؟

2. # ADS

عضو جدید hostironi آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    46
    تشکر تشکر شده 
    79
    تشکر شده در
    61 پست

نقل قول نوشته اصلی توسط usefee نمایش پست ها
    مرسي . والا با اين تعرفه مبلغ اول كه ميگيرن ، هركسي بياد اونجا مايه دار ميشه .
    جسارتا ميتونم بپرسم كدوم شهر هستين ، شايد اگه اينجا كارمون به اميد خدا گرفت ، شعبه دومش رو توي شهر شما راه اندازي كنيم . .
    با عرضپوزش مجدد ، اين دوستتون از كجا سرويس ميگيره !؟
    من قائمشهر هستم تو مازندران. 1 شهر نرسيده به ساري.
    نپرسيدم از كجا گرفته اين دفه ازش مي پرسم بهتون مي گم. چطور حالا ارزون مي گيره يا گرون؟

4. تعداد تشکر ها از hostironi به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    170
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    109 پست

من قائمشهر هستم تو مازندران. 1 شهر نرسيده به ساري.
    نپرسيدم از كجا گرفته اين دفه ازش مي پرسم بهتون مي گم. چطور حالا ارزون مي گيره يا گرون؟
    با اين قيمتي كه شما ميگين و با اين سرعت و پهناي باند ، مناسبه واقعا ><

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

برای فروش نیازی به شگرد خاصی نیست . باید اعتبار داشته باشید . تا دیگران به شما اعتماد کنند . سرویس های خوب ارائه کنید . از دادن قیمت های پایین خود داری کنی . چون با این کار اعتبار شما زیر سوال خواهد رفت و تبلیغات درست و. اصولی خیلی مهم می باشد این را همیشه در نظر بگیرید مشتری های شما تبلیغ کننده خدمات شما باشند .

اگر نیاز به تجهیرات adsl شبکه داشتید میتوانیم این تجهیرات را با بالاترین کیفیت و قیمتی مناسب به شما ارائه کنیم .
    ویرایش توسط AfraWeb.net : December 27th, 2009 در ساعت 15:55
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

7. تعداد تشکر ها از AfraWeb.net به دلیل پست مفید

تشکر تشکر کرده 
    170
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    109 پست

ممنون از نظر شما افراوب جان (با افراتيم نسبتي دارين ؟) . فقط براي من چند تا سوال پيش اومد كه لطف كني جواب بدي آقايي كردي :

1- باید اعتبار داشته باشید . تا دیگران به شما اعتماد کنند .
    براي من كه تازه ميخوام اين كار رو شروع كنم و تقريبا هم افراد كمي جز دوستان و آشنايان بنده رو ميشناسن ، چه پيشنهادي دارين ؟ چجوري اعتبار رو افزايش بدم ؟ چجوري اعتماد ديگران رو بتونم به خودم جلب كنم ؟ آيا براي اينا نبايد از تكنيك يا روش خاصي بهره برد ؟

2- از دادن قیمت های پایین خود داری کنی . چون با این کار اعتبار شما زیر سوال خواهد رفت .
    به نظر شما حتي براي شروع كار و به صورت موقت هم قيمت ها رو پايين نيارم كه مشتريها جذب بشن ؟ و اينكه چرا قيمت هاي پايين اعتبار رو زير سوال ميبره ؟ آيا قيمت بالا اعتبار مياره ؟ قيمت پايين بدي و مشتري زياد داشته باشي بهتره يا اينكه قيمت بالا بدي و اعتبار داشتي باشي و مشتري كم ؟

3- تبلیغات درست و. اصولی خیلی مهم می باشد
    ممنون ميشم مثل ساير دوستان يكمي جزئي تر و با مثال هاي عيني و شهودي و قابل انجام اين بند رو توضيح بدين . مرسي

4- این را همیشه در نظر بگیرید مشتری های شما تبلیغ کننده خدمات شما باشند .
    بر منكرش لعنت !!!

5- اگر نیاز به تجهیرات adsl شبکه داشتید میتوانیم این تجهیرات را با بالاترین کیفیت و قیمتی مناسب به شما ارائه کنیم .
    ممنون دوست عزيز ، اگه زودتر ميگفتين حتما مزاحم ميشديم اما در حال حاضر كليه تجهيزات مورد نظر خريداري شده و در مرحله نصب هستيم . ايشالا براي ادامه كار مزاحم خودت ميشم .

عضو انجمن
    تشکر تشکر کرده 
    0
    تشکر تشکر شده 
    611
    تشکر شده در
    373 پست

سلام
    اینجا آمریکا نیست که قیمت پایین بدین اعتبار کم بشه!
    اینجا فقط قیمت پایین بدین با محدودیت حجمی بالا. اگر آی پی همه هم اختصاصی باشه که دیگه عالیه!
    فقط بصورتی نباشه که زیاد بفروشین کیفیت پایین بیاد .

عضو دائم
    تشکر تشکر کرده 
    1,897
    تشکر تشکر شده 
    8,821
    تشکر شده در
    4,186 پست

مرسي افرا جان
    از شما كه اينقدر باتجربه هستي تو شيطنت ميشه بپرسم چه دردسرايي درست ميكني ؟
    مگه یادت رفت چه بلایی سر صبانت اوردم تا شوتم کردن بیرون

پ.ن: اینترنتم وصل شد ولی سرعتش از لاک پشت هم کمتره

کاربر اخراج شده
    تشکر تشکر کرده 
    327
    تشکر تشکر شده 
    313
    تشکر شده در
    224 پست

مرسي افرا جان
    از شما كه اينقدر باتجربه هستي تو شيطنت ميشه بپرسم چه دردسرايي درست ميكني ؟
    کار خاصی نمیکنم..
    هروقت حوصله م سر میره میشینم ده دوازده تا یوزر و پس در میارم واسه روز مبادا و وقتی که میخوام دانلود کنم
    طبیعیه که وقتی من از اکانت یکی دیگه استفاده کنم اون خودش 691 میگیره
    اونوقت کیفیت سرویس ها زیر سوال میره و باعث نارضایتی مشتری میشه

پ.ن: چند وقتیه که صاحب کافینت یوزر و پس خودش که تو کافینت استفاده میکنه رو بهم داده واسه اینکه ساعت 9 شب تا 6 صبح استفاده کنم و با ملت کاری نداشته باشم d:
    ویرایش توسط afrateam : December 27th, 2009 در ساعت 22:09

12. تعداد تشکر ها از afrateam به دلیل پست مفید

عضو انجمن AfraWeb.net آواتار ها
    تشکر تشکر کرده 
    478
    تشکر تشکر شده 
    1,026
    تشکر شده در
    664 پست

ممنون از نظر شما افراوب جان (با افراتيم نسبتي دارين ؟) . فقط براي من چند تا سوال پيش اومد كه لطف كني جواب بدي آقايي كردي :

1- باید اعتبار داشته باشید . تا دیگران به شما اعتماد کنند .
    براي من كه تازه ميخوام اين كار رو شروع كنم و تقريبا هم افراد كمي جز دوستان و آشنايان بنده رو ميشناسن ، چه پيشنهادي دارين ؟ چجوري اعتبار رو افزايش بدم ؟ چجوري اعتماد ديگران رو بتونم به خودم جلب كنم ؟ آيا براي اينا نبايد از تكنيك يا روش خاصي بهره برد ؟

2- از دادن قیمت های پایین خود داری کنی . چون با این کار اعتبار شما زیر سوال خواهد رفت .
    به نظر شما حتي براي شروع كار و به صورت موقت هم قيمت ها رو پايين نيارم كه مشتريها جذب بشن ؟ و اينكه چرا قيمت هاي پايين اعتبار رو زير سوال ميبره ؟ آيا قيمت بالا اعتبار مياره ؟ قيمت پايين بدي و مشتري زياد داشته باشي بهتره يا اينكه قيمت بالا بدي و اعتبار داشتي باشي و مشتري كم ؟

3- تبلیغات درست و. اصولی خیلی مهم می باشد
    ممنون ميشم مثل ساير دوستان يكمي جزئي تر و با مثال هاي عيني و شهودي و قابل انجام اين بند رو توضيح بدين . مرسي

4- این را همیشه در نظر بگیرید مشتری های شما تبلیغ کننده خدمات شما باشند .
    بر منكرش لعنت !!!

5- اگر نیاز به تجهیرات adsl شبکه داشتید میتوانیم این تجهیرات را با بالاترین کیفیت و قیمتی مناسب به شما ارائه کنیم .
    ممنون دوست عزيز ، اگه زودتر ميگفتين حتما مزاحم ميشديم اما در حال حاضر كليه تجهيزات مورد نظر خريداري شده و در مرحله نصب هستيم . ايشالا براي ادامه كار مزاحم خودت ميشم .
    1- نسبتی نداریم
    خوب بحث اعتبار یکی دورزه نیست باید زمان زیادی سپری بشود تا به بازار اشنا بشوید . نحوه مشتری مداری - احترام به مشتری - خدمات خوب - ساپورت - چون قرار نیست شما یه سرویسی را به فروش برسانید و رفع مسولیت کنید باید تا اخرین روز قرار داد نسبت به مشتری احساس مسولیت داشته باشید . پیشنهاد میکنم برای شروع از راه قانونی وارد بشوید - ثبت شرکت -راه اندازی دفتر کار در منطقه ای مناسب در شهر خودتون - و..... البته بنده به عنوان ساپورت این شرکت که فقط کار ساپورت مشتریکن و همچنین فعالیت در سایت ها و فروم ها این مطالب رو مینویسم ولی تقریبا اصول کار را خدممتون بیان کردم .

2-البته میدانیم ایرانی ها به دنبال قیمت های پایین هستند ولی هر کاری ارزش خودش رو داره و هیچ موقع نمیشه هیچ فردی را با فرد دیگر مقایسه کرد . خوب خیلی ها دوست دارن ارزون بفروشون چون هزینه های جانبی ندارن ساپورت نمیکنن از سرویس های نا مرغوب استفاده میکنند ولی وقتی فردی یا شرکتی وقتی برای کار ی میزاره سرمایه گزاری میکنه مطمعنا برای این کارها باید سرویس خوب اارئه کند و هزینه بیشتری دریافت کنه اون موقع مطمعنا مشتری های بزرگ هم خواهد داشت از شرکت ها تا سازمان ها و ....

3- بحث تبلیغات یک بحث کاملا مفصل هستش . برای این کار پیشنهاد میشه با مشاورین تبلیغاتی مشاوره نمایید ولی از هزینه تبلیغات نترسید اگر برای مثال 2 میلیون هزینه تبلیغات نمایید تو دراز مدت سود بیشتر از انتظار شما به شما برخواهد گشت

4-

5- این شرکت زیر مجموعه یک شرکت بزرگ در زمینه خدمات it در کشور می باشدو همچنین با شرکت های معتبر در تایوان و چین همکاری نزدیکی دارد و توزیع این قطعات این شرکت ها را را در ایران انجام . میدهد باز هم خوشحال خواهیم شد ا همکاری نزدیکی با شما داشته باشیم .
    ویرایش توسط AfraWeb.net : December 28th, 2009 در ساعت 01:16
    [LEFT]AfraWeb, Since December 18 2007
    Managed & Unmanaged VPS and Dedicated Servers in Canada
    Netelligent Hosting Services Inc
    Iran office : 98-21-66841497

تشکر تشکر کرده 
    170
    تشکر تشکر شده 
    280
    تشکر شده در
    109 پست

بازم ممنون افرا جان
    شركت ثبت شده و دفتر در اصلي ترين خيابان شهر تجهيز شده با تمام امكانات . در مورد بحثهاي تبليغاتي هم اگه شما خودت از نحوه تبليغات براي همچين كاري اطلاعي داري ممنون ميشم بگي تا هم من و هم بقيه دوستان استفاده كنيم . مثل مواردي كه باقي بچه ها توي پستهاي قبلي بهش اشاره كردن .

كماكان منتظر نظرات اين دوستان و باقي اساتيد و علما هم هستيم . . .

صفحه 3 از 4 نخستنخست 1234 آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)